ano.jpg

Kansanedustaja Ano Turtiainen eduskunnassa - miettien ilman suojamaskia

..

Kansanedustaja Ano Turtiaisen ottaminen tähän esimerkiksi voi tuntua jostain absurdilta, mutta hänellä on varmasti kannattajansa - ollen vähemmistössä, todennäköisesti pienenä vähemmistönä. Emme tunne sitäkään millaista todellista vähemmistöä nyt Suomessa vieraileva valko-venäläinen yksityishenkilö rouva Svjatlana Tsihanouskaja aiempana vaaliehdokkaana lopulta edustaa, mutta lienee aivan varmaa, että vähemmistöä - kuinka suurta niin se arvailujen varaan. Sen me kuitenkin tiedämme, että Turtiainen edustaa saman mielisiä kansalaisia ja ainakin äänestäjiään.

 

...

"Yllättäen kuulemme kutsun Minskistä - suomalainen 'oppositiojohtaja' Ano Turtiainen kutsutaan Valko-Venäjälle; Anolta halutaan kuulla miten Suomessa demokratia toimii sen enemmistöisyytenä ja vähemmistöisyytenä.
Turtiainen oli erotettu emopuolueestaan ja hän siirtyi omaksi oppositioryhmäksi Suomen eduskunnassa - oli tullut kiistaa maahanmuutosta, reviiripuolustuksesta kuin yleisesti ottaen käytöksestä eduskunnassa.
Näin Valko-Venäjän johto sekaantui Suomen sisäisiin asioihin, sisäisiin ongelmiin, joihin Turtiaisen väitettiin osallistuneen - pienestä vähemmistöstä, silti ulkoinen eurooppalainen valtio halusi jopa presidenttinsä taholta tutustua ja perehtyä miten Suomessa vähemmistöjä kohdellaan.
Turtiainen selosti ASEM-mellakointia* ja poliisin otteita mielenilmauksessa. Oli jälleen kyse suomalaisten omista sisäisistä asioista, mutta oli halu auttaa Turtiaista menestymään hänen oppositioasemastaan, jossa edusti vähemmistöjä .. "
..
Yllä oleva on tietenkin fiktio, mutta se voisi olla mahdollista, kuten on nyt tämä Valko-Venäjän oma sisäinen asia, johon nyt meiltä sekaannutaan jopa presidentin, pää- ja ulkoministerin voimin. Miten olisi meiltä median reaktio, jos idästä Moskovaa ja Pekingiä myöten Turtiainen saisi näkyvää tukea - vaikkapa tuottamaan Suomessa rauhanomainen vallanvaihto?
Miksi me sekaannumme niin innokkaasti vieraiden itsenäisten valtioiden sisäisiin asioihin?
 
Vaikka Minskin mellakoinnit - Valko-Venäjän lakien mukaan laittomina -
tuntuisivatkin kuinka vastenmielisiltä tahansa täällä meillä, niin emme mekään olisi halunnut Ruotsin, Norjan ja Tanskan sekaantumista Helsingin Postitalon ASEM-mellakointiin, jossa poliisimme käytti kokeilevia ja tutkivia menetelmiä miten laiton mielenilmaus taltutetaan.
Miksi demokratian ihannemaista sotkeudutaan voimallisesti vieraiden asioihin- Ukraina, Burma, Mali, Syyria, Irak, Jemen, Libya .. listaa voisi jatkaa kauas Vietnamiin saakka. Eikä vain poliittisina tukitoimina, vaan myös läntisin asein ja pommein.
.
"Suomalainen poliisi harjoitteli rajojansa pikkukahakoinnissa"
 
.
Aiempi US-presidentti Donald Trump: "Miksi me menemme opettamaan ja neuvomaan tapojamme, kun sitä ei edes haluta?!" -osapuilleen näin - melkoinen oivallus paljon parjatulta ex-presidentiltä.
 
 
..
 
 
..
Ilkka Luoma
ILU_hymy.jpg