... Jossittelu on niin mukavaa, mutta turhaa - tulee kuitenkin vääjäämättä mieleen Sauli Niinistön kiistaton vetoapu Kokoomukselle eduskuntavaaleissa 2007 |1, jolloin Kokoomus nousi Jyrki Kataisen johdolla hallitukseen, ja alkoi kohtalokas vaihe Suomen kansalle ... Jossittelua, mutta kuitenkin.

...

~ http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005164859.html -

 

... Vapaavuoren äänimäärä kertoo selvästi kenet hyvinvoivat helsinkiläiset haluavat pormestariksi, varsinkin kun oli vaarana, että Anni Sinnemäki voisi valiintua ykköspaikalle.

...

~ http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005164599.html -

 

... Moni olisi toivonut Vapaavuoresta Kokoomuksen puheenjohtajaa - häviö Petteri Orvolle oli Jan Vapaavuorelle katkera kalkki, jota hyvitettiin hyväpalkkaisella joutoviralla kauempaa Euroopasta.

...

~ http://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005132965.html -

 

... Asteleeko tuleva Helsingin pormestari Vapaavuori määrätietoisesti kohti hallitsematonta konfliktia tai vahvaa mielipidettä enemmistöhaluista? Kysymys suur-moskeijasta |2.

...

~ http://www.is.fi/kuntavaalit2017/art-2000005164868.html -

...

|1

Entä vuosia sitten, kun nykyinen presidentti Sauli Niinistö sai historiallisen äänivyöryn eduskuntavaaleista 2007. Tuolloin Niinistö nosti Kokoomuksen hallitusvastuusteen ja Kataisen valtiovarainministeriksi ---

Näin kirjoitimme 23.03.2007 “ ... [ ... Sauli Niinistö henkilönä nousi historialliseen tulokseen (60.498); hänen henkilökohtainen persoona ja karisma veivät mukanaan joukon kokoomuslaisia Arkadianmäelle nostaen suurelta osin Kokoomuksen hallitusvastuuseen, kansa antoi luottamuksen nimenomaan Niinistölle... ] ... “

...

[ ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2007/03/vedenjakajaeduskunnassa-suurimman.html - ]

 

Tästä alkoi kehitys, joka päättyi Kataisen pakoon Suomesta - ongelmat olivat nousseet liian suuriksi

OTE “ ... [lainaus - il/fb] ” … juuri nimenomaan pääministeri on se, joka voi vaikuttaa - hallituksen johtajana. Hallitus säädättää pitkälti lait - tosin Brysselin ohjeiden mukaisesti, mutta tästäkin huolimatta lainsäädäntömekanismi oli Kataisen hallussa. Nyt mennäänkin syltyssä syvemmälle, ja muistamme kuinka Jyrkin oli pakko päästä "kalifiksi kalifin paikalle" - sieltä syntyi se osaamattomuus, kyvyttömyys ja lopputulos - Kataisen oli saatava kuusilo, joka oli lopulta maho.

Katainen tiesi jo vuosi (-a) sitten, että luokituksessa mennään alas ja näin olisikin oman pyrkyryyden nimissä lähdettävä, kun vielä parametrit ovat "kunnossa" - Aukesi komissioikkuna, ja silloin pako käynnistyi ... tämän tietää kansalaistemme suuri enemmistö, ja ellei juuri nyt, niin sitä paremmin, mitä korkeammalle työttömyysluvut kipuavat! … ”

Lauantaina 11. lokakuuta 2014 YLE TV1 Uutisissa haastateltiin vs. talouskomissaari Jyrki Kataista … ” Miten paljon tähän luottoluokituslaskuun vaikutti edellisen hallituksen toimet?” ... Katainen: "En lähde nyt tähän ottamaan kantaa ..." - tosin haastatteluhetkellä Katainen oli EU-komissaarien palkkalistoilla … ... “

...

Jatkuu linkin ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2014/10/aaan-tarina-pyrkyryyden-syltyt.html - alta.

 

Entä nyt, kun Kokoomus sai Helsingille kuninkaan - uuden pormestarin - helsinkiläisten tahdosta. Onnistuuko Vapaavuori paremmin kuin Katainen - tätä kysyy tavallinen kansa jo piakkoin!

...

|2 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233634-tuleeko-suurmoskeija-malmin-lentokentan-tilalle -

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

 

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka 

 

AL | US | VU | BL | BL | FB | FB | T | BLOG 134739

 

DOC Kokoomus ratsastaa vahvoilla hevosilla_10042017.doc

PVM 10042017

 

|425]