1172 i |2364|369237|e

.

aaltola%20-emme%20halua%20sotaa.jpg
 

Kuva: ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008666365.html - "Mika Aaltolan mukaan kaikkien suomalaisten on hyvä ymmärtää, että sodan leviäminen Ukrainasta muualle Eurooppaan on mahdollista, .. " -toimittajana Paula Kaskimaa

 

AALTOLA-EKSTRA

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/10/edustaako-upi-johtaja-mika-aaltola.html - 

"

Edustaako UPI johtaja Mika Aaltola verhottua 1941-uhoa ja uhkaa?

"

 

***

 

..

 

48x48_20191004131740879.jpg
 




2022-10-25  -- 10:32:16

Pelkäävätkö media ja useat lähinnä nato-intoiset poliitikot ja eräänlaiset asiantuntijat kansakuntamme kääntävän päänsä jälleen natovastaiseksi?



PROLOGI - Perinnemedia ryskyttää voimalla jokapäiväisenä ilmiönä Nato sitä ja tätä .. |1.
.
|1 ~ https://yle.fi/uutiset/74-20002208 -, Yle-otsikoituna näin: "Turvallisuusasiantuntijoilta selvä viesti – Nato-Suomen puolustuksella on yksi uusi suunta: taivas ja avaruus"
-toimittajana Teemu Kammonen.


.
-Naton olemassaolon muistutus pitää saada jokaisen suomalaisen korville ja huulille -

.. turvana, isoveljenä ja amerikkalaisena maailmallishegemoniana - elämän kauneutta sanan vapautena, ihmisoikeuksina kuin demokratiana, jotka noista mitkään eivät edes toimi lännessäkään -

.. unohtamatta ympäristömme tilaa, varsinkin kun katsomme kumulatiivisia ympäristöllisiä haittajalanjäljenaiheuttajia |2, jotka ovat per asukas periaatteella lähinnä läntisten maiden asukkaita - ainakin vielä.

.

|2 ~ https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/12/12/ilmastonmuutos-on-ihmiskunnan-kohtalonkysymys-tutki-kuka-paastoista-oikeastaan - 

.

--
Suomalaiset ovat jyskytetty täyteen Naton fantastisuutta, siksi tiivistä on hersytys mediapoolista ollut läntisen sotakoneen autuudesta, jokapäiväisenä uutisvirtana, mikä jo muistuttaa manipulaatiota |3, jottei kansa vain satu heräämään siihen, ettei Venäjältä mitään uhkaa meille Suomelle ja suomalaisille tulekaan, kun ei olekaan!



Pitäisikö nyt kohta suorittaa MTS 11/2021 kaltainen oikea kansalaisgallup Natosta ja turvallisuusnäkökulmistamme?
https://ruotuvaki.fi/-/mts-n-tutkimus-suomalaisten-maanpuolustustahto-kasvanut-viime-vuodesta - ]

Ei ole näkynyt uusia oikeita nato-mittauksia sillä oikealla tavalla, eikä tavalla, joka yleistyi voimalla heti MTS 11/2021 jälkeen - eli internet-paneelit selvityspohjana, joissa "kansakuntamme" on kutistettu noin 40-50 000, joista sitten huolella valitaan ne onnekkaat, joilta kysytään mitä mieltä ollaan - ehkä 1-2 000 suomalaiselta. Luotettavaa -ko? [T1].



--
Nyt Nato-uutiset mouruaa kaikista informaatiorööreistä -

.. puhkuen Naton "porstualupauksia" https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009154822.html - , miltei turvatakuita - sotakoneita Suomeen, turvaa amerikkalaisina jättitaistelualuksina -

.. mutta itä on aivan hiljaa, eikä mitään koko 1300 kilometrin matkalta ole Venäjältä uhkaamassa kansallista turvallisuuttamme.

Ehkä Suomen kansa on jo tämän oikeasti havainnut, ja pää kääntyy tämän väkiraskaan mediapaatoksen ja -manipulaation jälkeen siihen vanhaan asemaan |4, jossa osaamme tunnustaa asemamme idän ja lännen vedenjakajalla sekä olomme sotilaspoliittisesti puolueettomina.



Kaiken varmuudeksi, ettei vain kansa hoksaa pyytää, jopa vaatia presidentinkin lupaamaa kansanäänestystä* Natosta -

.. mediapooli valaa Nato-ihanuutta ja jyskyttää Venäjän uhkaa, kiristelyarvailuja kuin jopa huutavat muuria itärajalle, jottei se paha venäläinen pääse lintukotoomme, josta pusketaan suunnattomasti rahaa, aseita ja empatiaa Ukrainaan, missä käydään slaavien keskinäistä sotaa - TP Sauli Niinistökin perui lupauksensa!

