trumputin.jpg

Mutta kenen hevosella Trumputin ratsastaakaan?

 

Presidenttiehdokas Donald Trump voitti viimeiset US-presidentinvaalit toiseksi suurimmalla äänimäärällä. Toiseksi tullut Hillary Clinton sai eniten ääniä. Jo tuloksen julkistuksesta lähtien on ylläpidetty väitettä, että Venäjä ja Kreml olisivat vaikuttaneet amerikkalaisiin ja näin vaalitulokseen Trumpin eduksi. Mitään ratkaisevia todisteita ei olla ainakaan vielä / julkisesti esitetty tai toteen näytetty.

 

 

Väitteet venäläisten sotkeutumisesta US-presidentinvaaliin ovat pitkäkestoiset ja enimmillään on erillisiä tutkimushaaroja ollut kolme yhtä aikaa päällä, joskin yksi on jo luopunut, koska todisteita ei kyetty esittämään – ja näin US edustajainhuoneen tiedustelukomitean tutkimushaara lopetettiin tuloksettomana [1.

 

 

Miksi näitä tutkimuksia pidetään yllä?

 

Syy on selvä. Amerikassa on paljon vaikuttajaryhmiä ja valtatoimijoita, joille Donald Trump on väärä mies presidenttinä. Hänen halutaan pitää ”käsiraudoissa tai kultaisessa häkissä”, ettei pääse tekemään joillekin vääriä ja vaarallisia päätöksiä – juuri Venäjän kanssa.

Trump ei saa päästä toteuttamaan suhdeparannusta Venäjän kanssa, koska se vaikuttaa heti sotateollisuuteen ja niiden saamiin tilauksiin. Trump on pidettävä käsiraudoissa

 

 

Mutta nyt, Trumpilla on noiden käsirautojen avaimet hallussa!

 

!”Helsingin henki” -lähestyy [2. Trump tapaa kilpailijansa Venäjän presidentti Vladimir Putinin Helsingissä, ja tästä erinomaiset arvosanat meidän presidentti Sauli Niinistölle, josta on tulossa hyvää vauhtia erilaisten vastakkainasettelujen välittäjä – vähintäänkin pöydän kattaja – olemmehan sotilaspoliittisesti liittoutumaton valtio ja olemme täällä pohjanperillä idän ja lännen vedenjakajalla ---

 

 

Kirjoitus Helsingin Sanomista:

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005755271.html -

 

12 venäläistä sai syytteet demokraattien sähköpostien hakkeroimisesta – epäillään vaikuttaneen Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin

Kommentti ylläolevaan linkkiuutiseen: Ilkka Luoma 14.7. 9:53

Syytteiden nostot eivät takaa tuomiota - tai ehkä vain tuomitsemattomuuden eli vapauttamisen "henkisestä vankilasta". Yhdysvalloissa on voimia, jotka haluavat kahlehtia pr. Trumpin vaalilupauksien toteutumista juuri Venäjän suhteiden osalta.

 

Robert Muellerin kaltaiset instituutiotoimijat mahtivaltakirjalla pystyvät pitämään Trumpin aisoissa "tutkimuksillaan" vaikka Trumpin presidenttikauden loppuun asti, joka tässä lienee tarkoituskin.

Näin estetään osaltansa se, että Trump ei pääse "tekemään tyhmiä diilejä Venäjän kanssa"! ---

"Kovaa peliä Laredossa" -kuuluu vanha lännenmiesten sanonta valkoisen amerikkalaisuuden lännen takamailta, joissa sotahaukat lymyävät. Jotenkin tämä julkistuskin oli niin arvattavissa ja, ... niin sattumaahan se oli.

 

 

Sattumaapa tietysti!

 

Näin ei ollut, vaan syytejulkistus tehtiin tietoisesti juuri nyt – Helsingin hengen alla muistutuksena Trumpille, että mitään liennytystä ei tehdä ja pyritään mieluumminkin vahventamaan amerikkalaista maailmanhegemoniaa – kaikilla ”rintamilla”.

 

Vastakkainasettelua [3 ei saa purkaa, vaan muun muassa Natonkin sotilasmenoja on lisättävä, jotta US saa lisää asetilauksia. Ehkä Trump pehmensi haukkoja hyväksymään Venäjään lähentymisen tuolla neljän prosentin 'Natolle aseita' julkitulolla – vaateena että ase- ja taistelukyvyn ylläpitomenot Nato -maissa tuplataan entiseen, osin täyttämättömään kahteen prosenttiin nähden.

 

On huomattava, että Yhdysvallat on maailman suurin asekauppias – liennytys vähentää tilauksia ja ase- ja sotavälineyhtiöiden [4 pörssikurssit romahtavat – ja tätä ei yritystoiminnan luvatussa maassa USA' ssa hyväksytä.

 

US pitää kiinni kynsin hampain maailmanpoliisiroolistaan – vaikka jo nyt elämme kiinalaisten vuosisataa.

 

Viitteet:

[1 Yhdysvaltain edustajainhuoneen tiedustelukomitean kokonaisuudessaan julkaistu Venäjä-raportti toteaa, ettei Donald Trumpin kampanjan ja Venäjän välisestä yhteistyöstä ole todisteita … ~ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201804282200909572_ul.shtml -

[2 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/258090-trumputin-helsingissa-kohta – [170]

[2 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/257881-trumppismi-mita-yllattavaa-maailma-saakaan - [140]

[3 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/249399-ita-ja-lansi-tormaavat-tarvitsemme-kriisin-kestavan-presidentin - [145]

[4 ~ http://voima.fi/artikkeli/2011/muutaman-biljoonan-bisnes/ -

 

EKSTRA

Yhdysvaltojen uusi ulko- ja turvattomuuspolitiikka ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255670-usan-uusi-ulko-ja-turvattomuuspolitiikka - [78]

 

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Savonlinnasta

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 174776

 

DOC trumpin kasiraudat_15072018

PVM 15072018

 

504_4742 – 19:38|20:24