halla4.jpg

 • Timo Soini ja Jussi Halla-aho - maisterisjätkä ja tohtori

 • HS: Ylen kannatusmittaus: Perussuomalaiset jatkaa suosituimpana puolueena

 • https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006259779.html
 • Ilkka Luoma 3.10.2019 - 8:44
  Tutkimukset kielivät, että Suomessa on vakaasti viidesosa kansasta reviiripuolustajia. Siis isänmaa, suomalaisuus ja omista huolehtiminen. Tuntuuko tuo kolminaisuus pahalta? Ei tunnu. Mikäli perussuomalaiset saavat lisää yhteiskunnallista asiantuntijuutta ja ympäristöosaamista - voi kannatus vakiintua jopa neljäsosaan.

  Tuon ps-kannatuksen noustessa mahdollisesti neljäsosaan, jää vasemmistoliikkeelle vain yksi mahdollisuus: demareiden ja Vasemmiston on yhdistettävä voimansa, jolloin toveripiiri kasvaa suunnilleen samaan eli neljännekseen.

  Pitääkseen valtiolaivan peräsimen hallussaan, on toveripiiriin ohjelmallisesti integroiduttava DeGrönan eli Vihreiden kanssa, jolloin vihertynyt kaveruus yltäisi jo jopa lähemmäksi puolta koko kansakunnasta, kuitenkin noin 40' een prosenttiin.

  Entä pääoma eli porvaririntama? Kokoomus reivaa linjaansa lähemmäksi ihmistä ja kestävää kehitystä ja muodostaa ohjelmaunionin Keskustan uusvoimien kanssa, ja näin saattaisi asettua kolmannekseen kansastamme.

  Vaa' an kieleen pääsisivät sitten pienpuolueet, eli pienvähemmistöjen ohjelmaliikkeet, joiden liikkuminen kahden valtablokin välissä olisi kiinni valtapyyteiden tuulensuunnista. Harry Harkimo saisi edelleen harrastaa yksinpurjehdusta Kokoomuksen apupuolueena.

  Kaiken tuon ylläolevan maalailun voisi peittää uusi kansalaisliike - "Isänmaallisen vastuun ja omavaraisuuden kansalaisunioni" - IVOK
  .
   
  ...