.. ulkovaltojen sekaantuessa Ukrainan sotaan entistä tiiviimmin, niin amerikkalaisena invaasiona ilman omia sotilaita, mutta sodituttaen ukrainalaisia sen viimeiseen sotilaaseen.



--
Meillä olisi täällä kotosuomessakin runsaasti omiakin ongelmia;

.. lapsista, nuorista** vanhuksiin kuin hoitaja- ja lääkäripulaa unohtamatta kansalaisryhmien yksinäisyyttä, nuorten erakoitumista, yksinäistymistä - on vielä oppikykyongelmat, emme olekaan enää Pisa-ykkönen |E. Ikäpyramidikin uhkaa keikahtaa kumolleen.

Olisi siis tehtävää omiemmekin osalta, mutta mediarööri puskee yhä kylmempää | hyytävämpää Venäjän uhkaa |e ja autuutta Naton kaikkivoipaisuudesta -

.. unohtaen ajattelemattomasti miten sijaitsemme kartalla, ja juurikin Venäjän vieressä, Kuolan niemimaan vieressä https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - , jossa on Venäjän sen viimeisen suurydinsodan uhka- ja estojärjestelmät.

Suomen kansa odottaa kansanäänestystä Natosta, jonka TP Niinistö halusi [ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002903554.html - ] ja heti kohta myöhemmin tilanteen ollessa sopiva perui lupauksensa [ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008718906.html - ] ilmoittaen, ettei kansakuntamme tarvitse kansanäänestystä Natosta.



Onko meillä enää edes koko kansan presidenttiä,

.. joka pelaa nyt omaa mahtipokeria 1941-puoliuhona kansallisen turvallisuutemme korteilla - lähestyen jo tilannetta, jossa kansakunta saattaa herätä 1944-pelkoon lopputuloksesta, mitä nyt tänään omaa kansallista etua ja hyötyä näkemätön poliitikkosopuliparvi ei sokeana edes näe ja koe. Pelasiko Sauli Niinistö omat korttinsa lopulliseen paitsioon Kremlin, Moskovan ja Venäjän kanssa?

--
Pelkääkö media tilannetta, jossa kansamme kysyy miksi ylläpidetään mediarallia turvaa tuovasta Natosta, kun meitä ei uhkaa mikään?



Entä jos kansa herää - ehkä jo herännyt? |5

Siksikin mediapooli ryskyttää Venäjän pelkoa, tehden ehkä tässäkin internet-paneelisesti selvityksiä
[ ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009150909.html -, otsikoituna näin:

"Näin moni suomalainen pelkää Venäjän hyökkäävän Suomeen – yksi puolue selvästi myönteisempi Naton sota­toimille"
-toimittajana Olli Söderkultalahti ]


..
88400

..

 

 

YDINISKU 1 - Keskustelu ydinaseiden tuonnista Suomeen on jo alkanut

 

https://yle.fi/uutiset/74-20002530 - 

"

Entinen Naton esikuntaupseeri A-studiossa: Suomi tarvitsee lisää ydinaseosaamista

" -toimittajana Jaakko Parkkinen.

 

---

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2f395cdc-24e9-4c32-8dc3-3a1dd03a465c - 

 

"

Miksi Nato haluaa Suomen?

" -IL-toimittajana Ilkka Enkenberg.

 

..

 

 

INFOISKU 1

23 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17610660/vertailussa-yhdysvaltojen-ja-venajan-sotakassat - 111 

Kun vertailemme ydinasesuurvaltojen sotakassoja - suomalaisen median käyttämä yhdyssana Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainaan - tässä otetaan rinnalle Yhdysvaltojen omat hyökkäyssodat 2001-21.

 

.

 

|  260  SUOMI24  511  |  31 TIEDE  211  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  FB  |  Twitter  | EKSTRA 24  |

 

.

 

INFOISKU 2

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17612396/suomalaisten-pelottelu-on-nyt-nostettu--infernaaliseen-mediapaatokseen - 

"Suomalaisten pelottelu on nyt nostettu infernaaliseen mediapaatokseen"

.

 

 

  

2

 

Miten pelkäämme Venäjää, vaikka pelolle ei ole edes aihetta, tai jos on -

.. niin joku voisi nyt aikuisten oikeasti kertoa, miten Venäjä Kremlinä meitä Suomea ja suomalaisia uhkaavat, kiristävät tai muutoin uhkailevat?

Ottaako vaikka päämediamanipulaattorin HS' n vastaava päätoimittaja Kaius Niemi kopin ja kertoo | tai alaisillaan kirjoituttaa rehdisti nämä Venäjän uhat kansakunnallemme - kiristelyineen?



