935

navalnyi3.jpg

Kuva: ~ https://ilkkapohjalainen.fi/uutiset/ulkomaat/suomalaistutkija-monilla-on-kaunoja-navalnyia-kohtaan-onhan-naita-nahty-1.7422651

" ... Nyt 44-vuotias oppositiojohtaja on ollut useita kertoja pidätettynä ja vangittuna milloin kavalluksesta, milloin luvattoman mielenosoituksen järjestämisestä syytettynä ... "

 

 

...

3400 Venäjällä = Suomessa 133 mielenosoittajaa ...!
(Otsikon luvut on suhteutettu väkilukujen suhteeseen)
 
On liki hämmästyttävää miten paljon suomalainen laatumedia uhraa aikaa, työtä ja kirjoittamista - varsinkin, kun se liittyy vieraan itsenäisen valtion omiin sisäisiin asioihin - ongelmiin sotkeutumisiin.
 
Venäjää syytettiin toisten vieraiden vaaleihin sekaantumisesta - lopullisia vakuuttavia näyttöjä - todisteita ei ole ainakaan julkisuudessa esitelty. Nyt ei ole kysymys lännestä käsin suoraan vaalivaikuttamiseen operoinnista, mutta epäsuorasti se on jo sitä täytenä totena.
 
Entä, jos ulkoinen valtio alkaa tukemaan mediakirjoituksin voimallisesti vaikkapa perussuomalaisten joitain yksityishenkilöitä - tuottamaan yhtäjaksoista mediatulvaa miten tämä, jopa vain yksi yksityishenkilö on sitä ja tätä - jopa nimittäen vaikka ääreisajattelijaperussuomalaista oppositiojohtajaksi!
 
Miksi läntinen media painaa näin herhiläismäisesti päälle - onko nyt tosiaan kyseessä niin vilpittömästi oikeutettu halu syrjäyttää nykyinen, kuitenkin laillinen johto jopa rikkoa ja hajottaa Venäjän yhteiskuntamalli ja sen järjestelmä.
 
Onko kauempaa historiasta herännyt jo ajatuskaavio reaganismin "pahan valtakunnasta", kun edesmennyt us-presidentti Ronald Reagan halusi aikanaan pilkkoa muinoisen Neuvostoliiton |1.
 
Onko Venäjä tosiaan näin paha, että nyt laatumedia jo kursailematta tukee kirjoituksillaan Venäjän virallisen koneiston vastaisia voimia hyvin suuntaavilla ja päämäärähakuisille kirjoituksilla - tukien yksityishenkilöä, jolla ei ole edes virallista ja duumallista oppositioasemaa.
 
Miksi lännestä halutaan rynniä maailmalle opastamaan ja kouluttamaan yhteiskunta-oppia, joka on vain vähemmistöinen osuus maailmallisuudesta. Miksi täältä meitä Suomestakin tähän tarkoitushakuisuuteen ryhdytään.
 
Lännestä tuetaan sellaisia mielenosoituksia, mellakoita ja vallankumousyrityksiä, joista voisi seurata meille mieleinen yhteiskuntamalli.
 
Millä oikeudella näin toimimme - onko se sananvapauden, oikeusvaltioperiaatteiden ja demokratian mukaista?
 
.
 
 
...