historialliset-virukset.jpg

Kuva ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/isorokko-surmasi-satoja-miljoonia-espanjantauti-iski-kesken-maailmansodan-virukset-ja-bakteerit-ovat-myllertaneet-keskellamme-vuosituhansien-ajan/7760896 - 

 

*

HS

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006479530.html  - 

 

"Tutkijat: Koronavirus saattoi levitä jo viime syksynä, eikä pandemia välttämättä alkanutkaan Wuhanista"

..

--- IJL-kommentti --- 

Virukset ovat monin osin tuntematonta tieteisaluetta ihmisille ja tiedehenkilöille

Se tiedetään, että virukset ovat olleet "aina" - ainakin Keski-ajalta, kun Musta surma tappoi välillisesti puolet eurooppalaisilta. Virukset ovat olleet varmuudella jo paljon kauemmin kuin Keski-ajalta, ehkä jo biologisten maailmojen alusta - jo Pallomme alkumerestä alkaen?

Virus ei siis ilmestynyt Wuhanista, ei edes Kiinasta, sen alkuilmentymää ei voida osoittaa - viruksena. Koronavirus on evoluution kehitystyön tulos - sen ominaisuudet ovat tasan yhtäläiset sen tärkeimmältä osin - se lisääntyy "isäntäkasvien" avulla.

Mistä tuo eräs viruslaji - Koronana ilmestyi, ollen yksi tuhansista, ellei kymmenistä tuhansista - tätäkään emme tunne, kuten emme paljoakaan meitä kaikkia lopulta elättävästä biosfääristä, josta ihminen ja yllättäen viruskin ovat sen osasia.

Nykytiedon mukaan Korona ilmestyi ihmisen pinnalle Wuhanista, ja nyt arvellaan pinnallenousuosoitteeksi jo jotain muuta, mutta kuitenkin sormen osoittaessa Kiinaan, joka on maailman väkirikkain valtio. Tuo väkirikkaus tuo viruksille otollisimmat lähtökohdat - on paljon "isäntäkasveja". Etelänavalla en tiedä viruksien elinmahdollisuuksista, elleivät sitten ole lisääntymässä pingviineissä!

Lännestä käsin halutaan syyllisyys osoitella Kiinaan, jopa niin, että US-trumppistinen informaatio esittää mahdollisuudeksi, että Korona karkasi kiinalaisten laboratorioista. Emme ole nähneet tuohon väitteeseen todisteita, mutta se katsotaan tähdelliseksi uutisoida täällä läntisessä laatumeidassa, kuten tämäkin, jossa Kiinasta ilmaistaan USA myös "sabotoinnin epäilyksien alaiseksi" https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006431686.html - .

 

Tällainenkin informaatio levisi varteenotettavasti lähteestä

[BLOG] https://science.sciencemag.org/content/340/6139/1459 -. Totta vai ei, mutta ihminen on utelias. Pitää jopa isorokkovirusta elossa labroissaan - varmuuden vuoksi - tutkimuksellisesti, jos isorokko sattuisi ilmaantumaan "ihmispinnalle".

..

EKSTRA ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/04/virus-ei-tapa-ihminen-tappaa-tieten.html

..

 

          IJL-HS-kommentit

ILU_hymy.jpg

           LINK >> KOPAUTA