1212|ii|2454|386484|exx

turkki%20est%C3%A4%C3%A42.jpg
 

Kuva: ~ https://www.aamuposti.fi/uutissuomalainen/5380283 - otsikoituna näin: 

"

Erdogan uhkasi taas estää Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyden

" -toimittajana STT.

 

***

 

 

Epätoivo paistaa: "Mies miehelle" -? -tasavaltamme presidentti Sauli Niinistö

 
48x48_20191004131740879.jpg
 2023-01-27  --  10:04:51
 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009352913.html -, HS-otsikoituna näin:
"Turkki: Suomen ja Ruotsin Nato-neuvottelut ”merkityksettömät” – Niinistö väläytti keskustelua ”mies miehelle”"
-HS-toimittajina Tomi Pyy ja Essi Sutinen ]


Ruotsalaiset (tanskalainen) tekivät kansakunnalleen palveluksen - kornisti, hävettävästi ja kunniattomasti, mutta tehokkaasti.

Näin katkesivat neuvottelut Turkin kanssa Ruotsin Nato-jäsenyydestä

-kuinka pitkäksi aikaa, jää nähtäväksi --

Näinköhän tämän myrkyllisen pesuveden mukana viemäriin menevät myös Suomen anelevat moraalihenkselit repaleisina Nato-pyrkimykset, vaikka eilen televisiossa TP Sauli Niinistö korskui "mies-mies" keskusteluista Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin kanssa -

.. mitenhän 80-miljoonan asukkaan Turkki arvostaa todellisuudessa reilu viiden miljoonan Suomea, joka jo nyt liian aikaisin ratsastaa kohtalokkaasti lännen sotakoneen oletetusta suojasta?


.. mihin tämän tyyppinen niin sanottu 1941-uho* vielä johtaakaan (?),
* https://seura.fi/blogit-ja-kolumnit/professori-markku-kuisma-suomi-osannut-trollata-myos-itseaan/ - 


- kun Suomestakin kiirehdittiin toimittamaan vähintäänkin hyökkäysasetoimituksia / -koulutusta Ukrainaan Leopardien seuraksi, joita on nyt luvattu Nato-valtioista ilmaiseksi Ukrainaan voittamaan sota Venäjää vastaan |1 (jota PM Sanna Marin vaatimalla vaatii), tässä itä-slaavien keskinäisessä välien selvittelyssä, johon länsi nyt vastakkain asettelun kiihdyttämänä sekaantuu yhä syvemmälle.

 

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2023/01/a-taistelupanssarivaunu-tuo-suursodan.html - 

 


--
Uskonto on hyvin monille ihmisille pyhä asia, eikä siihen olisi sekaantuminen häpäisemällä uskovaisten tärkeitä ja turvaakin luovia perinteitä, elämän ohjeita ja uskomuksia. Suomessa on ainakin uskonnonvapaus ja siihen liittyvä uskon rauha.


Lännessä ei ole varaa Charlie Hebdo' n kaltaisiin tapahtumasarjoihin

- ei ole näin syytä harjoittaa toisten uskovaisten tärkeillä asioilla riekkumista - puhumattakaan Koraanin polttamisesta.

Turkilla on oikeutensa omaan uskontoon, kuten meilläkin - usko on vapaaehtoista ja kullakin on omat sääntönsä. Hienostunut diplomatia huomioi kaikkien pyhät tarpeet, itse niihin välttämättä liittyvän!

--
Suomelle intohimoinen mediapoolin tykittämä natoistus nostaa jo vastakkaisia ääniä puolueettomuuteen tottuneessa Suomessa,

.. joka on osannut taitavien aiempien valtiojohtajien myötä elää tuon vieressä olevan maailmallisesti toisen ydinasesuurvallan kanssa - täyttä rauhaa aina vuodesta 1946 alkaen.Sotaan varaudutaan aina ja uhkaaminen on sitten asia aivan erikseen

Venäjän lähimmät strategiset mannertenväliset ydinaseisiin liittyvät ydinsukellusveneiden tukikohdat ovat Kuolassa, vain noin 13 minuutin lentorynnäköinnin päässä Lapin lentokentiltämme, joita ollaan antamassa vähintäänkin jo Nato-Isäntämaa pöytäkirjan varjolla esimerkiksi USA' n käyttöön -

.. tämä lienee Venäjällä jo osattu huomioida - varautumisena,

.. vaikka meillä media sen liittää venäläiseen uhkaamiseen - uhkaa Suomea kohtaan.

