Astuiko läntinen laatumedia YLE viritettyyn slaavimiinaan - tässä "konekaappauksessa"?

 

 2142.

pratasevitsin2.jpg

Kuva: ~ https://yle.fi/uutiset/3-11945485  - 

"Suomalaistutkija: Valko-Venäjä haluaa lentokaappauksella antaa varoituksen kaikille opposition edustajille" -YLE-otsikko

***

...

YLE: "

Opposition ja Raman Pratasevitšin isän mukaan Valko-Venäjälle kaapattu aktivisti pakotettiin tunnustamaan

"

https://yle.fi/uutiset/3-11946941  - 

 

IJL-kommentti:

Valtiollinen laatumedia YLE lisää kierroksia idän ja lännen väliseen vastakkainasetteluun -
 
.. astuen nyt ehkä miinaan, jonka "valtioliitossa" olevat slaavit valko-venäläisinä ja venäläisinä asettivat -vankoin taustaoikeuksin, .. mitä lopulta kaikkinensa paljastuukaan tapahtumasarjan takaa?
 
Tämä Raman Pratasevitshin tapaus kaikkinensa on kirvoittanut laatumedian ponnekkuuden ennennäkemättömään paloon -
 
.. ollaan kuin voittajia - saatiin slaavit kiinni Euroopan keskeltä lentokaappareina, kun lopulta saattoikin olla kyseessä aivan oikea ja lainrikkomusepäilyyn liittyvä kuulusteluihin haku - ennen kuin epäilty pääsee karkuun EU' n puolelle. Huonoimmillaan EU olisi rikollisen suojelija, kuten kävi Venäjän osalta, kun se myönsi amerikkalaiselle tietovuotaja Edward Snowdenille |1 "turvapaikan"?
 
Tähän vastaavuustapaukseen - Snowdeniin liittyy myöskin US NSA' n ja CIA' n kiinniottovaade, ja siviililentokoneen laskuun kutsuminen |2 (oliko se kaappaamista?), vieläpä koneen, jossa matkusti tuolloinen Bolivian presidentti Evo Morales.
 
 
Mitä nämä lentokoneiden pakottamiset alas lentokentille ovatkaan - kun niitä tehdään niin lännessä kuin idässä?
 
Miten kauan meillä on varaa täältä idän ja lännen vedenjakajalta uutisoida - vieläpä valtiollisena toimijana - näin tylyä vastakkainasettelua |3, varsinkin tapauksissa, joissa tutkimukset ja niiden taustojen selvitykset eivät ole edes kunnolla alkaneet - varsinkaan siten, ettei meillä täällä sananvapauden kehdossa ole likikään riittävää tausta-aineistoa käytössä. Mistä tämä median korskea ponnekkuus?
 
Konekaappauksia on sattunut aiemminkin, kun esimerkiksi Ranska vaati koneen alas ottoa - siinä matkustaen silloisesti tuleva itsenäistyvän Algerian presidentti Ahmed Ben Bella. --- Niin?
 
 
Miksi tämä informaatiosota itää osaa kansalaisiamme vastaan -
 
varsinkin nyt kun ollaan Euroopan sydämessä - tässä kohdinhan monesti laatumedialtakin unohtuu tosiasia, jossa Eurooppa jatkuu kauas Venäjän Uralille |4. [T1]
 
Tässä tapauksessa maailmallisesti katsoen vain pieni osa maailmallisuudesta on tuohtunut EU-Euroopan ja USA' n oheen tässä hyvin epäselvässä tilanteessa -
 
.. emme ole kuulleet mitään kannanottoja maailman ehdottomalta enemmistöltä. Miksi näin EU:ssa asiaa kohotetaan suuremmaksi kuin se ehkä onkaan - varsinkin kun tutkimukset eivät ole oikeastaan edes aluillaan.
 
Läntisen oikeustajun mukaan ensin esitetään epäily (on esitetty - mielenosoitusten laiton järjestely), sitten kuulusteluihin kutsu, ja jos ei tulla, niin Suomessakin oikeuden päätöksellä poliisi hakee epäillyn - seuraavaksi esitutkinta, joka johtaa syytteeseen tai sitten ei. Vasta tämän jälkeen oikeus istuu todeten tuomion esitettyjen todisteiden valosta - tuomio voi olla vapauttavakin.
..
 
