1203|eizx |2408|375031|exe

Uusi-Suomi-23.8.1941.webp
 

Kuva: ~ https://www.ktpkom.fi/opintoaineisto/sanomalehtikatsaus-suomen-sotapropaganda-ja-viholliskuvan-luominen-osa-1/ - 

 

***

 

..

 

-- mediapoolin luoman massiivisen Venäjän pelon lietsonnassa!

48x48_20191004131740879.jpg
 2022-12-04   --  11:18:40
 


PROLOGI - Aivan ensimmäiseksi PM Sanna Marin' in tulisi opiskella maantiedettä:
[IS-ingressi: "Suomen pääministerin mukaan Euroopan olisi vahvistettava enemmän omaa puolustuskykyään."]

.. ja havainnoida Euroopan suurimmaksi valtioksi Venäjän - niin pinta-alana, asukaslukuna kuin varantopotentiaalina - niin kaikkinaiselle elollisuudelle ravintona kuin teollisuudelle raaka-aineina ja energiana

 

HUOM! Tässä juuri johtosähköä meille .. --
1941-uho!

[ ~ https://www.ktpkom.fi/opintoaineisto/sanomalehtikatsaus-suomen-sotapropaganda-ja-viholliskuvan-luominen-osa-1/ - ]


Tuo sotahistoriastamme hyvinkin tuttu, mutta juuri nyt vähän puhuttu Jatkosota, alkaneena 1941 on pelottavan lähellä tätä päivää - tässä vaiheessa piilotettuna toiveena uusiorevanssista - ehkä ponnekaasua tuo uuden "Saksan kolmannen valtakunnan" |1 eli Natoon liittymisen kiihko, jonka myötä Venäjän pilkkoutumisen |2 myötä saamme sen takaisin, minkä taitamattomuuttamme menetimme 1940 ja 1944?

.

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/12/kaviko-suomen-kansa-revanssitunteella.html - 

|2 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/01/hs-uutisoi-lannesta-laitettavan.html - 

.Tänään meillä ei ole varaa tähän alkaneeseen 1941-uhoon,

.. sen ollen vielä julkikapaloissa tunnustettuna sankaritekona Talvisodasta, jota nyt markkinoidaan Ukrainalle PM Marin' inkin sanoin:

"Venäjän on hävittävä tämä sota- Ukraina voittaa" 
|e.

-
Talvisodassa oikeasti jouduimme itse hyökkäyksen uhriksi -

.. tässäkin olisi uuden historiatutkimuksen paikka: tutkia niin sanottu 'Jartsev - alias Rybkin
|3 - kuin syksyn 1939 maanvaihtoneuvottelut Kremlin kanssa |4, jonka osalta vetäydyimme neuvonpidosta -

.. emmekä suostuneet jatkamaan rajanvetoa 
|Kuva 1 - Karjalan kannaksella. Tältä osin Kremlin arkistot ovat pysyneet visusti kiinni ja vain hyvin harva suomalainen on nähnyt noihin liittyviä dokumentteja. Ehkä saimme tuohon liittyvää liiteaineistoa Joulukuussa 2017 - kun Venäjän presidentti Vladimir Putin lähetti onnittelut Suomen täyttäessä 100 vuotta.

Meillä on menossa maailmallinen kiihtyvä idän ja lännen välinen vastakkain asettelun informaatiosota [ https://keskustelu.suomi24.fi/t/15487850/idan-ja-lannen-valinen-vastakkainasettelu-kiihtyy - ],

.. jonka ei tietenkään toivota kasvavan varsinaiseksi Maailmojen sodaksi, kun länsi koettaa työntää pakolla, jopa sotakonein - idän, tuon maailmallisen enemmistöisyyden oppikappaleeksi ojennusta elää, vaikuttaa ja olla osasena tässä yhteisessä maailmassamme -

.. erityisesti sen luontobiologian hallinnoimisessa. Länsi haluaa hallinnoida vähemmistöisyydestään tätä kaikelle elollisuudelle täysin välttämätöntä resurssia ja varantoa .. näin toimien länsi saattaa ajaa itsensä omaan läntisyyden reviiriin, jonka ulkopuolelle jää koko tuo massiivinen ihmiskuntaelollisuus kehittyvinä - ja kehitysmaina!

--
Sota-Sanna vauhdissa!

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009243479.html -, IS-otsikoltaan näin:
"Sanna Marinin sanat nousivat BBC:n etusivun pääuutiseksi – ”Ollakseni brutaalin rehellinen...”, -toimittajana Anna Nuutinen]

Sanna on jo Meille vaarallisen brutaali poliitikko, jonka kausi pääministerinä päättyy kohta, kun kansakunta herää mediapoolin massiiviseen manipulaatioon Naton autuudesta ja Venäjän pelosta.

