noitavaino.jpg

*

YLE
...

HS

Yhdysvaltain EU-lähettiläs muutti todistustaan ja kertoi Trumpin hallinnon painostaneen Ukrainaa sotilasavun jäädyttämisellä

 
...
Ilkka Luoma 6.11.2019 - 9:24
 
On kaikkien edun mukaista, että Ukrainan uusi presidentti Volodymyr Zelenskyi määrää pyydetyt tutkimukset, koskien isä ja poika Baiden' ia. Vain tutkimus tuo selvyyden mitä todella on tapahtunut.

Jos Biden' it tietävät olevansa syyttömiä esitettyihin vehkeilyihin, ei heillä ole pelkoa - vaan tuolloin tutkimus ja asiapohjainen loppuperustelu vapauttavat heidät epäilyksistä ja samalla Joe Baiden valitaan nykyisen presidentti Donald Trumpin tilalle.

Trump epäilee neuvoantajineen, että Bidenit ja ehkä juuri poika Hunter Biden on jotenkin sekaantunut ukrainalaiseen korruptioon, ja ehkä jopa vehkeillyt paljon puhutussa ja Venäjän suuntaan väitetyssä US-presidentinvaalien sekaantumisessa. Jos tutkimus tuo esille ukrainalaiset teot luomassa 
Kremlin sormenjälkiä vaalihakkerointiin - on se raskauttava tekijä ja Trump menee toiselle kaudelle.

Tässäkin tuo tutkimusvaade on perusteltua, jo siksi, että se on selvittämässä miten ja kuka/ ketkä ovatkaan luoneet mahdollisesti amerikkalaisina laittomia toimia US-vaalijärjestelmiin. Nythän syytesormi osoittaa Kremliin ja Venäjän presidentti Vladimir Putiniin. Olisiko aika saada vankat todisteet esille?

Ehkä todisteita on vaikea Kremliin osoittaa, jos tuo Trumpin haaveilema todiste Ukrainasta tuo esille sekaantujaksi jonkun amerikkalaisen, jolla oli suuri motivaatio olla estämässä Trumpin menestys ja olla auttamassa Hillary Clintonin menestystä. Olisiko Bideneillä ollut siihen motiivit?

Ehkä juoni oli niinkin monimutkainen, että Trumpille viritettiin ansa ja miina, johon hän on nyt astunut - luullen aidosti, että Bideneillä on savuava ase kädessä - vaikka todellisuudessa se oli vain juoni, johon Trumpin toivottiin tarttuvan.

Nyt jo etukäteen [YLE] media esittää epäilyksiä (ilman mitään todisteita!) - liki syytteitä Kremlin, Kiinan ja Iranin suuntaan - tulevaan US-vaaliin sekaantumisen osalta. Ikäänkuin muistuksena, että aiempikin selvitys on kesken. Hakeeko media tässä auttajan roolia, että Trump saadaan pois toiselta kaudelta?
.
Aihelinkit
[1] [2] [3] [4]
...