Eivätkö mieluumminkin nuo US-taisteluvoimat Lapissa ole konkreettinen uhka itse Venäjälle ja noille Kuolan niemimaan sukellusveneiden tukikohdille 
|2, joista operoivat maailmallista suurydinasesodan estoa ja toki uhkaa, ettei se ala - Borei-sukellusveneet ja niiden Bulava-monikärkiydinohjukset.

 

|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - --
Turkki on suurvalta Euroopassa ja Aasiassa -

.. hallitsee Bosborinsalmea ja on näin ollen Natolle tärkeä kumppani, jota ei ole syytä menettää idän leiriin - ehkä jopa Kiinan ja Venäjän BRICS-leiriin.

Turkin historia on vieläkin enemmän suurvaltaa, kun palaamme tilanteisiin ennen I Maailmansotaa, jolloin elettiin alueella Osmanien valtakuntaa, jonka alueisiin liittyivät lähes kaikki nykyinen alueen valtiojärjestelyt, jopa Israel -Turkki oli I Maailmansodassa häviäjä, kuten oli silloinen Saksakin -

.. ja näin turkkilaisten hampaan koloihin saattoi jäädä jotain sellaista, millä voisi muuttaa eurooppalaisten Sykes ja Picot |3 karttapiirrokset, kun Osmanien sulttaanien valtiota pilkottiin. Onko jotain revanssia mielessä - emme tiedä?

.

|3 ~ https://www.britannica.com/event/Sykes-Picot-Agreement - 

.


--
Meiltä media rummuttaa yksipuolista mantraa Ukrainasta, Turkista ja Unkarista -

Meillä media haluaa nähdä Turkin ja Unkarin vastahangan meidän liittymiselle Natoon sellaisista syistä, jotka tekevät turkkilaiset ja unkarilaiset vehkeilijöiksi ja oman edun tavoittelijoiksi. Ehkä näinkin, mutta media haluaa unohtaa tai ei edes ymmärrä tilannetta, jossa eurooppalaisen suursodan mahdollisuus kasvaa juuri Suomen liittymisenä Natoon.

Suomen osallistuminen Natoon toisi Yhdysvallat, Naton ainaissotilasjohtajan aivan Venäjän viereen pohjoisessakin, jossa on suunnitelmia muun muassa Koillisväylän osalta - yhdessä Kiinan kanssa. näin idän ja lännen välinen vastakkain asettelu kiihtyy .. Venäjä on jo nimennyt Naton ja Yhdysvallat viholliskandidaateikseen - ei Suomea Suomena

Näin Turkki eikä Unkari halua missään olosuhteissa käydä sotaa pohjoisessa meillä Suomessa Venäjää vastaan, sodassa, jossa juuri USA yrittäisi tuhota noita Kuolan strategisten ydinsukellusveneiden tukikohtia. USA pelkää näitä ydinsukellusveneitä.

 

 

 

|  59  SUOMI24  98  P  |  SUOMI24  A  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  | 

 

 

 

EKSTRA 1

|  Naapuriseura  |

 

 

 

EKSTRA 2

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17711096/sota-ita-slaavien-tyyliin---taustoja-ukrainasta-ja-venajalta - 

 

"Sota itä-slaavien tyyliin - taustoja Ukrainasta ja Venäjältä"

 

 

EKSTRA 3
Charlie Hebdo

 

 

charliehebdo.jpg

 

102813

 

 

 

 

Yhdysvallat on jo ilmaissut, että tarvitsee Suomen alueita kriisissä [Kuva 1] ja Naton avullahan se onnistuisi hyvin, tosin aiemmin kansaltamme salassa allekirjoitettu Nato-Isäntämaa MoU pöytäkirjakin |4 antaa tuon oikeuden Yhdysvaltain taistelukoneelle tulla Suomeen.