Sannankin olisi viisasta perehtyä meidän Jatkosotaan, jossa yhdessä Saksan johtaja Adolf Hitlerin kanssa hyökkäsimme Operaatio Barbarossa' n osana Neuvostoliittoon - tunnetuin seurauksin, joskin tuolloinen uho kesti aina vuoden 1941 loppuun saakka - toiveena jopa Germania' n jatkona Suur-Suomi! |5.
.
|5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2016/01/germania-haaveillaanko-meilla-suur.html -
.

PUM Antti Kaikkonen pelkää kansakuntamme heräämistä ja haluaa näin sitoa Suomen eduskunnan myötä meidät jo etukäteen Natoon, vaikka ei ole mitään vankkaa todistetta, että Turkki ja Unkari ratifioivat hakemuksemme Natoon; kovinkaan nopeasti, jos lainkaan -

.. miksi Antti tämä kiihkeä kiire, eikö Sinuakin olisi aikuisten oikeasti kiinnostanut kansalaistemme oma suora ja aito mielipide Natosta - kansanäänestyksenä? Miksi Nato-kansanäänestys torpedoitiin ja eliminoitiin meiltä, kansalta, joka aina lopulta pesee ne ruumiit.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009237732.html -, IS-osaotsikoituna näin: "Näin ”Suomen-syöjätär” Maria Zaharova on uhkaillut Suomea –", -toimittajana Timo Myllyniemi. ] |E--
Entä toinen sotakiihkoinen, vihreää tunnustava Pekka -

.. mitä ilmeisimmin armeijaa käymätön UM Pekka Haavisto. Kysymyksenä asettaisimme: mikä tekee tämän sotaisuuden täällä meillä Suomessa, kun et sinäkään Pekka ole kyennyt kertomaan äänestäjillesi mitään sellaista, jossa Venäjä olisi meitä uhkaillut, kiristänyt tai pakotellut.

Tässä kohdin on erinomaista tietävyyttä osata erotella uhkaaminen ja varautuminen |6. Tosin vauhtia Pekka, sinun omille yksipuolisille ajatuksillesi on saattanut antaa tässäkin mediapoolin raskaasti säkenöivä manipulaatio Venäjän uhasta ja Naton autuudesta - ?

 

 

..

Kuva 1

 

 

maanvaihtoneuvottelut.png
 

Piirros ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Talvisota - 

 

 

 

 

.

|  161  SUOMI24 237  |  43  TIEDE  251  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  Twitter  |

 

.

--
95584

--

 

 

 

2

 

Tosin vauhtia Pekka**, sinun omille yksipuolisille ajatuksillesi on saattanut antaa tässäkin mediapoolin raskas manipulaatio Venäjän uhasta ja Naton autuudesta -


.. katso myös siltä osin, kun Pekka pohdit oletko valmis Naton edessä pudottamaan nilkkoihisi moraalipöksyt |! -anteeksi ilmaus, mutta eletään jo sellaisia aikoja, jotta pitää kirjoittaa kirkkaan selkeästi - onhan Turkin osalta paljolti suomalaisen moraalin rapautumisesta kysymys:

https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/11/repeavatko-turkkilaisessa-painissa.html -, otsikoituna näin:
"Repeävätkö turkkilaisessa painissa Suomen moraalihenkselit?-IJL-BLOG. ]
.
|6 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/04/uhka-ja-varauma-ovat-nato-keskustelussa.html -

|!  ~ https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000009239104.html - IS-otsikoituna ingresseineen näin: 

"

Pääkirjoitus: Turkille avautui paljon pelitilaa – seurauksena voi olla humanitaarinen katastrofi kurdi­alueilla

Suomen olisi vaikea olla tuomitsematta Turkin mahdollista maahyökkäystä Syyriaan.

 

-IS-pääkirjoitustoimisto.
.

 

** Kestääkö Pekka ulkoministeripaineet?

"

Venäläismedia tarttui Haaviston japanilaisille antamaan haastatteluun – puhui Venäjän ydin­ase­uhasta

" -IS-otsikointi löytyy täältä ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000009244887.html -, toimittajana Suvi Hautanen.

.

--
Kun sotainen kiihko jäytää nyt valtiojohtoamme, on hyvä muistaa vanha viisaus:


"Tyhmästä valtiojohdon päästä saattaa koko kansakunnan ruumis kärsiä" -

.. pelottavaa, ehkä, jos emme osaa nähdä Suomen sijaintia maailmassamme - idän ja lännen vedenjakajalla, joka luo meille valtavan mahdollisuuden, aiemman viisaana pidetyn TP Sauli Niinistön ajatuksena tarjota "hyviä palveluksia" |7 maailman kriisiytyneille, sotaisille kuin erimielisille - Korean niemimaalta aina Lähi-itään saakka.

