Sent: Sunday, November 04, 2012 10:31 AM
Subject: KANSALAISMIELIPIDE - Tuliko Kokoomus nyt ulos aatteellansa ja julkisti kantavan ideologiansa - negaationa?
...
 
 
Vahvemman ja ahneemman laki  -prototyyppikokoomus rikkoi konsensuksen?
(Viikolla kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak räväytti ilmoille tiedetyn tosiasian - oliko se tarkoituksella ja huolellisesti mietitty ulostulo?)
 
 
[ ... yksinhuoltaja äiti odotti lapsilisäpäivää - piti saada kutistuneelle ydinperheelle ruokaa ja välttämättömyyksiä. Ilo lapsen teosta on hetkellinen, mutta vastuu pitkä - jopa 25 vuotta. Lapsilisällä tuetaan absoluuttisesti tasamäärällä niin rikasta kuin köyhää. Lapsilisän piti olla yksi kiihoke saada enemmän aitosuomalaisia näivettyvään kansakuntareviiriin ... ]
 
 
Jokainen muistaa biologian tunnilta eläin- ja kasvikunnan menestyksen eväät; vahvuus, oveluus ja nopeus *] - siis tehokkaamman laki. Heikko syötiin ja tuurittoman biomassa otettiin muiden kasvuhyödyksi - biosfäärin "loputtomaan kiertoon". Vahvuuden lait ylläpitävät lajikuntoisuutta, jossa heikolle ja vaajaamittaiselle ei ole tilaa. Ihmiskunta kehitti sosiaalisen tulontasauksen ylläpitääkseen inhimillisyyttä lajilleen - synnyttäen maapallollisesti suhteettoman populaatiopaljouden. Nämähän ovat kaikkien tietämiä tosiasioita.
 
*] Muistamme juvalaisen perinneilmaisun: "Nopeat syövät hitaat"
 
 
Onko Kokoomus näyttö- ja vertailutalouspuolue?
 
Espoo, Kokoomuksen helmi ja voimapesä kuluttaa Suomessa kuulemma eniten autonvahaa per asukas - Espoossa audit, mersut ja bemarit kiiltävät osoittaen mieskuntoa näyttöfilosofiassaan. Kokoomuksen helmi oli myös nuorten varapuheenjohtajan Saul Schubak´in tarkoituksellinen/ tarkoitukseton heitto lapsilisien alkulähteestä, varakkaasta veronmaksajasta, joka elättää köyhien ja onnettomien "haaskojen" lapsia. Lapsilisät pitäisi näin ollen(ko) kieltää ja antaa eläinkunnan vahvemman lain puhua?
 
 
Vahvemman laki
 
Kokoomus saattoi vuodattaa tarkoituksella tämän sammakoksikin nuhdellun heiton. Kokoomuksen ideologiaa johdettanee tiukasti ja vahvemman lailla puoluetoimistosta, jossa harvoin julkisuudessa esiintyvä voimakastahtoinen puoluesihteeri Taru Tujunen torppasi luonnonlain jo kättelyssä. Kuitenkin takana saattoi olla tietoinen esiintulo, johdetusti. Oliko aika ottaa käsittelyyn heikompien degeneroiva vaikutus kokoomusideologian reviiripuolustukseen. Heikko on rikkaan menoerä, ja tästä piti saada keskustelu aikaiseksi.
 
 
Pääasia on, että puhutaan
 
Schubak´in avaus oli tiedetty, kauan sitten tunnistettu ja opinkappaleissa luonnon vuosimiljoonaiseksi menestyksen säveleksi havaittu. Nyt se tuotiin ihmismäiseen näköpiiriin vastuunkantajapuolueesta, jossa on ollut jo pidempään havaittavissa vahvuuden ekonomiaa ja lopulta voimakkaamman ideologiaa. Kokoomusmaailma ei suvainne heikkouksia - onhan luotuna filosofiana muun muassa materiaalinen kulutushokema.
 
 
Kykypuolue voimaannuttaa arvokeskustelua
 
Miksi heikkoja ja köyhiä sitten huolehditaan ja ylläpidetään varakkaiden toimesta?  -tähänhän nuoria edustava demokraattisesti valittu arvohierarkia halusi keskustelun johdatella. Kokoomus halunnee vähemmän kulutuspisteitä, mutta vahvempina - se on eräänlaista ympäristövastuuta, jossa köyhemmän on väistyttävä massivoituvan kulutusnäyttötalouden tieltä. Materialistit nostavat häntäänsä, jotta kulutettavaa jäisi enemmän harvemmille, varakkaille - näinkö kokoomusnorsutornista viestitetään jäsenistölle - heidän etuaan ajaen? Ei uskoisi, vai?
 
