939

putinin%20residenssi.jpg

Mediassa viljelty kuva "Putinin palatsista"

 

Tällaistakin esiintyy -

Lainaus alkaa ---  

: "Aleksei Navalnyn tiimi ei tutkinut tai tuottanut "Putinin palatsi" -videota, vaan sen tuotti Los Angelesissa Kaliforniassa sijaitseva tuotantoyhtiö, kertoo saksalainen Schwarzwälder Bote -lehti |1.

|1https://www.schwarzwaelder-bote.de/inhalt.nawalny-vs-putin-palast-video-in-blackforest-studios-produziert.10cb22e2-daa7-4fbe-b824-2f35d456fe32.html - 

..

Navalny oleskeli Schwartzwaldissa, Ibachin kaupungissa Waldshutin alueella, josta hän on postannut kuvia retkistään vaimonnsa kanssa. "Navalnyn" videolla näkyy Freiburgin kaupunki taustalla.
 
Videon Navalnyn ääneen lukemat osuudet kuvattiin Kirchzartenissa, jossa juuri sopivasti aloitti marraskuussa "Blackforest Studios", jonka perustivat alkujaan Freiburigilaiset yrittäjät Nina Gwyn Weiland and Sebastian Weiland. Pariskunta työskenteli useita vuosia USA:ssa elokuvateollisuudessa.
 
Joulukuun alussa nämä saivat kyselyn USA:sta voisivat nämä hoitaa Navalnyn puheosuuden kuvaukset.
Äidinkielenään venäjään puhuneet ovat todenneetä että Navalny "ei puhu venäjää", vaan kuulostaa että hänen puhumansa teksti on käännetty englannista, koska sen lauserakenteet ovat englannista.
 
Jo aiemmin on esitetty että Navanyn "tutkijat" tosiasiassa saavat materiaalinsa länsimaiden tiedustelupalveluita. Tällä kertaa saivat käsikirjoituksen, tuotannon ja Navalnyn tehtäväksi jäi ainoastaan lukea hänelle kirjoitettu teksti ääneen.
 
Navalnyn dokumentin tekaistu luonne on jo alkanut paljastua Venäjällä, kun Moskovalainen Mash TV-yhtiö sai luvan kuvata "Putinin palatsia" paikan päällä ja myös sisäpuolelta.
 
Sisällä ei ole kuin betoniseinät, rakennus on täysin kesken, joten väitetyt "työntekijöiden valokuvat luksushuonekaluista" eivät voi olla aidot, tuskin myöskään niiden Hollywoodissa tuotettu tietokonegrafiikka miltä sisällä muka näyttää.
 
Navalnyn housut ovat tulessa, Venäjän media tulee toistamaan nämä laajalti, eikä jää epäselvää että Navalny valehteli ja toimi lännen lukuun". -lainaus päättyy
 
...