al-Hol.jpg

Kuva: ~ https://yle.fi/uutiset/3-11016001 - 

"

Nyt on kiire kotiuttaa suomalaislapset al-Holin leiriltä, sanovat oikeusoppineet – "Tilanne on kestänyt käsittämättömän pitkään-Yle-otsikko |2

"

...

Oppositiopolitiikka unohti viattomat al-Holin lapset!

 

1 - Ulkoministeri Pekka Haaviston motiivi al-Hol -jupakassa on tasoittelevasti huomaavaisen elämänasenteen myötä varmasti lapset

On loogista ajatella, että inhimillisyyttä korostava pioneerivihreä Pekka Haavisto ajatteli alusta alkaen lapsia, heidän turvallisuutta - kuin heillä äidin myötä olevaa Suomen passia, joka velvoittaa Suomessa viranomaisia. Lapset olivat ja ovat viattomia. Entä meidän oppositiopoliitikot?

 

PM Sanna Marin puhaltaa loiskiehuntaisen oppositiopolitiikan poikki!

Sanna Marin ymmärsi nuoren lapsensakin myötä tämän inhimillisyyden ja toteaa selvästi - Pekka jatkaa tehtävissään, mikä oli ja on oikea ratkaisu. Sannalle pisteet määrätietoisesta yhteistyöpolitiikasta - näin Pekka tullee tästä eteenpäin erityisen hyvin toimeen pääministerinsä kanssa.

 

Nyt lähinnä oppositio, jolta on riisuttu asiahampaat - koki mahdollisuutensa

Näin alkoi kaivelu, ja tahditon asiattomuus - lopulta asian vierestä - oleellista oli tässä jupakassa tunnistaa lapset, jotka oppositio luovasti unohti - oli tärkeämpää yrittää kalastella pisteitä äänestävältä kansalta. Veikkaan, että kansa ymmärtää asian ja ymmärtää lapsien merkityksen tässä tapauksessa.

 

Puoluepoliittinen pyrkyryys ryhtyi laukalle!

Puolue- ja kannatuspolitiikkaa ei kannattaisi sotkea tilanteeseen, jossa tehtiin määrätietoisia ratkaisuyrityksiä lasten pelastamiseksi. Haavistoa painostettiin myös ulkoa, ja hän ajautui sellaiseen rakoon, jossa inhimillisesti elävä poliitikko ei ole kotona. On lähes varmaa, että ajatteleva kansa ymmärsi asian oikean laidan.

 

Kokoomus oli tässä suurin häviäjä >

 

.

HS: ” Pääministeri Marin: Ulkoministeri Haavisto voi jatkaa tehtävässään, keskusta odottaa Haavistolta ”vilpitöntä anteeksipyyntöä

~  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007683744.html  –

.

EKSTRA - Lietsooko media omalla tavallaan myrskyä vesilasiin?

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000007684430.html - 

 

.

Oppositiokakkonen - kokoomus oli tässä suurin häviäjä - kannatus laskee

2 - Kykypuolueen oppositiopolitiikka on epäonnistunut - PM Sanna Marin vei jopa puheenjohtaja Petteri Orpolta hapen ja näin oppositiohampaat irtosivat - Sen sijaan PS-perussuomalaiset saavat vain nostetta, sillä Suomessa on noin 25 prosenttia reviiripuolustajia - 'Suomi edellä - suomalaiset ensin' -ajattelijoita, he takaavat PS' n nousun jopa ykköseksi tai todennäköisesti kakkoseksi.

 

Tässä kohdin on syytä ajatella sitä painetta, joka luotiin Haavistoa kohtaan

Tuo paineistettu elintila ei sovi Pekalle, joka on inhimillisyydessään sopiva lisä NNV-hallituksen tahtomaastoon - tuomaan sopivaa väriä mielipiteiden ja ajatusmaailmojen kirjoon.

 

Sanoisin, että PM Marinin vahva tahtopolitiikka suojaa Pekan inhimillistä näkemyksellisyyttä

Hallitusta hitsataan nyt vahvasti yhteen, sillä SOTE: kin on vihdoin saatava maaliin - nyt jo punnerrettiin tärkeä oppivelvollisuus 18 ikävuoteen läpi, tällä ratkaisulla on suuri merkitys tulevaisuudelle ** -liittyen lasten ja nuorten turvalliseen kehityspolkuun ---

|** https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/12/kansalaiskirjoitus-on-aika-keskittya.html 

"Kansalaiskirjoitus: On aika keskittyä omiin sisäisiin asioihin - Lapset ja nuoret!"

 

Nyt on aika yhdistää SDP, Vasemmisto ja De Gröna! |1

Tällöin "PS-uhka"* eliminoituu ja näin suomalaiset saavat ylivertaisen vahvan kansaliikkeen, jopa kooltaan puolet eduskunnasta - ja tämä takaisi vakaan kehityksen ympäristö edellä inhimillisyyttä korostaen ja ihmisyyttä kannustaen, kun EKP: kin on luvannut painaa riittävästi erikoisrahaa, jotka ei edes ehkä koskaan makseta kokonaan takaisin! (?)

.

PS. Ulkopolitiikan saralta demarimeppi Miapetra Kumpula-Natri teki ennenaikaisesti raskaan ulkopoliittisen virheen – vaatien epäselvässä tilanteessa pakotteita Venäjää kohtaan - kyseessä Case Navalnyi ja hänen myrkyttyminen | myrkyttäminen. e 

 

..

|2  Yle-ingressi:  "Turkin hyökkäys Syyriaan lisää entisestään Suomen viranomaisten tarvetta ryhtyä toimiin, sanovat oikeusprofessorit.-11102019 --- 

.

EKSTRA - Lööppi Ilta-Sanomista

"Pääkirjoitus: Trumpismi tuli Suomen politiikkaan – Haavisto-tapaus toi esille demokratian vaaralliset ilmiöt

Suomenkin politiikassa puhutaan muunneltua totuutta, pestään mustaa valkoiseksi ja lytätään mediaa. Tuntuuko tutulta?"

 

 

 

..

Tämä sähköposti on lähetetty Ympäristöteollisuusyhdistyksen palvelimelta – itse lähetetty teksti ei edusta millään tavoin yhdistyksen ajatus-, mielipide- eikä kannatusmaailmaa – vain ympäristönäkökulman osalta. Kaikki muu kannanotto on allekirjoittajan näkemyksiä yksityishenkilönä.

Vastaanottavat sähköpostipalvelimet hyljeksivät usein tekstissä olevia linkkejä – hyläten ne, jopa koko sähköpostin, niinpä täydellinen yllä oleva teksti – linkkeineen – on saatavilla täältä ~ BLOG – ollen valmiina 18122020 alkaen.