nuortenseksi.jpg

Kuva: ~ https://www.is.fi/perhe/art-2000005265392.html - 

 

...

HS

Mies antoi 12-vuotiaalle tytölle alkoholia ja huumeita seksiä vastaan – lapsenraiskaus­syytteet kaatuivat

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006300752.html  - 

...

Ilkka Luoma 8.11.2019 -  17:08
 
 
Aihe on kipeä, uskaltamattomasti esille tuomattomana, mutta usein pitkälle aikuisikään vaikuttava - eikä millään hyvällä tavalla. Suomessa on laki. Laki on tehty noudatettavaksi ja noudattamattomuudesta lohkeaa rangaistus, mutta useissa tilanteissa se ei riitä korjaamaan tehtyjä vahinkoja. Mutta!

Uutisointia puhuttaa nyt myös Suomessa vahvat epäilyt lapsiin kohdistuvista nimenomaan internetin välityksellä alkaneista seksuaalisista hyväksikäytöistä. Pinnalle on tullut jäävuoren huippu. Eläinkunnassa ei ole laadittuja lakeja suvunjatkamiselle, siellä toimivat vahvemman lait ja voimakas tarve lisääntymiseen ainoana päämääräpitoisena mallina itse elämäntarkoituksessa.

Ihmiset ovat rakentaneet lait - sukukypsyyden käyttämisen osalta - selkiyttämään veteen piirretyn viivan. Sukukypsyys biologisesti saavutetaan aikaisemmin, kuin laki sen sallii toimintana ja mieli sen täysin ymmärtää.

Seksuaalisuus on luonnossa markkinointia ja mainontaa

Länsimainen markkinatalous on ulottanut markkinoinnin ja mainonnan kaikille elämän aloille. Mainostetaan niin miehekkäitä mammuttimaastureita, naisellisia ja eroottisia vaatteita kuin tunteisiin vetoavia palveluita mm. keräyksinä. Koko elonkaaremme on täynnä mainontaa. Mainosihmiset ovat keksineet myös nuoret, jopa alaikäiset markkinoinnin alttarille, jossa mm. piiloseksuaalisuudella on näkyvä osansa.

Alaikäiset ovat löytäneet mainosvälineen vailla vertaa;

internet on täynnä mm. chat-palstoja, joissa sivustot ovat täynnä nuorten tyttöjen ja poikien kuvia photoshopattuina, aseteltuna ja edukseen järjestettynä aikuisten mainosmaailman mukaisesti. Nämä kuvat ovat kaikkien nähtävillä.

Nämä internetpalstat ovat markkina-aluetta verhottuna yhteenkuuluvuusryhmien keskusteluihin. Osa nuorista ei olisi tiennyt "kaunistaa" itseään esittelykuntoon, ellei markkinaviesti aikuisten maailmasta olisi heitäkin tavoittanut. Sitä nuoret ja lapset perässä, mitä aikuiset edellä.

Aikuinen ei aina ymmärrä testosteronihuuruissaan missä kulkevat rajat!
 
...