.

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html - 

.

[Kuva 1]

 

mou4.jpg
 

 

 

 

2

Meillä Suomessa on nyt päällä hyvin raskas mediapoolin manipulaatio, jossa kansamme koetetaan valjastaa Natoon, sellaiseen turvattomuuteen, jonka kanssa lapsemme ja heidän lapset joutuisivat elämään jatkuvassa sodan uhassa, sillä me olemme sodan rajalla, -

Venäjä pysyy kuitenkin tuossa vieressä ja meilläkin on pitkä yhteinen historia heidän kanssaan,

- mutta kansakuntamme on vedenjakajalla, jos katsomme historiaamme, kieltämme, tapojamme, kulttuuria - unohtamatta geneettistä matkaamme suurelta osin Siperian läpi kaukaa idästä.

--
Mistä tämä nykyinen suomalaispolitikkojen perässä hiihtävä 1941-uho johtuukaan? |5
|5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/10/olemmeko-matkalla-jatkosotaan.html - 


Onko media onnistunut propagandassaan erinomaisesti, kun samalla ollaan unohdettu mitä tapahtui keväällä ja kesällä 1941, jolloin kiistattomasti osallistuimme Saksan kolmannen valtakunnan johtajan Adolf Hitlerin suurhyökkäyssotaan -

.. Operaatio Barbarossaan - olemalla osa hyökkäysryhmittymiä itään - Neuvostoliittoon. Miten kävikään, tässä ei kannata enää historiaa kerrata, se näkyy sankarihautausmaillamme. Mekin luovutimme koko Pohjois-Suomen Saksan sotakoneen haltuun, sen hyökätessä Neuvostoliittoon - suomalaiset joukot Saksan komennossa.
 

"Nyt valtiojohto hiihtää median perässä ja ulvoo kiihtyvin äänenpainoin joukko- ja sotapsykoosissa silmät lasittuneina lännen armoitetun vahvan sotakoneiston antaman suojan olettamasta"

-tämä hyvin kansanomaisesti näin ilmaistuna!Olisiko nyt juuri se hetki, jolloin poliitikkomme heräävät kuten 'mies-miehelle' puheiden viestillä halutaan Turkille ja sen presidentille viestittää -

.. mutta nyt aikuisten oikeasti 'mies-miehelle' palataan tilaan, jossa luotetaan kansakuntaamme ja järjestetään Nato-kansanäänestys |6, jota muuten Unkari ja Turkki haluavat meillä tapahtuvan?

 

|6 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/miksi-suomalaisilta-estettiin-nato.html - Emme voi luottaa kansalaismielipidettä internet-paneelisiin tutkimuksiin, joihin voidaan ujuttaa oikeastaan mikä tahansa etukäteen toivottu lopputulos. Menikö TP Sauli Niinistökin tässä vipuun, ensin esitti meille kansanäänestystä Natosta, mutta käänsi takkinsa ja kertoi ettei sitä tarvita - millaisin perusteluin - eipä ole tuota tarkennusta kuulunut eikä näkynyt.

 


--
Niin Turkki ja Unkari,

.. ehkä noissa maissa osataan katsoa molemmilla silmillä, muistetaan historia ja tiedetään Ukrainan kriisi itä-slaavien keskinäisenä erikoisoperaationa, jossa Ukrainan osin hyvin korruptoitunut valtiojohto hyötyy valtavasti, kun lännestä virtaa kaikkea mahdollista - rahaa, aseita, koneita, välineitä - ja näin niistä voidaan kahmaista mukavasti jotain myös näiden valtakoneistojen taskuihin - näinkö?

Turkilla on omat valtapyyteet omien alueidensa eteläpuolella, heillä on kurdiongelma, jotka ansaitsisivat jo vihdoin oman itsenäisen valtion - näin Turkki tosiaan halunnee piirtää Sykes ja Picot' in uudelleen?

.

