demarit%20-%20suurin%20yha.jpg

Piirros: ~ https://yle.fi/uutiset/osasto/selkouutiset/torstai_682020_radio/11481830 - 

 

*

 

...

1 - Aluksi filosofinen Elämänkertaus: "Huoltoasemien nurkkapöydissä istuu yhtä arvokkaita tai arvottomia ihmisiä kuin Helsingin Palace-ravintolan kabinettisalisissa paraatipöydissä”.

Evoluution, joka johdattelee koko eliökuntaa, näkökulmasta eriarvoisuutta ei ole - kaikille luodaan reviröintiä, puolustamaan omaansa - läpi vuosimiljoonien - geenisiirtymän taatessa riittävän hitaan kehityksen!
..

Meppi Teuvo Hakkarainen on reviiripuolustaja - persu eli perussuomalainen henkeen ja vereen, tuota ominaisuutta on Teuvosta vaikea edes sahaamalla saada irti.

Viitasaarelta kajahtaa, ja sitä komppaa ainakin 8000 hengenheimolaista

Persu on ihmisenä yhtä arvokas tai arvoton kuin filmaantunein kokoomusteflonisti. Samoin persu edustaa tavallansa ihmiskuntaa kuten "de grönalaiset" - kaikilla on paikkansa, ja kyllä evoluutio sitten lopulta omalla lajinvalinnallaan asiat järjestykseen saattaa (?)

Vastuu

Teukka on vastuullinen omilleen, on siis vastuureviristi, kuten persujohtaja Jussi Halla-aho, ja hänen johtavat hengenheimolaiset - Nigel Farage, Geert Wilders, Marine Le Pen, ruotsidemokraatit ja AfD-uussaksalaisnationalistit |1. Kansallinen henki on heräilemässä, vaikka vahvasti vaikuttava hienostunut laatumedia koettaa näitä evoluution sotureita mollata - kaikin keinoin.

Raha

Teuvo haluaa rahojen pysyvän siellä missä ne luodaan. Meille luodaan rahaa myös EU-Brysselistä - vastuunkantoperiaatteella, olemme siis nettomaksajia. Hyödyt lasketaan jossain muualla tuon rahavirran miinusmerkkisyyden takaa. Teukka haluaa hoitaa ensin omat, ja sitten muut, jos jotain sattuisi jäämään jäljelle.

Luonto vuosisataismiljoonaisena ilmiönä on aina reviristinen

Koko evoluution luoma Elämä on reviirien peitossa - sinulla ja minullakin on oma reviiri, jonka rajat lienevät noin 45 senttimetrin päässä kasvoistamme - riippuen halustamme luoda uutta Elämää >

 

.

~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006602527.html  –

” … Teuvo Hakkarainen kieltäytyisi tarjoamasta koronakriisin runtelemalle Etelä-Euroopalle velkaa tai avustuksia. Sen sijaan hän antaisi EU:n hajota. … ” -HS-otsikko-ote

.

 

2 - Sahurimeppi Teuvo Hakkarainen on saanut mandaatin kansalta, ja sitä on kunnioitettava

Aikanaan tohtori Paavo Väyrynen kuin aiempi toimittaja Petri Sarvamaakin ovat saaneet valtakirjansa kansalta. Jokainen äänestyslipun numero on aina yhtä arvokas tai arvoton. Teukalla on siis paikkansa.

Ero EU' sta?

Nyt ei ole aika keskustella siitä - eron voi hakea myöhemminkin, jos se on tarpeen. Ensin katsomme miten EU jättielvytys todellisuudessa rahoitetaan, vai onko niin, että hienostuneen luovasti tuota jättivelkaa ei koskaan kokonaan edes makseta.

'Suomesta viisas talousajattelija Vesa Vihriälä on vihjaten pyytänyt valtiollista helikopterirahaa EKP' lta' - se onkin täysin mahdollista. Setelikoneen kampi on tukevasti EKP' n Saksan Frankfurtin pääkonttorin hallussa - kunhan tuo merkillinen hiukan vajaan kahden prosentin inflaatio ei ylity.

Hyperinflaatiopelkoinen Saksa EU' n ja liki koko Euroopan talousveturina taipui - nyt otetaan rompakasti velkaa. Syy takinkäännökseen oli selvä. Oli pelko, että ylivelkaantunut Italia eroaa EU' sta Iso-Britannian vanavedessä. Italia oli jo hylätty Libyasta tulleen venepakolaisvirran edessä.

Ja jälleen Teuvo

Hakkarainen on sahuri, vaikka myi jo omistuksensa sahasta (?) Silti saha jäi käteen - ehkä Teukka on oivaltanut, että maailma hiilidioksidituskassaan tarvitsee valtavasti rakennuspuuta, siis sahattavaa, kun betonia on korvattava sellaisella, joka tallettaa tuon hiilidioksidin jopa kymmeniksi-sadoiksi vuosiksi. Kyllä Teukka puun tuntee.

Hakkarainen on perussuomalainen, sellainen suomalainen, joka viehättää "huoltoasemien nurkkapöytiä" - en tiennytkään, että jopa 25 prosenttia suomalaisista istuu noissa "Esson baareissa".

Ei ole syytä aliarvioida persuja

Persut ovat käyneet kaikki tarvittavat sisäsiisteyskurssit |2, tosin joitain on jäänyt laiskanläksyille ja nekin on osattava nähdä tuotekehityksellisinä harha-askelina, jalostuen suomalaiskansallisten syvien rivien Elämän periaatteiksi.
e

..

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/09/uusi-uljas-euroopan-unioni-vai.html  -

|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/07/de-grona-ja-perussuomalaiset.html  -

 

.

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä