reviiri3.jpg

 

Saksa on EU:n kiistaton talousveturi ja sotilaskyvyltään kääpiö verrattuna ydinasevaltioihin Ranskaan ja Englantiin. Saksa rypee vieläkin osin historiansa vankina. Saksalaiset eivät ole itselleen avoimesti muiden nähden rehellisiä, he pidättäytyvät omasta todellisuudestaan [1, jossa pinnan alla kiehuu tarve olla sitä mitä he merkittävyydessään ovat – [tässä en puutu sen enempää mystifioituun kansallissosialismiin *]

 

Saksa kipristelee maahantulohallitsemattomuudessa – joiden kansallistuntoisesti (perinnemedia kutsuu heitä nationalistipopulisteiksi) ajattelevien osalta.

Nykyinen iltaansa asteleva liittokansleri Angela Merkel entisenä itä-saksalaisena kamppailee omatuntonsa kanssa. Saksa haluaa rajat kiinni sellaiselta, mitä he eivät riittävästi hallitse – tätä ovat muun muassa pakolaisaallot, joilla on hyötynsä – halpana työvoimana ja haittansa? [2.

[2 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005742482.html HS/ toimittaja Anna-Liina Kauhanen.

 

 

Suurin haitta reviiripuolustukselle on hallitsematon vieraan aineksen tulo sisään –

[ … tosin evoluutio hoitaa tämänkin, eikä sillä tiettävästi ole tunteita … ]

 

Saksa ei ollut käytännössä merkittävä kolonialisti [3. Saksalla oli muutama siirtomaa [4 – Lounais-Afrikka ja esimerkiksi Uusi-Guinea. Muun (tänään EU-)Euroopan jättisiirtomaaisännät olivat Englanti, Espanja, Ranska, Hollanti, Portugali, Belgia ja hännän huippuna Italia.

Saksa saattaa pinnan alta kokea, että nämä kolonialistit ovat velvollisia ja vastuullisia hoitamaan pakolaisaallot **, jotka paljolti tulevat näiden isäntämaiden aiemmista alusmaista – kolonioista.

[** ” … Maailman pakolaisista kuitenkin vain pieni osa on päätynyt Eurooppaan. YK:n pakolaisjärjestön UNHCR:n mukaan pakolaisena on peräti 68,5 miljoonaa ihmistä. Heistä noin 25 miljoonaa on paennut johonkin toiseen maahan. Pakolaisista 85 prosenttia on kehitysmaissa … ” -HSallekirjoittaneen kommentti: Onko EU:lla velvollisuus ottaa pakolaisia, varsinkin sellaisista (kehitys)maista, jotka olivat monien EU-jäsenmaiden alusmaita kolonialismin aikana. Näitä siirtomaaisäntiä olivat Englanti, Espanja, Ranska, Hollanti, Belgia, Portugali ja jossain määrin myös Italia. Olisiko näillä mainituilla valtioilla erityinen velvollisuus ottaa pakolaisia siinä suhteessa miten hyötyivät alusmaistaan siirtomaakaudella – ehkä osin edelleenkin?

 

 

Siirtomaa-aika on tutkimisen arvoinen - myös levinneen terrorismin osalta

 

Maailma käy kahta ”sotaa” - uskontojen sotaa [5 ja toimeentulon sotaa. Kolmas sota on jäänyt vähemmälle huomiolle ja se on kulttuurien sota, joka on saanut alkunsa jo satojen vuosien takaa, kun eurooppalaisten siirtomaaisäntien kulttuurit työntyivät neitseellisiin Afrikan, Aasian ja Amerikoiden kulttuureihin ja elintapoihin.

 

Eurooppalaiset kolonialistit kävivät osin ryöstämässä alusmaitaan [6 – kasvattaakseen omaa elintasoaan ja tyydyttääkseen alkanutta kapitalismin ahneutta – suurenevine tulo- ja ostovoimaeroineen.

 

 

Saksa on lopulta valtio itselleen, joka hyödyntää tehokkaasti yhteisvaluutta euroa

 

Omaan itsekkyyteen kuuluu herännyt tarve padota vieraan aineksen tuloa hallitsemattomasti omaan perinnekulttuuriin, vaikka vieraat ovat osa Saksan talouskoneen kasvuihmettä – tuhkasta nousseena (jo toisen kerran), II-Maailmansodan kansallissosialismin tuhon jäljiltä.

