ydinasenappi.jpg

Kuva: ~  LINK  - ...
HS:
"Ydinaseiden uhka on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina"

https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006336537.html  - , HS-lukija kirjoittaa mielipiteen yllä olevalla otsikoinnilla!

...
Ilkka Luoma FB-kommentti - jota HS ei halua julkaista ---
 

Lukijatekstiä, joka osuus ja uppoaa juuri Suomeen, Pohjois-Suomeen ja Lapin vieressä olevaan Venäjän Kuolan niemimaalle. Tuolla jo 1941 Saksan kolmannen valtakunnan himoitsemassa Kuolassa sijaitsevat Venäjän viimeisen iskun strategiset ydinaseet - ydinasesuurvallan Borei-strategiset ydinsukellusveneiden Euroopan päätukikohdat.
Samaan aikaan US-presidentti Donald Trump haikailee uutta ydinasetuotekehitystä*. Markkinoille pitäisi saada taktiset ydinaseet, joita voitaisiin käyttää uuden trumppistisen doktriinin mukaan rajoitetussa ydinasesodassa. Tässä kohdin Trumpin ehkä koko US-taisteluvoimien luulo rajoitetusta ydinasesuurvaltojen atomisodasta on hyytävä päätelmä, sillä Venäjä ei siihen koskaan lähde.
...
 
Venäjä on altavastaaja rajoitetuissa sodissa. Venäjän tasapainovoima on juuri viimeisen iskun varoituksen olemassaolossa, tämä kahlitsee suursodan syttymisen. Jos Venäjän Kuola kokee rajoitetun ydinaseiskun, on varmaa, että se laukaisee totaalisen atomi-iskun, juuri noista Borei ydinsukellusveneistä, joiden iskuvoima on US/Natolle hallitsematon, jopa tuntematon.
Taktinen ydinaseistelu leikkii tulella ja juuri tuolla meidän Pohjolassa, jonne kaavaillaan historian suurinta taisteluharjoitusinvaasiota - jossa ovat mukana Nato/US!
On vaarallista peliä leikitellä Nato-aseilla tuossa Kuolan vieressä. On täysin varmaa, että Venäjä katsoo tarkkaavaisesti mitä juuri Kuolan vieressä tehdään. Venäläiset tietävät senkin, että nuo Boreiden luolastot eivät tuhoudu konventionaalisilla pommeilla - vaan niiden särkeminen vaatii juuri taktisia Trumpin himoitsemia "evytydinaseita".
Meidän ei pidä Suomena, täältä idän ja lännen vedenjakajalta olla missään tekemisissä Nato/US' n kanssa. Meidän on irtisanottava kansalta kysymätön Nato-Isäntämaa pöytäkirja. Kun sen teemme nousee arvostuksemme niin lännessä kuin juuri idässä ja sen myötä saamme sen parhaan keinon välttyä kaikilta sotilaallisilta konflikteilta.
 
Palkintona voisi olla koko "oikein kätemme" vuokraus käyttöömme ... !
 
IJL_BLOG
 
 
*