halla4.jpg

Soini selittelee ... Halla-aho epäilee

 

Isänmaamme sinisyys ei lopu, kunhan kansa saa jälleen otteen takaisin itsenäisiksi päättämään omista asioistamme [1 – se saattaa olla lähempänä kuin arvaammekaan. Ensi keväänä 2019 on eduskuntavaalit, … ellei hallitus hajoa sitä ennen.

 

Siniset on yllättäen noin yhden prosentin kansankannatuksella lukko, joka pitää hallitusta kasassa – tämän tietävät myös Keskustan puheenjohtaja pm. Juha Sipilä ja Kokoomuksen puheenjohtaja vvm. Petteri Orpo. Uskoisin, että kaksikkoa hävettää, sillä he ovat sinisten niskaotehallinnassa …

 

jos siniset nyppäävät ammeesta tulpan, holahtaa hallitus viemäriin – saman tien. Koskaan ei olla Suomessa oltu näin ohuen kansansuosion ja – kannatuksen varassa kuin nyt. Mielipidemittaukset kertovat mittauksesta toiseen 0,7 – 1,5 prosentin kannatusta. Sinisillä ei ole identiteettiä – hehän ovat loikkareita ja takinkääntäjiä, ja vain siksi, ettei um. Timo Soini saanut tahtoaan lävitse, jossa terho olisi kasvanut puuksi johtamaan jukuripäisiä persuja ---

 

 

Helsingin Sanomat pohti sinisten kohtaloa – alta mittausvirheiden

~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005894733.html - -toimittajana Tuomas Peltomäki.

Kuka äänestäisi sinisiä? Sampo Terho hahmotteli puolueelleen matemaattista kaavaa ja tiivisti sen yhteen sanaan -HS-otsikko

Ilkka Luoma -kommentti yllä olevaan linkkikirjoitukseen 10.11.2018 – 7:26:

Onko siniseksi jäätynyt yhden prosentin kansanosa tuomittu katoamaan eduskunnan paikkajaosta - ylväästä isänmaallisesta väristään huolimatta? Takinkääntäjillä on liki aina ollut p*skainen loppu; muistamme SMP' n ja SKYP' n dilemman ja perikadon. Voisiko sininen olla poikkeus, joka vahvistaa säännön?

1. Työllisyys on vain vähän Sipilän hallituksen ansiota, ja näin on itsensä sumuttamista omia paljolti kiinalaisen maailmanmenon [2 omaksi saavutukseksi ja sehän on jo enemmän kuin huvittavaa.

2. Suomen armeijapolitiikan laskeminen lännen sotakoneen NATOn varaan on ollut ikävä ja ajattelematon roiskaus kansakunnan suuntaan, täällä idän ja lännen vedenjakajalla, jossa kansalaisemme ymmärtävät erinomaisesti mitä merkitsisi oma itsellinen idänpolitiikka sotilaallisesti liittoutumattomana [3.

3. Sotesyherö ei näytä Sipilänkään hallitukselta onnistuvan [4 - tähän silti kysymysmerkki! Voisimme kuitenkin kysyä onko reilua rikastua toisten sairauksilla? Suomessa on yhä enemmän yksinäisiä ja yhä huonommin toimeen tulevia ja nuoria, jotka eivät tänään tiedä mitä huomenna tekevät [5.

4. Ulkopolitiikassa maamme on tuuliajolla ulkoministeriöstä katsottuna - ei ole karismaattista ministeriä - ei ole oikeaa ulkoministeriä [6. Ulkopolitiikka näyttää olevan presidentti Sauli Niinistön suvereenissa hallussa [7, ja reissu-timo vain matkustelee ulkomailla etsimässä itselleen uutta tulevaisuutta [8, kun pohja jytkyttäen putosi kellariin, kun perussuomalaiset "pettivät" ja kaikkosivat muille maille.

5. Entä sitten, voisiko kuitenkin tammenterho pudota suopeaan maaperään ja kasvattaa uuden puun, joka voisi vihertää sinisille auvoisemman taivaan, ehkä, sillä urheilunkin osalta Kimi Räikkönen [9 on itse omin voimin maineensa ja saavutuksensa hankkinut. Entä tammenterho, voisiko se itää itse, kun mitään omaa ei ole?

Hallituksen suurin saavutus on konkreettinen - saamme vihdoin Isäinpäivän liputuspäiväksi - Äitienpäivän rinnalle. Ah tätä tasa-arvon autuutta –

 

Hyvää Isäinpäivää kaikille iseille!

 

 

Sinisten etsikkoaika on alkanut, tai päättynyt, miten vain – on pienen pieni mahdollisuus elpyä, vaikka historiasta kumpuaa SKYP-kohtalo, joilla pettureina (legendaarisen Veikko Vennamon lausahdus) ei ollut mitään sanomaa, sisältöä eikä viestiä, joka olisi puhutellut kansakuntaa.

Entä se pienen pieni pikkuruinen mahdollisuus, joka tosiaan voi olla ministerihenkilöiden varassa – viiden henkilön, joiden puristuksessa koko Sipilän hallitus on.

 

...

Viitteet :

[1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2014/12/itsenaisyyden-palauttajat-visio.html -

[2Kiina on lyhyessä ajassa noussut Suomen tärkeimmäksi kauppakumppaniksi. Vaikka pääosa viennistämme suuntautuu Eurooppaan on Kiinan merkitys Suomen taloudelle luultua tärkeämpi. Jos lasketaan yhteen Suomen loppu- ja välivientituotteet sekä maiden väliset investoinnit on Kiina noussut Suomen ykköskumppaniksi. Valmisteilla olevat investoinnit ja vauhdilla kasvavat turistimäärät lisäävät maan tärkeyttä Suomelle … ” -Kauppalehti ~ https://kauppakamari.fi/2017/04/05/kiina-noussut-suomen-tarkeimmaksi-kauppakumppaniksi/ -

[3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/12/sauli-niinisto-voi-olla.html -

[4 Löytyy US/P_IL -

[5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/03/yhteisollisyyden-huippuhetki-annetaan.html -

[6 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/10/saako-suomi-nyt-nain-oman-bukgate_6.html -

[7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/08/presidentti-sauli-niinisto-idan-ja.html -

[8 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/08/pakeneeko-timo-soini-ongelmia-vai-hapeaa.html -

[9 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/03/voittamisen-filosofia-taistelutahto.html -

 

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 183742

 

DOC sininen_hetki_10112018.doc – OpenOffice Writer

PVM 10112018

 

586_5216 – 09:27_10:01 SH08