brande.jpg

 

Media rummuttaa voimakkaasti Chemnitzin mellakoista – uusnatsit (so. uuskansallissosialistit), kuten liki kaikkia äärioikeistoryhmittymiä kutsutaan, vaikka Saksassa kansallissosialismiin liittyvät järjestöt ja NSDAP' n aikaisten ohjelmien julkistaminen merkkeineen ja tunnuksineen on kielletty.

 

Saksa oli alamaissa, kun se hävisi sisältä I Maailmansodan – armeija ei hävinnyt, vaan sisäinen väsymys ja salaliittohanke. Revanssi haettiin, jo alkaen 1933 [1, kun Adolf Hitlerin NSDAP nousi valtaan päättäen samalla ”demokraattisen valintajärjestelmän” - Saksalla oli johtaja ja alkoi kasvu kohti sotaa – II Maailmansotaa.

 

Vuoden 1945 toukokuun jälkeen Saksa on ollut jälleen alamaissa, häpeissään ja poissaolevana maailmanpolitiikasta. Vain talous on ollut moottori, jolle ollaan uskallettu rakentaa hauis, joka vääntää koko EU-Eurooppaa. Saksan II Maailmansodan muistot ovat kohta poissa, sillä viimeinenkin sotarikollinen on kuopattu.

 

 

Onko aika nousta siihen asemaan mihin Saksa kykenee?

[Euroopan veturi ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/12/saksan-johtama-liittokunta.html - ]

 

Saksan ilmiömäinen teollisuus suunnittelusta, systemaattisuudesta, kyvystä organisoitua ja saada valmiiksi tuotteita, jotka ovat maailman parhaita oli käsite, se on ilmiö ja tulee olemaan ihme, jota muut tavoittelevat … Saksa oli vielä joitain vuosia sitten maailman suurin vientimaa, kunnes 15-kertaa väkirikkaampi Kiina ohitti sen – tässäkin ominaisuudessa.

 

 

Helsingin Sanomat kirjoitti ääriliikkeiden mellakoinnista näin:

 

HS-ote: ”Uusnatsien terrori on jatkunut Saksin osavaltiossa 1990-luvulta asti … Saksan uusnatsit ovat hyvin järjestäytyneitä. Juuri Saksin osavaltiossa äärioikeisto on ollut voimissaan 1990-luvulta asti … ”, loppu löytyy linkin ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005810024.html – alta.

 

IL-kommentti edellä olleeseen linkkikirjoitukseen: ”Kiihkotta todeten kaiken tuon takana (lukuun ottamatta patologista pahuuden rikollisuutta) on evoluution luoma reviiripuolustus [2. Voisimme neutraalisti todeta, että jokaisella ihmisellä on se oikea isänmaa, jossa hänen tulisi tulla ymmärrettävästi toimeen omalla äidinkielellään

 

 

Saksa tulee ulos historiastaan väkevänä I

~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/50431-saksa-tuli-tanaan-vakevana-ulos-historiastaan [2011][US_P/IL] -

 

saksa5.jpg

 

IL-ote: ” … Saksa EU:n ylivoimaisesti ja aina suurimpana nettomaksajana tulee ärähtämään liittokansleri Angela Merkelin suulla – nyt riittää ja nyt tehdään säännöt tuleville talouskriiseille. Ehkä saksalaiset pankit tietävät paremmin kuinka huonossa jamassa Italia, Irlanti, Espanja ja Portugali todella ovat. Saksa tuli nyt ulos kuoresta ja II Maailmansodan haamut ovat poispyyhkäistyt … ” -nyt voimme arvioida menikö kohdalleen tämä vuoden 2011 kirjoitus.

 

hitler.jpg

[1 1933 - 80 vuotta sitten alkoi Adolf Hitlerin 1000 vuotinen valtakunta

~ http://www.hollilla.com/reader.php?action=thread&thread=722187 - 410 lukijakommenttia – ORIG 22.02.2014 – lukuavauksia 50 207.

 

...

