veikkovennamo.jpg

https://www.eduskunta.fi/FI/MinunEduskuntani/muistatkotaman/Sivut/kannettiin-ulos-istuntosalista.aspx - 

 

 

...

 

HS:

Jussi Halla-aho johtaa Suomen suurinta puoluetta, mutta ilman ”messiasta” se tuskin olisi onnistunut: Nousun siemen kylvettiin porilaisessa koulussa kyynelten virratessa

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006193167.html  - 

.

Ilkka Luoma 4.8.2019 - 22:09
Jälkikirjoitus Veikon oppipojalle Timolle, joka teki mahtavan nousun, mutta hävisi lopulta --- 

[16.06.2017] Kansa ei ole lainkaan niin tyhmää kuin peruspomotus ajattelee

… ”kyllä kansa tietää”, kuten kansakuntamme vaikeissa tilanteissa oikeat kannuksensa ansainnut Veikko Vennamo aikanaan totesi. Niin nytkin – kyllä kansa oikeasti tietää ja näkee tämän peruskoukkauksen läpi. 

Jää nähtäväksi kuinka paljon haukia lähtee kaislikoista, kun äänestäjät vetävät melonin kokoiset herneet nenäänsä tästä tempusta, jossa ei paljon kokousväen demokraattista tahtoa arvostettu. 

Peruspomotus arvottomassa arvomaailmassa 

Voimme vahvasti arvioida, etä toistaiseksi ulkoministeri Timo Soini suivaantui |0, kun hänen perintöprinssi Sampo Terho ei kelvannut demokraattisessa ja sääntöjen mukaisessa PS- puoluekokouksessa Jyväskylässä. Europarlamentaarikko ja reviiripuolustaja Jussi Halla-aho sen sijaan palautti PS-puolueen arvosijoille, joilla metsästettiin jytky ja jatkojytky. 

Kansanedustaja Simon Elo laitettiin hänet hiljalleen tuhoavaan rooliin, olemaan pikkupomo uudelle ”uutta toivoa” luovalle eduskuntatyhmälle, johon liittyivät riemuiten kaikki perusministerit, eronnut pääpersu Timo Soini ja eduskunnan puhemies Maria Lohela – ajateltiin, että toimenkuvat ja ministeri-audit säilyvät. 

|0 ”Uskomaton temppu - pohjanoteeraus” -Halla-aho ~ https://yle.fi/uutiset/3-9667620

Nyt kun läntistä arvomaailmaa peräänkuuluttanut pääministeri Juha Sipilä ja valtiovarainministeri Petteri Orpo kilvan suitsuttivat uutta toivoa siitä, ettei hallituskriisiä tarvitakaan ja Sipiläkin ohjasi lentonsa pois Naantalin kurssilta – helpottuneena ja ehkä tietoisena pelistä mitä kulisseissa käytiin jo ennen PS-puoluekokousta Jyväskylässä. 

Veikko Vennamon jäljet olivat ansiokkaat, ja oli suuresti harmillista, kun pitkässä vihasssaan pr. Urho Kekkonen ei palkinnut kiistakumppaniaan - eittämättömistä teoista koko kansakuntaamme kohtaan - Veikko oli jotain sellaista, mikä puuttuu nyt koko politiikastamme.
 
...