Qanon.jpg.

 

Kuva: ~ https://www.apu.fi/artikkelit/qanon-suomessa-salaliittoteoria-hyodyttaa-oikeistopopulisteja

 

*

...

Q ja Suomi

https://www.hs.fi/nyt/art-2000006706094.html

..

Ilkka Luoma 2.11.2020 - 10:35
 
 
Virallinen ja enemmistön tai edes arvostettujen tutkijoiden muodostama tieto on turvallista, sillä se sopii kaikille ja edustaa sitä vakaata linjaa, mitä yhteiskuntavallan käyttäjät haluavat nähdä kansalaisiltaan.

'Yhteistä venettä ei saa keikuttaa'

Yhteinen vene on yhteiskunta, jonka tulee pystyä Elämään valitulla tavalla ja kaavalla - oli se sitten läntistä ylivoimaa tavoittelevaa sananvapausdemokratiaa. Läntinen osuus maailmallisesta ihmispopulaatiosta on vain noin 1,2/7,8.

Yhteinen vene on myös esimerkiksi itäinen vene - Kiinana, jossa myöskään ei haluta poiketa valitulta linjalta, joka ei tosin noudata tuhansia vuosia vanhan korkeakulttuurinsa myötä läntistä Elämänarvoa ja yhteiskuntamallia omakseen - kiinalaisten osuus maailmastamme on 1,4/7,8.

Yhteisissä veneissä sikiää aina ja kaikkina vuosisatoinen vihkimätöntä tietoa, jolle ollaan osattu antaa nimitys - salaliitot, joiden tuska on ilmeinen, sillä hyväksytty keikuttamattomaan veneeseen pyrkivä yhteiskunta ei sitä salli - uhkana, vaarana ja suoranaisena jarruna valitulle linjalle, jos yleensäkään mitään linjaa vakaana oli valittuna!


Salaliittoteoriat ovat myös viihdykettä, hauskuutta ja hymyilyä aikaansaavia -

esimerkiksi amerikkalaiset uskovaisryhmät, joiden mielestä Kuussa ei olla koskaan käyty, tai jopa, että näkevä silmä kokee Maapallon litteäksi.


Tieto ja taito ymmärtää ei aina kohtaa, vaan osa Elää puutteessa ja osa tietää tietävänsä liikaa

On puhuttu luuloista, joilla on jossain määrin asiayhteys salaliittoteorioihin. Mutta lopulta joukkoon salaliittojen jää ripaus todellisuutta, jota esimerkiksi valtioiden tiedustelu- ja vakoilulaitokset eivät kuunaan halua tunnustaa.

Lentävät tunnistamattomat esineet jääkööt kaihertamaan mieliämme ... Kuussa on kuitenkin käyty - todistettavasti.
.

PS. Maailmassa on enemmän tietämättömyyttä kuin tietoa - ihmismielissä; sinällään kaiken tieto on jo olemassa, kunhan saamme siihen otteen. Ennen tätä salaliittoteoriat kukkivat ja voivat kasvukausittain hyvin
.
 
 
...
900.