|1223| iic|2477|390495|zsz

us%20kriisiss%C3%A4%20suomeen.jpg
 

Kuva 1: Mediasta myös rehellistä uutisointia!

 

*!*

 

 

- muutos on jo nousevasti havaittavissa!

 

 

48x48_20191004131740879.jpg

 



2023-02-15  --   18:00:38
 

Muutos on tosiaan suuri ja yllättävää on se, ettei ehkä kaikkivoivan yksipuolisuudessaan viisas Mika Aaltola halua tai osaa ottaa sitä esille!

[ ~ https://yle.fi/a/74-20017977 -, otsikoltaan näin:
"Mika Aaltola: Naton suhtautumisessa Suomen ja Ruotsin ratifiointeihin on tapahtunut muutos ja se on hyvä asia"
-toimittajana Tatu Kuukkanen.]



PROLOGI - Turkki ja Unkari eivät yksinkertaisesti halua tulla Suomen sotimaan Venäjää vastaan. Niin turkkilaiset kuin unkarilaiset ymmärtävät Mika Aaltolan sijasta Suomen sijainnin Euroopan kokonaisrauhaa ajatellen aivan liian vaarallisessa paikassa, jota juuri sen vuoksi Yhdysvallat haluaa pitää Suomea etupiirinään - syy on kirkas:

YDINKYSYMYS - Suomi on aivan Venäjän suuratomisodan esto- ja uhkajärjestelmien vieressä. Kuolan niemimaa on vain noin 13 minuutin lentorynnäköinnin päässä Suomen Lapin lentokentiltä - ja tämän tietää vuoren varmasti niin USA - |Kuva 1 kuin Venäjä - |Kuva 2.

Tuon saman välimatkan Kuolan niemimaan Venäjän Borei & Bulava tuki- ja varustelutukikohtiin [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - ] tietävät myös Unkari ja Turkki,

.. joiden päätehtävä on estää eurooppalainen suursota - jopa taktisin ydinasein
Tämä on ydinkysymys, jota Aaltola |1 ei joko tiedä tai halua tunnustaa!

- omassa Nato-innossaan, joka ilmentää jo russofobian lietsontaa, Venäjän uhan tarkoitushakuista luontia - ehkä yhdessä eduskunnan UTVA-puheenjohtaja - 'päällepäsmäri-persu' - Jussi Halla-ahon kanssa |2, joka karnevalisoi jopa venäläisten tappamisen välttämättömyyttä ja juhlallisuutta ---


--
Jussi ja Mika, olisiko aikanaan pitänyt karnevalisoida myös USA' n taisteluhyökkäykset Irakiin vuosina 2003-2015?

Kertokaan nyt tuohon liittyvä mielipiteenne koko lukevalle kansalle, joka jo nyt epäilee koko Nato-liitosta, meille valtavana uhkana -

.. ymmärtänette jo arkiviisaustosiasioiden tunnustamisen älykkääsi rauhantilan jatkumoksi - juuri meille, kun olemme eläneet täyttä rauhan aikaa jo vuodesta 1946. Samalla voisimme saada käsityksenne aikuisten oikeasti miten Venäjän meitä uhkaa.



__
'Kiire jo kiire on Natoon'
[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/02/kiire-natoon-kansakuntamme-on-jo.html -, otsikoltaan näin:

"Kiire, kiire jo on - Natoon -kansakuntaa todellisuudessa kuulematta!" - ]

.. kansa saattaa peruuttaa vahvasti jo ennen eduskuntavaaleja noista hyvin epäilyttävistä internet-paneelisista "tutkimuksista" johtuen, kun julkisuuteen on noussut vahvat epäilyt (väitteet ~ https://naapuriseura.fi/se-on-salaliitto-kuinka-havaista-seymour-hersh/ -
-tosin ilman täysiä todisteita) Yhdysvaltojen ja Norjan osallisuudesta, yhdessä - ollen molemmat Nato-valtioita -

.. venäläisten kaasuputkien räjäyttäjiksi Itämerellä, mikä on sotaa lietsova toimenpide, jos varmistuu näiden Nato-valtioiden osallisuus kaasuputkien räjäyttämiseen.



--
Ote "kiire, kiire jo on .." artikkelista:

" .. Miksi nyt jo pinnan alla paniikkisesti joukkopsykoottinen kiire hyväksyä etukäteen Suomen ratifiointi Natoon, vaikkei edes kaikki Nato-valtiot ole Suomelle omaa hyväksyntäänsä antaneet.

Onko valtiojohto pelkäämässä kansakuntamme silmien aukeamista Naton vahingollisuudesta ja todellisesta uhasta Suomelle!