[2 Reviirien merkitys ihmiskunnan ja EU:n kehitykselle

~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/07/reviirien-merkitys-ihmiskunnan-ja-eun.html

 

Ote: ” … Saksa on EU:n kiistaton talousveturi ja sotilaskyvyltään kääpiö verrattuna ydinasevaltioihin Ranskaan ja Englantiin nähden. Saksa rypee vieläkin osin historiansa vankina. Saksalaiset eivät ole itselleen avoimesti muiden nähden rehellisiä, he pidättäytyvät omasta todellisuudestaan, jossa pinnan alla kiehuu tarve olla sitä mitä he merkittävyydessään ovat – [tässä en puutu sen enempää mystifioituun kansallissosialismiin ...

mitteleuropa.jpg

 

Saksa kipristelee maahantulohallitsemattomuudessa – joidenkin kansallistuntoisesti (perinnemedia kutsuu heitä nationalistipopulisteiksi) ajattelevien osalta.

Nykyinen iltaansa asteleva liittokansleri Angela Merkel entisenä itä-saksalaisena kamppailee omatuntonsa kanssa. Saksa haluaa rajat kiinni sellaiselta, mitä he eivät riittävästi hallitse – tätä ovat muun muassa pakolaisaallot, joilla on hyötynsä – halpana työvoimana ja haittansa? … ”

 

 

Entä nyt kun Saksa on eurooppalaisella idän ja lännen vedenjakajalla?

[ ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/05/yhdysvallat-ajaa-eu-saksaa-venajan.html - ]

ns2b.jpg

Saksa kävi maailmanhistorian verisimmän yksittäissodan 1941-45 generalissimus Josif Stalinia vastaan, sillä tämä Itärintaman sota (Suuri Isänmaallinen sota -venäläisten silmin) oli diktaattorien sota, jossa Stalinin onnistui ”huijaamaan kaikkia” [3 - ollen II Maailmansodan se toinen todellinen voittaja – se toinen oli Yhdysvallat.

[3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2010/10/josif-stalin-manipuloi-taitavasti.html -

 

 

Aihe, josta ei puhuta – saksalainen voima, joka esiintyi Waffen-SS' nä – eliittisotilaina

~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/04/asia-josta-ei-puhuta-ss.html -

 

Ote: ” … Tätä kirjoitusta ei pitänyt kirjoittaa. Tämä tyrmätään heti – vaikka sitä ei edes luettaisi loppuun. Herkkänahkaiset ja yleensä vähemmän tietävät, ”tietävät” tästä aihealueesta ”eniten”, ainakin omasta mielestä. Saksassa tämä on virallisesti kielletty – siitä saa puhuakin vain kuiskaten. Kysymyksessä on Saksan kolmannen valtakunnan Schutzstaffel eli lyhennettynä kylmät väreet aikaansaava SS.

 

Saksalaiset olivat oivaltaneet lehtitiedon mukaan, että heidän suositun televisiosarjasta hyvin tuttu tähti Horst 'Derrick' Tappert olikin palvellut SS:ssä, tarkemmin ilmaistuna Waffen SS:ssä – II Maailmansodan itärintamalla, joka oli sotana maailman historian verisin, raain, tappavin sekä siviileille armottomin – siellä ei säästelty keinoja, puolin eikä toisin, se oli tuhoamistaistelu, jossa paha kostettiin pahalla … ” - aiheesta keskustelua ~ http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/138904-asia-josta-ei-puhuta-ss – 129 kommentin verran.

 

 

...

Entä nyt, kun uinuva voimanpesä heräilee, pohtii historiaansa ja vastuuta uudesta uljaasta Euroopasta, joka jatkuu kauas Venäjän Uralille – jota on yritetty valloittaa väkivalloin, koskaan onnistumatta – onko nyt aika valita kiinalainen metodi: ”Ellet voita vihollistasi – tee siitä ystävä

 

Suomessa olemme oivaltaneet erityisen asemamme täällä idän ja lännen vedenjakajalla – nyt on Saksan vuoro, jota me olemme seurailleet niin hyvässä kun pahassa – jo itsenäisyytemme alkuajoista lähtien.

 

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä

https://ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka

 

US VU 24 T BL BL BL FB FB FB BLOG 178029

 

DOC Saksa_31082018.doc – OpenOffice Writer

PVM 31082018

 

719_6416 – 00:00_19:43