mueller.jpg

https://www.reddit.com/r/TheNewRight/comments/8axi08/robert_mueller_shaking_hands_in_the_ukraine_with/ - 

"Robert Mueller shaking hands in the Ukraine with Viktor Yanukovych in 2013. Mueller is prosecuting Manfort for making a deal with Viktor Yanukovych in 2013. The Deep State is officially THIS desperate"

 

...

HS:

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006255159.html - 

"Washington Post: Trumpin hallinto on yllättäen kiihdyttänyt Clintonin sähköposti­skandaalin tutkintaa

Yhdysvaltain presidentti on toistuvasti väittänyt, että entisen ulkoministerin sietäisi joutua asian takia vankilaan"

 

...

Ilkka Luoma:

Tähän on nyt liitettävä poikkeavan pitkä ote toisesta HS-jutusta: " ... hän pitää yhä kiinni republikaanien salaliittoteoriasta, jonka mukaan Yhdysvaltain vaalihakkeroinnin takana ei ollutkaan Venäjä eikä sen presidentti Vladimir Putin. Tämän teorian mukaan asialla olivat ukrainalaiset demokraattien liittolaiset, jotka lavastivat Venäjän syylliseksi mustamaalatakseen Trumpia ja saadakseen Hillary Clintonin Yhdysvaltain presidentiksi. ... " [ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006253559.html - ]

 

Herää kysymys millaiseen ajojahtiin US-presidentti Donald Trump onkaan joutunut, ilman edelleenkään selkeitä näyttöjä/ todisteita syyllisyydestä, jossa väitetään Venäjän, Venäjän presidentti Vladimir Putinin ja itsensä Trumpin sekaantuneen ja junailleen vahvasti edelliset US-presidentinvaalit, joista Trump tuli valituksi toiseksi suurimmalla äänimäärällä.

Entä, jos Trump ja hänen kabinettinsa kykenee todistamaan tuon alun HS-otteen todeksi asiatodistein ja vankoin näytöin? Miten asenne USA' ssa muuttuu, jos kaikki tuo ajojahti - tai noitavaino, joksi Trump itse tuota ahdistelua kutsuu - osoittautuu vääräksi ja senkin myötä on koetettu kätkeä tuo otteen sisältö piiloon - pois kansalta ja medialta. Miten media suhtautuisi, jos vene kääntyy näin rajusti? Kuinka tiukasti media on ollut mukana tässä Trumpin "noitavainossa"? Tieten vai sensaatiota hakeakseen?

Pitäisikö nyt liittovaltion erikoistutkija Robert Mueller kutsua uudestaan remmiin ja antaa hänelle selkeä tutkimuskohde: "Ukraina". Onnistuisko tämä käänne? Ketkä sitä vastustaisivat? Demokraatit? Entä, jos kuitenkin tuo Trumpin haave "todellisuudesta/ todellisuudesta onkin väärä ja vieläpä niin, että hän tietää tuon vääryyden jo nyt - ja varmasti.

 

...

https://www.tiede.fi/keskustelu/83030/tutkiiko-erikoissyyttaja-robert-mueller-vaitetyn-ukrainan-osuuden-us?changed=1569824721 - 

.