Karttapiirros - Sykes Picot:

 

sykes%20picot2.png
 

 Samalla Turkki ja Unkari huomaavat, että US-johteisen länsiliittouman "sota" käydään jo proxy-sotana, jossa soditetaan ukrainalaisia sen viimeiseen sotilaaseen -

.. päätavoitteen ollessa vain Venäjän heikentäminen, jonka päätteeksi päästäisiin pilkkomaan Venäjää, kuten aiemmin Neuvostoliitolle kävi.

--
Monet tietävät Venäjän olevan maailman ja Euroopan suurin pinta-alavaltio, Euroopassa myös väestöltään ja näin Venäjä on tae eurooppalaiselle kehitykselle, jonka raaka-aine-, energia- ja ravintopotentiaalivarannot ovat ylivertaiset, ainakin Euroopassa.Meidän on herättävä tuohon USA' n uuteen sotilasdoktriiniin -

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17678568/viimeinen-ukrainalaissotilas---milloin - 


..käydään sotia - ilman omia sotilaita; niin sanottuina proxy-sotina. Näin on jotain opittu USA' n omista hyökkäyssodista vuosina 2001-21, jolloin USA' n sotakoneisto kävi monien - lähinnä kehitysmaiden kimppuun (Afganistanista Irakin kautta Libyaan ja Syyriaan) - aiheuttaen suoraan ja epäsuorasti satojen tuhansien siviilien kuolemat ja kärsimykset!Turkki on myös oivaltanut, ettei se ole todellisuudessa länsimaa

Turkki on muslimivaltio, itäisin perinnöin, jopa aina kauas Kiinan uiguurialueille! Turkki katsoo, ettei läntinen hegemonia voi enää pakottaa muita - enemmistöistä maailmaa, joka edustaa koko ihmiskunnasta lähes 4/5-osaa, lännen ollen lopulta pieni vähemmistö, mutta valtava ympäristöongelmien luoja viimeiseltä 150 vuodelta - kumuloiden |7 ja laskien per asukas |7 mentaliteetilla.

.

|7 ~ https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b4ff4caa-77cc-496c-ac5a-82e4e79a9289 - 

|7 ~ https://yle.fi/aihe/artikkeli/2018/12/12/ilmastonmuutos-on-ihmiskunnan-kohtalonkysymys-tutki-kuka-paastoista-oikeastaan - 

.

--
Niin, pelastaako nyt näin Turkki Unkarin kompatessa Suomen ja Ruotsin -

.. pysymme sittenkin ulkona Natosta, varsinkin kun kansakuntamme on jo heräämässä tähän median Nato-manipulaatioon. Nyt vaadimme kansanäänestyksen Natosta ja näytämme voimamme kevään 2023 eduskuntavaaleissa.

Presidenttikin vaihtuu sopivasti ja näin kansalle kansanäänestystä lupaillut Niinistökin jää ansaitulle eläkkeelle - pois päätöskoneistoista keskittymään paljon tärkeimpiin asioihin, esimerkiksi kasvattamaan lasta uuden maailman tavoille, joissa herää moniarvoisuus, moninapaisuus ja arvonanto muiden erilaisillekin asioille - sekaantumatta niihin!

 --
PS. Milloin media muistaa Ukrainan noin kuusimiljoonaisen venäläismielisen ja -kielisen kansanosan, joista joidenkin tietojen mukaan Venäjälle on joutunut pakenemaan jopa pari miljoonaa!?

 

 

 

ukrainen%20pakolaiset.jpg
 

 

 

 

PS2. Maailman muutoksen yhtälössä on vielä Kiina |8, joka voi ratkaista Ukrainan itä-slaavisodan rauhanomaisesti, mutta mitä on huomisen moninapainen maailma, joka hyväksyy myös moniarvoisen näkökulman, miten yhteiskuntia kussakin itsenäisessä valtiossa operoidaan, hallitaan ja ylläpidetään järjestystä.

 

|8 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15411140/pitaako-kiinan-taipua-lannenmiehen-tahtoon - 

 

 

 

__

ILU-MEDIA

IJL-Productions

 

 

..

e