Samalla voidaan tehdä selkoa mistä kansallinen ja eu-eurooppalainen energiakriisi lopulta johtuukaan |6 -

.. sehän jo tiedetään suomalaisten keskuudesta - syy on EU' n Venäjän pakotteet, joihin Kreml vastasi omin vastastoimin ja nyt sähkö maksaa, kaasu maksaa ja lannoitteet kuin monet raaka-aineet maksavat ja ehkä jopa loppuvat saannoistamme?
.
|6 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/84246/millaista-uhkaa-nordstream-i-kaasuputkipari-luonut-eu-euroopalle?changed=1666676961 -
.

--
Juuri tässä on todettava ja muistettava, ettei Venäjältä ole uhkaa, jos he vastaavat heitä kohtaan kohdistettuihin uhkiin, tätä kutsutaan varautumiseksi - kts. PPPS. ja Nato-Isäntämaa pöytäkirja |7, katso Lapissamme olevat amerikkalaiset sota- ja taisteluvoimat -

.. eikä unohdeta henkistä käsirysyn yhdistelyä virolaisten kanssa, jotka houkuttelevat meitä Naton myötä ylläpitämään heidän ilmataistelukykyä |8 - eikä varmaan ruotsalaisia vastaan, vaan venäläisiä vastaan -
.
|7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -
|8 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/05/nain-suomesta-tehtiin-ajopuu-viron.html -
.

.. tässäkö meidän huominen tulevaisuus - tämänkin kansakuntamme on jo varmasti oivaltanut, ettei meille kuulu muiden ongelmat, muiden lietsomat vihamielisyydet - meidän tulee hoitaa vain omat asiamme ja olla sekaantumatta muiden vieraiden omiin sisäisiin asioihin.



--
EPILOGI - Onkin toivottavaa, että Turkki ja Unkari lopulta oivaltavat tämän ongelman heille itselleen -

.. kukaan ei halua tulla Suomeen taistelemaan Venäjää vastaan, puhumattakaan suorittamaan viimeisen sodan hyökkäyksiä itään ja näin muodostaen itselleen sotilashaudat Suomen taistelualustalta itään - Natona.

Näin onkin odotettavissa Turkin ja Unkarin vastahanka eurooppalaiselle suursodalle ja näin estävät liian vaarallisen rintaman syntymisen Suomeen |9, ja näin kansamme saa aikaa heräämiselle, juuri sopivasti kun saamme eduskuntavaalit keväällä 2023, ja näin Nato-liitos jääkin lopulta viisastuneen eduskunnan päätöksellä tekemättä ..

.. ja näin kansakuntamme huoahtaa helpotuksesta ja palaamme valtiosuhteiden uusjaksolle, jossa osaamme katsoa diplomaattisesti kaikkiin ilmansuuntiin ja osaamme tunnustaa Venäjän suuruuden eurooppalaisena maana, raaka-aineiden lähteenä kuin naapurina,

.. josta voimme ravintohädän tullen saada apua, pitäähän Venäjä sisällään maailman suurimman ravintotuotantopotentiaalin [ https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vieraskolumni-venajastako-maailman-ruoka-aitta/4a4029a7-096d-3193-807c-2e129878a44a - ]

..
PS. Itsenäisyytemme viimeinen säie!
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/10/itsenaisyytemme-viimeinen-saie-on-olla.html -
..
PPS. NATO - uskovaiset lataisivat suuren ongelman lapsilleen ja lasten lapsilleen
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2008/01/nato-uskovaiset-lataisivat-suuren.html -
..
PPPS. Uhka ja varauma ovat nato-keskustelussa kaksi aivan eri asiaa!
https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/04/uhka-ja-varauma-ovat-nato-keskustelussa.html -

 

 

..

Linkit ja viitteet:

 

|* ~ https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000002903554.html - 

|** ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/12/lapset-ja-nuoret-voivat-monin-osin.html - 

|E ~ https://yle.fi/uutiset/3-6965181 - 

|e ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/79868/luodaanko-jalleen-venajan-uhkaa?changed=1666673968 - 

|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/06/nain-toimii-luovasti-hienostunut.html - 

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/06/emme-liitykaan-natoon-erikoistunut.html - 

|4 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17386401/perustetaan-kansanliike-vastustamaan-natoa! - 

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/mediapaatoksen-rauhoittuessa-palaamme.html - 

|5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/03/suomalaisia-kyllastetaan-nyt-venajan.html - 

|9 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/73914/varisuora-suomi-naton-etuvartiosta-taistelualustaksi - 

 

..

 

Aaltola-twiitti:

https://twitter.com/MikaAaltola/status/1500666435575627780 - 

 

"

Varteenotettava skenaario on, että Venäjän aseellinen painostus kohdistuu Suomeen muutaman vuoden sisällä ...

 

" -verhottua uhkailua -ko - miksi, siksikö, ettei Naton "tarpeellisuus" unohdu kansalaistemme ajatuksista!?



--