 
...
Massiiviset kulutusvirrat mahdollistuvat pienistä puroista
 
Rikkaita ei pääsäännön mukaan ole, jos ei ole köyhien pieniä kulutussivuvirtoja. Nämä pienet puroset yhtyessään muodostavat työtä, ansaintaa ja lopulta jättivoittoja muun muassa "kulutustavaravalmistajille", joissa yhdistyy yritteliäisyys, ahkeruus, nokkeluus, tahto ja joskus suhteeton ahneus.
 
Microsoft Bill Gates rikastui juuri näistä pienen pienistä puroista, kun sadat miljoonat ostivat Windows käyttöjärjetelmiä - tosin Bill-"boy" on jo nyt jakamassa hankkimaansa maallisuutta sadoin miljoonin dollarein, juuri köyhille ja varattomille - Billyn ymmärtäessä, mistä hänen rikkaudet ovat kotoisin.
 
 
Miksi Kokoomus salli "epäinhimillisen" heiton kykyilynuorilta?
 
Rujo rääkäisy kulutuspuolueen nuorisosiivestä oli keskustelun avaus, eikä suinkaan huono!  Nyt viimeistään Kokoomus avasi oman ideologian ja aatemaailman kaiken kansan kuuluville ja esittelyalttarille. Avaus oli hätkähdyttävä, mutta rehellinen. Rehellisyys maan perii, kuten on käynyt vuosimiljoonaisessa luonnossa, jossa vahvempi on aina syönyt "rehellisesti" heikompansa - näin on ylläpidetty lajivahvuutta ja säilytetty harmoninen luontotasapaino - kunnes apinoista polveutuva ihminen astui kehiin.
 
 
Onko meistä inhimillisiksi?
 
Muistamme rotuopit ja massateurastukset. Homot, väärin uskovaiset, juutalaiset, mustalaiset ja muut alempiarvoiset rahdattiin karjavaunuilla keskitysleireille - heistä valmistettiin jopa saippuaa. Elettiin rotuopin aikakautta, jossa yksi, arjalaisuuden voimaharha nosti itsensä valituksi kansaksi, johtamaan muita. Kornia oli se, että tuon harha-askeleen laittoivat järjestykseen kommunistinen diktatuuri ja läntinen markkinatalousdemokratia. Rotuopit ovat haudatut, ja kansakunnat vakuuttivat, ettei "enää koskaan".
 
A-klinikkasäätiön hirviovanhemmat
 
 
Loppuhuomautus - Odotetusti Kokoomus Nuoret irtisanoutuivat Saul Schubak´in lausunnoista
 
 
 

JK.
Jäämme odottamaan kokoomusjohdon esiinmarssia antamaan meriselityksen nuorisosiiven, tulevaisuuden rakentajien aatemaailman tarkemmasta sisällöstä - kuten Katekismus paimentaa: "Mitä se on?"  -jotta heikompi lahjainenkin voisi ymmärtää esilletulon oleellisen ideologiaviestin. Kansakuntaa kiinnostaa myös kuulla miten mahdollisesti ajattelematon höytkyilyssään onneton lipsahdus pääsi putkahtamaan julkisuuteen ja saako töräyttäjä tästä jonkin sanktion - vaikkapa isällisenä opetuksena opiksi tulevaisuudelle.
 
JJK.
Sähköpostin kopiokenttä on tällä kertaa erityisen huolellisesti mietitty - koska aihe on koskettava, ja peruskysymys ihmisyydestä, inhimillisyydestä ja siitä ihmisarvoisesta elämästä, mihin kaikki kuitenkin sisimmässään tähtäävät, on oleellinen osa elämäämme - kukaanhan meistä ei ole syntyessään paha, vaan tarkoituksemme on jatkaa sukua kaikkine niine keinoin, mitä luonto ja evoluutio ovat meille antaneet. Keskustelu tulee varmasti jatkumaan ja toivottavasti herättävät muutkin arvopuolueet syvällisempään aatekeskusteluun aikakautena, jolloin kulutus- ja näyttötalous ovat saaneet liiallisen tartuntaotteen meidän(kin) kansakunnasta.
 
 
...
Ilkka Luoma