hall2019.jpg

 

 

HS: Tällaisen hallituksen suomalaiset haluaisivat – suosituin hallitus­pohja on sinipuna

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006088389.html - 

 

Ilkka Luoma 1.5.2019 - 11:37
 
 
On helppo arvata, että kansalaisemme haluavat ensisijaisesti hallitusta, joka osaa pelata yhteen ja ymmärtää Suomen yhteisen edun, jolloin jokainen puolue joutuu tinkimään omista yksittäisistä tavoitteistaan - siis paljolti reivaamaan väliaikaisesti ideologiastaan ja aatemaailmastaan sellaista, joka ärsyttää liiaksi yhteistyön tavoitteita ja valtakuntamme kokonaisetua. 

Kokoomus ajaa tiukasti omiensa - hyvin, keinolla jos toisella materiaalisesti toimeen tulevien etua, kuten edunvalvonnan sinällään pitääkin, mutta kun heitä on vain noin alle 18 prosenttia. Nuo 82 prosenttia ajattelevat toisin. Demarit edustavat tiukasti taas omiensa etua, tulonjakoa ja toimeentuloa, vaikka olisi työttömänäkin - näitä demareita on alle 18 prosenttia ja voimme arvata, että vähemmän hyvin toimeentulevia on kuitenkin paljon enemmän kuin alle 18 prosenttia ... Persut tiukentavat otettaan ja aatettaan kansallismielisyydestään eli ovat reviiripuolustajia - tässäkin toisaalla suvaitsevaisia on enemmän kuin tuo alle 18 prosenttia! 

Ainoa, joka osaa vaatia edunvalvontaa meitä elättävälle ympäristölle on De Gröna - he ymmärtävät, että meidän elo lähtee biomassojen monimuotoisuuden kierroista. Vihreitä on tuo noin 13 prosenttia, mutta huolestuneita kansalaisia on varmasti enemmän kuin Vihreiden äänestäjiä eduskuntavaaleista 2019! 

Olisikin aika irtautua vaikkapa väliaikaisesti puolueideologioista, ja siirtyä kansalliseen järjestäytymiseen - yhdessä muiden kanssa, sillä meillä on jo liikaa erilaisia aatemaailmoja, osan ollessa toistensa kopioita - näin ei monikokkisopasta voi syntyä eheää ja maistuvaa kansalliskeittoa korjaamaan tehtyjä virheitä. 

Kun vielä otamme huomioon, että suurin "puolueemme eli kansalaisliike" on Nukkuvat, niin tuo alle 18 prosentin ryhmä ei ole edes sitä, vaan ehkä lähempänä 13 prosenttia, jos katsomme tarpeitamme kaikista äänioikeutetuista. Kansalaisuudet jatkuvat äänestäjien jälkeenkiin - ehkä äänestämättömät saadaan mukaan, kun ilmestyy uusi kansallinen johtaja?
 
...