.. ehkä meillä olisi voinut olla nuo erinomaiset neuvottelupöydät,

- mutta nyt nykyisen valtiojohdon törmäilyjen myötä ne ovat menetetyt - ja uusnormaali vaatii koko nykyisen valtiojohdon vaihtamisen - TP' n osalta jopa kesken kauden.Ehkä tosiaan kansalaisemme ovat heräämässä, kun tuo itäinen karhukaan ei ole mitenkään uhkaillut, kiristänyt ja pakotellut - sähkökin saataisiin virtaamaan per heti, jos olisi valtiojohto, joka tietää mitä pitää tehdä! |8.
.
|7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/03/presidentti-niinisto-ajaa-meille.html -
|7 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2018/10/kolme-suurta-suomeen-presidentti-sauli.html -
.
HUOM! Liitteiden |7 osalta täytyy todeta, että nuo viisaat ajatukset ovat tuhoutuneet ja niiden toteutus vaatii aivan uuden valtiojohdon - Paavo [ ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/74023/ulkopolitiikan-asiantuntija-paavo-vayrynen-oikeassa - ], otatko haasteen vastaan?
.
|8 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/12/vayrynen-voi-palauttaa-kaikki.html -, otsikoituna näin:
"Väyrynen voi palauttaa kaikki ulkosuhteet ja kotimaahamme tyytyväisyyden"
.
|e ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17640773/ukraina---kuten-vuosi-1939-mutta-meilla-1941! -
.
|E ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17655561/millainen-uhka-suomelle-on-todellista---se-on-nato-ei-venaja! -


..

 

 

3

 


PM Sannan suoraviivainen, lähes kaikkinaisesti näiltä osin tosiasioita ymmärtämätön brutaalius jatkuu näin:

"Marin: Eurooppa ei ole tarpeeksi vahva vastustamaan Venäjää yksin"
-löytyy linkin ~ https://yle.fi/a/3-12683151 - alta lisää ---

Edelleen Sannan olisi hyväksi omalle uskottavuudelleen opiskella maantiedettä ja havaita Euroopan suurin valtio - Venäjä, tuohon meidän viereemme kaikilta 1300 kilometriltä.

Tietämyksen puutteesta huolimatta Sannan sanallinen sotaisuus jatkuu ja se on meille hyvinkin mahdollisesti kohtalokasta - kun ymmärretään miten sijaitsemme Venäjän suhteen |9 ja liittyen sen puolustautumisen doktriineihin |10 - piirros 2.

.

|10 - piirros 2.

 

 

kuola.jpg

Venäläistä yleisnäkymää sen läntisten puolustusjärjestelyjen osalta - erityisen huomioitavaa on tuo pohjoisen Lappimme yli ulottuva reitti, jonka katsotaan kertovan Nato/USA' n aggressiolinjaa kohden Kuolan niemimaata.
 
 
* 

--
Entä PUM Kaikkonen, joka haluaa ehkä peloissaan kansakuntamme kääntäessä päänsä Naton ihannoinnista ymmärryksen puolelle -

.. kiihdyttää Nato-prosessin kulkua eduskuntaamme, jossa Venäjä ei todellisuudessa olekaan meitä mitenkään uhkaillut - edes viimeiseen 20 vuoteen, jonka aikana muun muassa Yhdysvallat kävi omia hyökkäyssotiaan kaukana omilta rajoiltaan - Afganistanista Syyriaan, yhteensä 20 vuoden ajan vuodesta 2001 vuoteen 2021.

 PUM Antti osoittaa edelleen pelkoaan Nato-prosessin epäonnistumisesta,

.. kun kiihdyttää Natoon käsittelyä eduskuntaan, vaikka eivät niin Turkki kuin Unkarikaan ole edes ratifioineet valtiojohtomme ja median pyrkimyksiä Natoon - molempien valtioiden ihmetellessä valtiojohtomme kysymättömyyttä |* kansakunnaltamme mitään Natosta. Ehkä tämän juuri turkkilaiset ovat oivaltaneet ja epäilevät Suomen kansan todellista tahtoa Natoon.

Katso: "Puolustusministeri Antti Kaikkonen Ylelle: Nato-esitys pyritään saamaan eduskuntaan jo ensi viikolla",

- linkin ~ https://yle.fi/a/3-12683080 - alta löytyy lisää.-

|* Huolella pohjustettu - jo vuosia sitten ja tähän suunnitelmaan lopulta TP Niinistökin taipui ja alentui!

 

"

Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon voidaan mennä ilman kansanäänestystä

"
17.12.2014 ~ https://yle.fi/a/3-7696313 -, toimittajana Pekka Kinnunen.
 
 
---
 
PS. Yhdysvallat on jo ilmaissut tarvitsevansa Suomen alueita kriisissä!
 
 
 
natos1.jpg
 
 

 

---