vihreelogo_SDP.jpg

 

...

...

Helsinki vihertyy - esimerkiksi muille, tähän luontaisen viherkasvun junaan on hypättävä


1 - Helsinkiläiset ovat valveutuneita vihreämmän ympäristön ajatuksista, se tarkoittaa muutakin kuin metsän istuttamista - eikä ainakaan Helsingin vähien metsien kaatamista (Pirkkola case). Helsinki on ajatuksiltaan vihertymistä. Tämä tuottaa De Gröna' lle mahdollisuuksia, mutta Helsinki on muutakin, kun sen tulevaisuutta suunnitellaan.

Helsinki on eriytymässä - hyvä osaisiin, vieläkin parempi osaisiin ja ahdingossa sekä väkivallan pelossa oleviin. Suuren keskiarvojoukon miettiessä jo mitä huomenna tapahtuu.

Valtakunnallisesti demarit ovat PM Sanna Marinin myötä nousussa ja ovat pitäneet hämmästyttävän pitkään pääministerivastuusta huolimatta kannatuksellista ykköstilaa.

Tämä kannatusjatkumo luvannee hyvää, mutta myös vaikeita päätöksiä, jotka eivät tule tuottamaan pelkästään perinteellisesti tyytyväisiä mieliä. Vaikeiden asioiden kestokyky paranee, kun on luottamus - ja tänään luottamus pääministeriin on hyvä.

Luottamus pelaa myös helsinkiläisten osalta - pääkaupungissamme on myös vaikeita asioita
Ehkä erityisesti kauas katsoen nyt on aika katsoa lapsiin ja nuoriin - uutisointi kertoo huolestuttavia, mutta toivottavasti hiukan ylimitoitettuja uutisia pahasta olosta jo lapsista ja alakouluista alkaen.

Nyt tulee katsoa lapsiimme ja nuoriin - huomisen työntekijöihin, joiden luottamusta on lisättävä
Tähän lisäykseen demareiden uusi nousu Sannan myötä on tuomassa uutta vireyttä ja eloa - luottamuksen eloa toimenpiteistä, jotka ovat ihmisille huomioitsemista ja yhteenkuuluvuutta lisääviä.
 
On aika puhaltaa yhteen ympäristöön, meidän kaikkien Elinympäristöön, josta kumpuaa koko ihmiselollinen Elämä.

Suurin luottamus on into nähdä huominen -

Pitää olla toivoa paremmasta, eikä vain talouden paremmuudesta, vaan elinympäristömme monipuolisemmasta Elosta, jossa tasapaino tuottaa meille ihmisille mahdollisuuksia Elää yhdessä, moniarvoisesti, mutta toinen toistaan kunnioittaen >


.
HS: "

KOKOOMUKSEN LOKAKUUSSA TEETTÄMÄ KYSELY: VIHREÄT VAHVOILLA HELSINGIN SUURIMMAKSI – JA SEN JÄLKEEN KOKOOMUKSEN AHDINKOA OVAT LISÄNNEET VAPAAVUOREN JA HALLA-AHON YLLÄTTÄVÄT ILMOITUKSET.
Iduillaan oleva vihertymisen vastuullinen ajatusmaailma hakee aivan uusia yhteisöllisyyden likeistymismahdollisuuksia

2 - Meidän on aika nähdä ympäristö mistä Elämme. Vasta sen jälkeen voimme pohtia perinteellistä taloutta, jonka materiaaliseen vähentymiseen keskimääräisestä on jo syytä varautua - sen tarkoittaen tasa-arvoisempaa asemoitumista kulutuksen näkökulmista, mutta ennen kaikkea kokonaiskulutuksen vähentymistä.

Emme tarvitse kaikkea sitä, mitä nyt markkinatalous mainostaa:

"Kaikkea on ja rahaakin riitää" -tässä kohdin voisimme puhua kyltymättömyydestä |*.

Vähemmällä enemmän ei tarkoita tavaraa, vaan tyytyväisyyttä siihen mitä on. Tyytyväisyys kumpuaa luottamuksesta huomiseen ja tässä jälleen kerran lapsuuden ja nuoruuden huolehtiminen vanhempainvastuuna on nousemassa arjen ykköseksi |1.
 
.

NUORISORYHMIEN VÄKIVALTAAN JA SEN SYIHIN ON PUUTUTTAVA ENNEN KUIN ILMIÖ KARKAA KÄSISTÄ

" -HS-otsikko
 
 

Kaikkeen ei tarvita tavaraa, tavaraa ja tavaraa |** - nyt tarvitaan huomioimista, osallistumista, välittämistä ja tarpeelliseksi tuntemisen iloa.

Kun perusasiat ovat kunnossa, mahdollistaa se paljon helpommin osallistumisen, ideoinnin kuin oivaltavuuden myötä sopivia työtehtäviä, sillä työ luo pohjaa perheelle tuottaa kiinteämpää yhdessäoloa, eikä niin, että pitää jousta kieli vyön alla, ja olla poissa kotoa, jossa juuri lapset kaipaavat isän ja äidin huomiointia.

Vihreys luo vireyttä, sillä oppi ja tunnustus Elämän monipuolisuudesta on tae, josta huominen aukeaa - uudella tavalla, uudella innolla ja luottamuksella huomiseen, jopa ylihuomiseen.

Suomen tällä hetkellä suurin mielipidemittauksissa on nyt myös vihertymisensä edessä |2. Aika on käsillä nyt, sillä helsinkiläiset äänestävät uudesta kaupunginvaltuustosta ensi keväänä - uran valinta on edessä - etenemisuran, joka muuttaa toiveet mahdollisuuksiksi. On aika muuttua. e
 
 
..

|* ~ https://yle.fi/uutiset/3-11615410 - 

Yle-ote: " ...   Jutussa  (ei maksumuuria) hyvin dramaattinen toteamuskohta - asiantuntijalta ... " ... Heikki Vuorisen mielestä harhan taustalla on ihmisen ominaisuus, jonka 100-luvulla elänyt kreikkalainen lääkäri Klaudios Galenos nimesi ja antiikin filosofian ja lääketieteen tutkija Marke Ahonen suomensi kyltymättömyydeksi.

– Ihminen hyödyntää luontoa niin perusteellisesti, että luonnon oma aineenvaihdunta, tai miksi sitä sanoisi, on joutunut perääntymään totaalisesti. Ihmisen ja luonnonprosessin rajaa on työnnetty aina vain pidemmälle, Heikki Vuorinen sanoo.

Loppujen lopuksi on paljon eliöitä, joiden ainoa pelastautumismahdollisuus on lyöttäytyminen jollakin tavalla ihmisen mukaan. ... "

 

 

..

EKSTRA

https://yle.fi/uutiset/3-11640530 - 

"

Nuorisoporukka yritti ryöstää espoolaispojan puukolla uhaten, äiti moittii päättäjiä: "Uhrien kannalta keskustelu on ollut vähättelevää"

" -Yle-otsikko

 ..
TIEDE [298] | VUSUOMI24 |


..
|2
 
demarit%20-%20suurin%20yha.jpg
 
...