koronan%20toinen%20aalto.jpg

Kuva: ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/koronaviruksen-toinen-aalto-olisi-suomessa-hyvinkin-mahdollinen-mutta-sen-voimakkuutta-tai-ajankohtaa-on-lahes-mahdoton-ennustaa-professori-tassa-on-kolme-vaihtoehtoa/7785830 - 

 

*

...

HS

Odottaako meitä toinen aalto vai oliko tämä tässä? Korona­epidemia ei ole ryöpsähtänyt, vaikka vapaus on lisääntynyt

Ilkka Luoma 8.6.2020 - 11:42
Virus on olio tai eliö. Se on kuitenkin varmaa, että viruksia on ollut koko biosfäärillisen elokauden ajan; alun hämäristä nykyaikaan. Erään teorian mukaan meidän ihmistenkin Elämä on lähtöisin mikrobeista - syanobakteereista*. Viruksilla on lisääntymiselle ohje, kaava ja täyttymys - evoluution ohjastamana, kuten meilläkin.


Evoluutio muotoilee omin sävelin Elämää, toteuttaen kilpailullista sopeumaa

Tämä sopeuma tarkoittaa myös Elämän vahvuutta. Onkin sanottu, että heikko tulee syödyksi. Niin viruskin Elää, se etsii itselleen isäntäkasvia, nyt Koronassa näitä uhreja on kasautunut ikääntyneistä ja perussairaista - onko tämä sitä viruksellista heikon syömistä?


Evoluutio oli ovela omassa tuotekehitysohjeistuksessaan - se loi immuniteetin kaikkien suojaksi - lopulta

Tuo immuniteetti kasvaa ajassa, ja alussaan sen kehittyessä on aina kunkin, vaikkapa viruksien etsikkoaika, kunnes 'ovi menee kiinni', kun immuniteetti rajaa immunisoidun viruksen kunkin isäntäkasvin Elosta ulos - turhana, koska virus ei saa lisääntymiselleen kasvualustaa.


Toinen aalto tarkoittaa tuotekehitystä

Jos katsoo automerkkejä vuosimalleittain - näkee miten tuotekehitys on tehnyt tehtävänsä. Muutos johonkin suuntaan on tuotekehityksen ilmentymä. Samoin virukset tuotekehittyvät evoluution tahdissa.

Emme tunne evoluution tapaa ohjastaa maanpäällistä Eloa, jossa virus, ihminen, muurahainen ja sinivalas ovat Elon ilmentymiä ja evoluution kehitysjuoksussa olevia olioita ja eliöitä.


Virukset ovat olleet "aina" ja tulevat olemaan niin kauan kuin biologista lisääntymistä tapahtuu - sekin evoluution ohjastamana

Tässä kohdin jokainen voi asettaa evoluutiolle oman haluamansa tehtäväkuvan ja nimityksen. Puhutaan universaalista käyttöjärjestelmästä, ja nyt arvaillaan mikä versio on vallalla. Tuolle universalismille voidaan antaa myös mystisempiä nimiä.

Toinen aalto tulee varmasti. Se on sitten eri asia, onko se tuotekehitysversio Koronasta - vai aivan uusi viruslaji - jääkööt kunkin pohdittavaksi
.
 
.
* " ... Sinibakteerit tuottavat ja vapauttavat happea yhteyttämisen sivutuotteena ja tämän on nähty muuntaneen maapallon varhaisen happiköyhän ilmakehän nykyisenkaltaiseksi paljon happea sisältäväksi. Tällä oli dramaattiset vaikutukset maapallon eliöstöön ... " ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Syanobakteerit 
 
...