orpomarin.jpg

Kuva: ~ https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kokoomuksen-orpo-tivasi-tarkempaa-tietoa-hallituksen-koronastrategiasta-paaministeri-marinin-mukaan-yhta-selkeaa-totuutta-ei-ole/7820862 - 

 

...

HS: ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006509869.html  -

"Kokoomus arvostelee hallitusta parlamentarismin väheksymisestä, pääministeri Marin torjuu tiukka­sanaisesti Orpon ”erittäin epäasiallisen” kritiikin"

-- 

Kokoomuksen puheenjohtaja kuin oppositiomies Petteri Orpo tietää, että aina kaikki huominen on hyppyä tuntemattomaan - on vain "parhaita" olettamuksia, arvioita ja suunnitelmia, joista useat johtavat vääriin lopputulemiin - puoluepolitikan jäsentynein menetelmin.

Tähän mennessä PM Sanna Marin oman NNV-hallituksensa myötä on valinnut "Elämä ensin" -filosofian, päinvastoin kuin Ruotsissa, jossa "Talous edellä" sävytti toimintalinjaa - vapautena kokoontua ravintoloihin ja lasten koulunkäynnin jatkuvuutena.

Väliaikatulokset ovat ruotsalaisten suruksi karmeat - kuusinkertainen kuolleiden covid-potilaiden kuolinsuhde, mutta ruotsalaisten arvellaan hakevan kansakunnalle immuniteettia laumasuojana. Tosin uusimmat tutkimukset kertovat, ettei laumasuojan eteneminen ole toivottua luokkaa. Tämän PM Marin tietää.

 

Ehkä Talous edellä -filosofia ei toimi kuten suunniteltiin

Emmehän tunne Koronaa, kuten emme koko viruksien toimintakarttaa kuin perimän nokkeluuttakaan viruksien kehityskaaressa. Tämän Kokoomuksen puheenjohtaja tietää hyvin - siispä ollaan aina olossa hyppynä tuntemattomaan.

 

Lopulta on kysymys hypyn seurauksista

Eräät osaavat hypätä suunnitellummin, nokkelammin ja tuloksekkaammin - riippuen hyppyristä. Ehkä Marin osaa hyppäämisen taidon. Onhan niin, että opposition tulee antaa opastusta, ohjeita ja viisaita neuvoja kuinka tuo hyppy tuntemattomaan tulisi suorittaa.

 

HS-ote: " ... uhkaa tulla ”hyppyri tuntemattomaan” ... "

-niin, Petteri vetää kristalloitunutta terävyyslinjaa opposition osuutena yhteisten asioiden hoidossa. Ei niinkään hyppynä vaan rakenteellisena huomiona hyppyristä, jonka arvelee hallituksen valheellisesti rakentaneen.

 

Kukaan ei tiedä huomisesta - Koronan osin

Evoluutio loi tuotekehityksen kaikille eliöille - ihmisille ja viruksille. On myös arveltu, että Korona voimistuu ja vaarallistuu ... tai sitten katoaa kokonaan evoluution saattohoitoon tai uudelleen koulutukseen. Ovat olleet "aina" - pidempään kuin me ylieläneet ihmiset.

 

..

|[54|166] TIEDE

...