[26|43] ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/77004/trumppismi-mita-yllattavaa-maailma-saakaan?changed=1611145508  - (22) 11035

trump4.jpg

Tänään valta päättyi - mutta alkaako uudelleen, uudella tavalla - Donald Trump

 

...

Millaiset eväät uuden puolueen perustamiselle - miten 74,2 miljoonaa Donald Trumppia äänestänyttä tähän puolueen perustamiskutsumukseen reagoivatkaan?

 

Nyt uuden us-presidentti Joe Bidenin ja poistuvan Trumpin äänillä on suuri ero -

Biden sai ääniä, koska ei ollut  Donald Trump (UPI-johtaja Mika Aaltola Yle' ssä). Trump taas sai ääniä juuri siksi, että oli ja on Trump.

 

Trumpin äänet olivat henkilökohtaisempia kuin Bidenin

Henkilökohtaisuudella tässä tarkoitetaan tuntemusta, mukanaoloa kuin henkilöarvostusta - oli Trumpin teot sitten muualta arvioituina mitä tahansa järjettömyyden ja järjellisyyden väliltä.

Trumpin takana on tunnetta (joskus sanotaan, ettei tunne ja järki mahdu ...?) - eikä tässä edes kannata pohtia oikeellisuutta, vaan juuri tunnetta minkä Trump loi kymmenille miljoonille amerikkalaisille vetoamalla The Greatest America.

 

Voisimme siis päätellä, että juuri nyt Trumpilla on erinomainen mahdollisuus perustaa kolmas uusi voima kahden pääpuolueen harmiksi

Uusi trumppistinen patriotismiin ja isänmaallisuuteen liittyvä kansanliike voi saada miljoonia jäseniä ja näin mahdollisuus päästä vedenjakajalle seuraavista kongressivaaleista?

Eikä Trumpin armahtama Steve Bannonkaan jää toimettomaksi - sopivasti hänet vapautettiin ideoimaan uusi kansanliike - tuon ideomisenhan Bannon osaa?

 

Tosi-tv tähti Trump ei jääne toimettomaksi - juuri 74,2 miljoonan amerikkalaisen takia

Vaimo Melanie Trump maalasi jo rauhaa, hyvää ja rakkautta ikään kuin pohjaksi uudelle - ehkä Melanien puhe oli jo Bannonin ideoima - Nyt laatumedian osin jopa paatoksellinen esitystapa trumppismin "pahasta olosta" voi lietsoa heräävää valkoista ikeeseen joutunutta kansanjoukkoa, jossa elää uuden tuleminen haaveena.

Saattaa olla, että hollywoodismia tullaan käyttämään hyväksi ladattaessa uutta tunnetta kansakunnan yhtenäistämisen piippuihin?

Jaksaako Trump, mikä on vaimon Melanien rooli ja miten asemoituu vävy Jared Kushnerin nokkeluus - unohtamatta Trumpin tytärtä Ivanka Trumpia!

 

..

HS: "Mediatiedot: Trump on puhunut uuden patriootti­puolueen perustamisesta"

~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000007750424.html  - 

 

 

...