Ruotsikin myötäilee ja näyttää siltä, että itse ruotsalaiset jo epäröivät koko liittymisprosessia; onhan heillä takanaan menestyksekäs rauha ja puolueettomuus yli 200 vuoden ajalta. Ehkä ruotsalaisten pelkoa ravitsee USA' n uhkailut? 
|1e

|1e ~ https://yle.fi/a/3-9812841 -, Yle-otsikoituna näin:
"USA uhkaa*: Puolustusyhteistyö voi vaikeutua, jos Ruotsi allekirjoittaa ydinaseet kieltävän sopimuksen

Ydinaseet kieltävä sopimus hyväksyttiin YK:ssa heinäkuussa, mutta lähes kaikki Nato- ja ydinasemaat boikotoivat äänestystä."
-toimittajana STT .. "
 

-ote päättyy, -aiheeseen liittyvää lisää täältä ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/11/suomesta-ydinasesodan-taistelualusta.html -

 

-

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/10/edustaako-upi-johtaja-mika-aaltola.html - 

|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/10/niikko-haki-rauhaa-ja-halla-aho-lietsoo.html - 

 

 

|  150  SUOMI24  209  P  |   SUOMI24  A  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  | 

 

 

|Kuva 2

 

 

doktr.jpg
 

 


..
105329

 

 

 

2

 

Niin miten on herrat Aaltola, Halla-aho, [Mika] Kari & [Martti] KariPekka Toveri ja muut Natoon ajattelemattomasti liitos- ja etupiirirynnäköivät voimat .. on ehkä oletettavissa, että kansakuntamme komentaa kohta:

"Puhukaa Te, me pidämme hevosta!"

--
Viisauden alku on aina ollut, on ja tulee olemaan tosiasioiden tunnustamisessa!

-tehän - Hyvät Herrat tiesitte tämän, mutta miksi ette ymmärtäneet kokonaisvaltaisesti maamme täyttä etua ja hyötyä olla esimerkiksi rauhanneuvottelupöytien kattaja, kuten TP Sauli Niinistökin aikanaan haaveili [ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/10/kolme-suurta-suomeen-presidentti-sauli.html - ] -

.. tosin tuo mahdollisuus on nyt menetetty ja vaatii TP Niinistön eläkkeelle lähtöä huolehtimaan, että meidän kaikkien lapset ja lapsen lapset kasvatettaisiin henkeen, jossa Suomi ja suomalaisuus ovat oleelliset tavoitteet - turvatessamme täydellä puolueettomuudella jatkuvaa rauhantilamme, jota muuten Ruotsi on harjoittanut jo yli 200 vuotta.



--
Voin jo vakuuttaa, että Kreml antaa hiljaisesti meille täyden suojan, vapaan kaupan ja mahdollisuuden meitä kaikkia elättävään ravintoon |5, kun siitä tulee suuri pula -- kunhan emme valitse Natoa!

 

|5 ~ https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vieraskolumni-venajastako-maailman-ruoka-aitta/4a4029a7-096d-3193-807c-2e129878a44a  - Muistammeko sotatalvet 1942 / -43?



Tosin suojaan ei kuulu Yhdysvaltojen mahdolliset Serbia-kaltaiset aggressiot |6, kuten myös nuo aikoinaan näyttäytyivät kymmenien tuhansien siviilien menehtymisinä 2001-21 jatkuvina us-hyökkäyksinä lähinnä kehitysmaihin!

 

|6 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000003871510.html - 

 



--
EPILOGI ---


"Tämä tarina on tosi"
|e ~ https://youtu.be/b3Ety7hbPmM -

-lainaus eräästä Tapio Rautavaaran laulusta |e, jonka nimi on "Korttipakka" - valitkaamme siis viisaat kortit käteemme, jotta pärjäämme pelissä, jossa on kyse meidän koko tulevaisuudesta!



Emme enää me Suomena ja Saksa kestä toista 1941-uhoa!
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/02/ii-nykyajan-1941-uho.html -

Kaikkensa antaneet Isänmaamme sotilaat vielä elävinä ja sankarihaudoistansa eivät haluaisi menettää lisää rakasta Isänmaatamme!

--
PS1
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009386562.html -
"Näistä tekijöistä Unkarin Nato-ratifiointi nyt riippuu – ”Liittyy laajempaan kontekstiin”"
-toimittajana Petri Seppä.


PS2
https://yle.fi/a/74-20017991 -
"Welt: Tanska ja Hollanti kieltäytyvät toimittamasta Leopard 2 -tankkeja Ukrainaan
Saksalaislehti kiinnittää huomionsa myös siihen, ettei Suomi ole sitoutunut toimittamaan yhtäkään taistelupanssarivaunua Ukrainaan."
-toimittajana STT.





Kansalaiskirjoittaja

 

ILU_hymy.jpg
 



..
 

 

 

 

 

 

 

Ilkka Luoma

 

__

ILU-MEDIA

IJL-Productions

 

 

__

IJL-BLOGI-kirjoitusten valokuvat - kautta aikain!

https://link.shutterfly.com/IhcCDayQrxb  - 

 

 

 

e