Myös toinen valtakunnallinen laatumedia kiirehti apajille ja saaliinjaolle:
 
HS: "

Lukašenkan härski provokaatio antaa Venäjälle taas tilaisuuden testata länttä

"
 
..
 
Entä nyt, kun läntinen yhteiskuntamalli kiirehti edelle ja julisti oman tuomionsa jo heti kättelyn jälkeen, vaikka kättelyn toista puolta ei edes tunnettu?
 
Valko-Venäjällä on omat lait, eikä niitä tarvitse projisoida EU-direktiiveihin. Kansainvälinen osuus on nyt tutkinnassa liittyen ICAO' n suuntaan - koskien itse lentoa Valko-Venäjän ilmatilassa, joka on aina valko-venäläisen lennonjohdon alaisuudessa |5, jonka osalta säännöt ovat yksiselitteiset.
 
Miksi tässä läntisen median paatoksessa maistuu niin kostonhaluinen 'West trolling manipulation' |6, sen entisestään lisäten jännitteitä Euroopassa |7, josta EU edustaa vain maantieteellistä puolikasta - miksi tämä raju informaatiosota, joka tässä kohdin on juuri lännen yhteiskunnista sytytetty?
.
-- [T2]
 
***
 
Saammeko eduskunnan valvomalta YLE - Yleisradiolta kattavan selostuksen tapauksen taustoista, joita tähän liitteeksi |8 esitetään pohdittavaksi, ei väitteinä - vaan tutkinnan arvoisina aiheina, ovatko sitten täysin totta vai eivät - jää myöhemmin nähtäväksi ---
 
..
|8 "IS: "Snowden-hässäkkä: Bolivian presidentin kone pakotettiin kurssiltaan
Bolivian presidentin lentokone joutui laskeutumaan Wieniin, koska NSA-vuotaja Edward Snowdenin epäiltiin olevan kyydissä." ~ http/art-2000001801401.html -s://www.is.fi/digitoday - "
 
|8 ""Raman Pratasevitshin - uusnatsien Azov-pataljoonan aktiivi

Ja kuka on Pratasevitshin? Tämä ei ole vain harmiton journalisti, jollaisena lännen media yrittää kuvata häntä nyt. Hän osallistui sotilaalliseen uusnatsien Azovin rykmenttiin Donbasissa. Hänet on siis myös saatava kontrolliin osallisuudesta sotarikoksiin Donbasin väestöä vastaan.

Raman Pratasevitshin, syntynyt 05.05.1995, NEXTA Telegram-kanavan ylläpitäjä

Toukokuussa 2011 hän liittyi radikaaliin kansallismieliseen ryhmään Nuorten Rintama (MF). Hänestä tuli kunnanhallituksen jäsen ja sen jälkeen D. Dashkevichin ja R. Vasilievin suojeluksessa, MF:n neuvoston jäsen.

Kesällä 2014 hän osallistui Ukrainassa taisteluun Donbasissa Kiovan junttasin puolella. Ukrainassa hän tapasi oikeistolaisen Kansallisen liittouman johtajan ja Maidan-aktivistin Igor Guzemin. Guzemin ehdotuksesta Pratasevitshin liittyi uusnatsien Azovin pataljoonaan, jossa hän sai lähitaistelu- ja tuliaseiden käsittelykoulutusta sekä koulutusta yllätyshyökkäyksiin, sabotaasiin ja kumoukselliseen toimintaan. Talvella 2015 hänet ylennettiin viestinnän apulaiskomentajaksi. Hän avusti siirtämään puolalaista ja amerikkalaista rahaa uusnatsistien Azov-pataljoonan tarpeisiin.

Vuonna 2017 hän meni Radio Svobodan palvelukseen harjoittelupaikkoinaan Praha ja Yhdysvallat

Talvella 2020 hän vaati Puolassa poliittista turvapaikkaa. Tammikuusta 2020 lähtien hän on ollut Nexta - Telegram-kanavan ylläpitäjä.

Pratasevitshin asuu Varsovassa vuokra-asunnossa (?)" -lainaus toisaalta -
 
..
Viitteet
|4
|7
 
 
 
 
..
| SUOMI24 - 235/192 | TIEDE - 39/136 | VU | BLOG | SUOMI24 - 30967 |
 
...