sannamarin5.jpg

PM Sanna Marin

 

*

...

Kokemusarsenaalinsa ohuudesta huolimatta nykyinen demari - PM Sanna Marin on paikkansa jo lunastanut vahvana ja määrätietoisena toimijana - hyvin vaikeassa tilanteessa, jonka jälkipyykki tulee olemamaan Sannalle se kivikova koetinkivi - myöhemmälle uranousulle valtiolaivamme huipulle.

Oli hyvin odotettua, että SDP nousi nyt mielipidemittauksen ykköseksi - PM Marinin elkeet ja voima esittää asiansa kansalle ymmärrettävästi - on tehnyt nyt tehtävänsä.

Perussuomalaiset on jäänyt kolmosviulun soittajaksi, kakkosena ollen hallituksessa erinomaisesti Marinin kanssa toimeentuleva Keskustan PJ ja VVM Katri Kulmuni.

Sen verran demarihattuun jäitä, että jäämme odottamaan YLE' n ja HS' n kannatusmittauksia, mikäli ne osoittavat samaa kehitystä, on asia selvä - SDP ja juuri Sanna Marin ovat saaneet kansalta vastauksen: Luotamme Sannaan!

Marin osoittaa johtajuutta, ryhmähenkisyyttä ja erityisesti kuuntelijan taitoja - kuunnellen ystävällisesti kansan suoraan valitsemaa "kansanjohtajaa" - presidentti Sauli Niinistöä.Näiden kahden valtatekijän väliin media [Iltalehti] koetti iskea railoa, onnistumatta

Sauli ymmärsi roolinsa ulkopolitiikan erityislähettiläänä - ja juuri itään, Kiinaan ja Yhdysvaltoihin - viisaasti tarjoten Suomesta niitä paljon puhuttuja hyviä palveluksia.

Sanna taas noudatti piirun tarkasti perustuslakia - paremmin kuin aikanaan päättäjät, kun uhrasivat perustuslain suojelemat - oman valuutan, markan ja täysin itsenäisen Suomen Pankin.Mutta! Demari-Sannan työ on kesken

Nyt ei pidä innostua liikaa, työ on saatettava loppuun. Edessä olevat Koronan oheisilmiöt ovat vieläkin vaikeammat kuin sinällään lopulta säyseän Koronan ensiaallon "vihollisuudet".

Suureksi kysymykseksi jää Koronan mahdollinen toinen aalto ja talouden "downshiftaus", josta muuten meitä kaikkia elättävä biosfäärillinen elämän monimuotoisuus kiittää - lopulta meidän kaikkien elollisten eduksi.PS. On oikea aika aloittaa neuvottelut toveripiirien yhdistämiseksi - huomioitsemisen voitoksi!

.
Katso ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006459499.html -

...
10599 [24][FB][BLOG]

 

...