0,7 prosentin de facto Timo Soinin pomottaman 'Sinisen tulevaisuuden' kannatus - puoluetta vailla olevalle, vain omat jakkarat toistaiseksi turvanneelle loikkariryhmälle - ei lupaa hyvää – tai ainakin se vaatii hartiavoimin tehtyä uutteraa työtä vakuuttamaan kansalaisia äänestämään tulevaa puoluetta, jolla ei ole kotia, sanomaa, eikä ohjelmaa.

 

Mikä voisi olla kodittomille ratkaisu?

 

Nyt 0,7|* tuottaa viisi ministeripaikkaa, joka on saman verran kuin vähän yli 20 prosentin Kokoomuksella. Onko tämä oikein, vain onko niin, ettei kannatusmittauksiin ole syytä vakavoitua – vaalithan ne edustajapaikat järjestelevät. Näin juuri, mutta mikä oli motiivi operoida toisinto Suomen kansan yhtenäisyydestä [SKYP] joka koki lopulta dramaattisen lopun – vailla äänestäjiä.

 

Ratkaisu on nenän edessä – kunhan sen vain oivaltaa!

 

IPU – Itsenäisyyspuolue, jolla on valmis puoluerekisteritunnus, ohjelma ja päämäärät, jotka sopivat hyvin siniseen maailmaan: Oma raha – markka, oma puolustus ilman Natoa ja asiakriittisyys EU' sta, josta pitää euron lisäksi junailla kansanäänestys. Se, huoliiko IPU loikkareita onkin sitten IPU-asia --- 

 

Kommentti toisaalta - ”... Sinisen hohtavalle löytyy koti, jos oikein yrittää. Sininen ja toivoa luova oranssi sopivat yhteen. Itsenäisyyspuolue on sopiva, se ei ole virallisesti maahanmuuttovastainen, mutta on kirkkaasti EU-, euro- ja natovastainen, sinne soinilaisten kannattaa yrittää. 

 

Ottaako IPU vastaan valmiin ministeriryhmän, en tiedä, sillä en ole enää arvioimassa IPU' n toimintaa valtakunnan tasolta arvostetun puheenjohtaja Antti Pesosen poismenon jälkeen. Mutta IPU' sta Soini saisi valmiin puolueen ja vielä ihan kelpo puolueohjelmankin. 

 

Toisaalta johtajaton IPU tarvitsee tuon kuuluisan hillotolpan, mutta ei lippalakkeja eikä lakritsia 1f609.png?... Politiikka on joskus yllätyksellistä, sokea voi haluttaa/taluttaa rampaa ja lopputuloksena voisi syntyä nopealiikkeinen huomisen näkijä!” 

 

Ylläolevaan kommenttiin innostanut lehtileike linkkinä ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707202200276472_pi.shtml

 

Rujoa peliä – väitetään epätoivoisina ja vastataan samalla mitalla

1

Simonin elo on mennyt aika kurjaksi, kun piti vetää olematon putin-kortti pöytään. Näinkö epätoivoista on olla 2,5/1,7 prosentin satiaispuolueen |** luonnottoman suuren eduskuntaryhmän puheenjohtaja - hei haloo, neljä ministeriä - alallaan Suomen ennätys!”

 

Ylläolevaan kommenttiin innostanut lehtileike linkkinä ~ https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/225603-simon-elolta-hurja-vihjaus-yrittiko-venaja-vaikuttaa-jussi-halla-ahon-takana -

 

2A

x7”

 

2B

x8”

 

 

Rujo esimerkki valta-ahneudesta

 

... Rujo esimerkki valta-ahneudesta, jossa koti uhrattiin aseman vuoksi. Rivikansanedustajia on palaamassa kotiin. Kansakunnan silmissä loikkareilla on karvas loppu. Tosin tiettyjä perusteita on kotinsa pettäneilläkin olemassa. Mitä ne ovat?”

 

Ylläolevaan kommenttiin innostanut lehtileike linkkinä ~ http://www.iltalehti.fi/politiikka/201707202200276549_pi.shtml

 

Sininen tulevaisuus haihtuu ilman itsenäisyyttä!

 

... Sinisen tulevaisuus näyttää tässä vaiheessa hyvin haalealta ... Ehkä jopa kaatuvalta. Muistammeko SKYP' in? Veikko Vennamohan maalaili roistoja linnaan ja pettureita hirteen.” 

 

Ylläolevaan kommenttiin innostanut lehtileike linkkinä ~ https://yle.fi/uutiset/3-9730009

 

Entä nyt siniset, kun kansakunta on menettänyt luottamuksensa poliitikkoihin?

 

... Peruskuplan puhjettua ja sen myötä paljastunut tyhjyys entisestään toivat epäluottamusta peruspoliitikkoihin. Soini kätyröi ilkeän jäähyväisen ennen pakoaan muille maille. Löydätkö jotain yhteistä kuitenkin palomiehestä, poliitikosta ja puhelinmyyjästä?”

 

Ylläolevaan kommenttiin innostanut lehtileike linkkinä ~ https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kysely-suomalainen-luottaa-palomieheen-ja-apteekkityontekijaan-vahiten-poliitikkoon-ja-puhelinmyyjaan/6508266 – kolme kovaa PPP – palomies, puhelinmyyjä ja poliitikko – mikä ei kuulu joukkoon?

 

Ensi vaaleista kaikki uurnille – vaikka rehellisen vaalirahan voimin!

 

[ valtio maksakoot puoluetukien sijasta äänestäneelle rehellisen vaalirahan 10 euroa, kun äänestyslippu uurnaan vilahtaa ]

 

Aiheeseen liittyvä keskustelu US – Puheenvuorosta ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010/09/06/aanestamattomyys-kimpoaa-kansan-omaan-nilkkaan – 625 lukijakommenttia.

 

|** ”Timo Soini lanseerasi aikana mahtavuuden tunnoissaan käsitteen takiaispuolueet, tarkoittaen kristillisiä ja ruotsalaisia. Vähän myöhemmin kun takit kääntyivät, Ps-kansanedustaja Pentti Oinonen markkinoi ajatusta, että ollaan kohta satiaispuolue. Nyt banaaneistaan, lippalakeista ja rehottavista finneistä rykäissyt Soini sanan mukaisesti satiaispuolueen kruunaamaton kuningas. Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Sitä on nyt saanut, mitä on tilannut. Ei auta muuta kuin vetää melonin kokoiset herneet nenään ja vetää lippalakki silmille, ettei näe äänestäjiensä katoamista. No gallupit ovat vain gallupeja, vaaleissa paikat jaetaan. Milloin Soini pakenee Kataisen tavoin isänmaastaan?” - 

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 148041

 

DOC Sininen_ipu_22072017.doc – OpenOffice Writer

PVM 22072017

 

|578_5217|