 

 

Reviirit

 

Helsingin Sanomat julkisti kirjoituksen Saksan nykytilasta, jossa pakolaisaaltoja halutaan padota suljetuille leireille … ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005742482.html HS/ toimittaja Anna-Liina Kauhanen.

 

Ote HS:sta: ” … Saksan hallitusta ravistelleeseen CDU:n ja CSU:n erokriisiin tarvittiin ratkaisuksi silmänkääntötemppujen sarja, jonka yksi lopputulos on se, että Saksa aikoo perustaa Itävallan-vastaisen rajansa tuntumaan suljettuja keskuksia turvapaikanhakijoille … ”

 

Allekirjoittaneen kommentti ylläolevaan HS-juttuun: Leijonilla on perhekohtaiset reviirit. Uroksen tehtävä on merkitä reviirin ulkorajat ja puolustaa siittämiään pentuja sekä aika-ajoin astua lauman naaraat. Tulee kuitenkin aika ja ulkoa – reviirin ulkopuolelta - tullut uros vahvemmuuttaan voittaa vanhan uroksen, eikä aina naaraat tule puolustamaan seniiliksi tullutta valtiastaan. Vieras uros saattaa tappaa vanhan uroksen pennut, saadakseen lauman naaraat nopeammin kiimaan.

HUOM! Älkööt kukaan nyt tee liian suoraviivaisia rinnastuksia. Evoluutio loi muutamien kymmenien miljoonien vuosien aikana tällaisen systeemin monille lajeille. Meillä ihmisillä on omamme, josta nyt väkevästi riitelemme.

 

 

Reviiripuolustus on evoluution tuotekehityksen tulos [7

 

Sanotaan – siis tutkijat sanovat, että evoluutio toimii sattuman ja lajinvalinnan myötä. Näin sanotaan. Emme kuitenkaan tiedä miten, milloin ja ”minkä toimesta” [8 tuo vuosituhatmiljoonainen kehitys tapahtui/ tapahtuu.

 

On otettava huomioon, ettei itse biosfäärin [9 elämälle ole jotain tarkkaa elämän syttymishetkeä, vaan kehitys on ollut kellotaajuudeltaan [10 vaihtelevaa hidasmuuntumoa – aina täydellisen harmonian alkuräjähdyksen jälkeen, jolloin ”olematon löysi mitättömän” [E - syntyi vetovoima ja tuosta hetkestä alkoi maailmojen tanssiaskelet kohti tämän päivän huomista kaaosta.

 

Missä nyt mennään, kun kansalliset ihmismassat ovat lähteneet liikkeelle ja kokevat EU-Euroopan helpommaksi tavaksi kokea elämää ja lisääntymistä? Valkoinen eurooppalainen lisääntyy aivan liian vähän – kuolettavan vähän! [11.

 

 

Viitteet:

[1 Ote HS-jutusta: ” … Eniten pakolaisia on Turkissa, 3,5 miljoonaa. Seuraavaksi eniten heitä on Pakistanissa ja Ugandassa, molemmissa 1,4 miljoonaa. Sekä Libanonissa että Iranissa heitä on noin miljoona. Eniten pakolaisia on lähtenyt Syyriasta, 6,3 miljoonaa, Afganistanista 2,6 miljoonaa ja Etelä-Sudanista 2,4 miljoonaa … ”

[2 ~ https://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005741322.html – HS/Pääkirjoitus 030718

[3 ~ Länsimaisen sivistyksen lyhyt oppimäärä ~ https://areena.yle.fi/1-4063576 -

[4 ~ https://historianet.fi/yhteiskunta/siirtomaat/miksi-saksa-valtasi-siirtomaita-vasta-1800-luvun-lopulla -

[4 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Saksan_siirtomaat -

[5 Uskontojen sota – 165 lukijakommenttia … ~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=316198 -

[6 ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2009/08/13/maksammeko-velkamme-kehitysmaille -

[9

[10

[11 ~ https://www.stat.fi/org/tilastokeskus/vaestonkehitys.html -

[11 ~ https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/215117-suomen-vaestonkasvu-romahti-maahanmuuton-varaan-pasi-kuoppamaki-talouskasvun-kannalta -

[E ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/04/kaiken-kysymys-ja-siihen-vastaus.html -

 

 

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Savonlinnasta

https://www.facebook.com/first.ilkka

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 174038

 

DOC saksan_reviirit_04072018.doc – OpenOffice Writer

PVM 04072018

 

737_6786 – 08:32|10:16|11:20