hs-gallup%200321.jpg

Kuva: ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000007866892.html - 

...

Yle: ” HS-gallup: Perussuomalaiset kasvatti eroa SDP:hen, myös keskustan suosio nousussa 

https://yle.fi/uutiset/3-11842683 –

..

IJL-kansalaiskirjottaja – No 1Oppositiosta ei tarvitse kantaa vastuuta, muuta kuin vastaan panemisesta ja hallituksen arvostelemisesta - mutta demokratiahan |1 vaatii vastakkainasettelua, sillä kriittisyydestä voi syntyä merkittäviä ajatuksia käytäntöön!

Nyt perussuomalaisten osalta on muutakin - se on vaalislogan: "Otetaan Suomi takaisin" - ja tämä hivelee kantasuomalaisten ajatusmaailmoja omasta maasta, jossa omat ovat etusijalla. Rehellisesti sanottuna on kyse oman reviirin puolustamisesta |2. Hyvä vai paha?

Ei kumpikaan, vaan evoluution "antama mahtikäsky sattumapolitiikkana" (?) vuosisatamiljoonien takaa ja mekin kannamme mukana tuota oma-alueellisuuden perusperiaatetta - lopulta.

Voisimme sanoa, että jokaisella maapallon ihmisellä on juuri se oikea isänmaa, jossa hänen tulisi tulla toimeen omalla äidinkielellä - on johtolause kansalliseen harmoniaan ja yhteiseloon rajallisissa maailmoissa, mutta erityisesti äärellisessä maailmassamme.

Mutta! Kun näin ei ole, vaan yleensä vähemmistöryhmät kärsivät painostuksesta, jopa väkivallasta omalla maallaan, joka ei valtaväestön mukaan olekaan omaa maata, vaan ovat jotenkin vieraita ja näin joutuvat muuttopaineen alle. Voimme kutsua tuota alueelliseksi reviiriajatteluksi, kun tuo ensimmäinen oli kansallista reviiriajattelua.

 

Perussuomalaiset ovat reviiripuolustajia!

Ensin omat, sitten muut - vieraat. Näinkö se menee? Kyllä, mutta tässäkin on huomattava se, että kun omat ovat kunnossa, niin sen jälkeen voimme auttaa vieraita, onhan kullakin ihmisellä jo tämän vuosisadan tietona kaikki se miten kehittyneet valtiot ovat maallisen elintasonsa osaltansa saaneet - erityisesti valtiot, jotka ryöstivät kolonialismina nykyiset kehitysmaat.

Perussuomalainen on kansallinen ajattelija, joka ymmärtää keskinäisen harmonian omiensa kanssa perusteeksi elää ja voida tavallansa -kansallisen hengen ohjaamana. Turvallisempaa kun tuntee, kuin olla varuillaan tuntemattomuudessa.

PS voi olla 1/4 osa Suomesta! |3

*

..

PS voi olla 1/4-osa Suomesta

HS: ” Perussuomalaiset kasvatti kaulaa Sdp:hen: Puolueella on ”historiansa paras lähtökohta kuntavaaleihin”, sanoo tutkija 

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007866626.html –

..

Kansalaiskirjottaja - No 2: Populismilla tarkoitetaan kansankielisyyttä siten, että kuulija ymmärtää helposti tavoitteen ja viestin mitä tämä populistiksi "haukuttu" haluaa ilmaista. Populisti on siis yksinkertaistaja, joka ajaa omaa selvää lähinnä yhteen aiheeseen liittyvää teemaa.

Nationalismi on taas kansallista keskittymistä omiensa kanssa - omilla tarkoitetaan samankaltaisuusryhmiä, joilla on paljon erilaisia yhtäläisyyksiä - ollaan ikään kuin me, meidän tavoitteet ja meidän teot.

Näitä kahta ominaisuutta yhdistää reviiripuolustus, joka on taas evoluution |4 luoma järjestely jo miljoonien vuosien takaa - ylläpitämään samankaltaisuusryhmiä (geneettistä yhtäläisyyttä?), jotta niiden elon vahvuus ja lisääntyvyys turvautuvat.

Reviiri on fyysinen ja/tai henkinen kehä, jonka taakse saatetaan jopa linnoittautua - todellista tai kuviteltua vihollista vastaan, jopa tarkoitushakuisesti. Reviiriajattelu kohtaantuu kaikissa eliölajeissa - kasveista eläimiin ja siinä seassa ihmiset, jotka edustavat häviävän pientä osuutta Maapallon kokonaisbiomassasta! |5

..

Talouden ja yleisen ahdingon kasvaessa – herää vastustus kaikkea outoa ja vierasta kohtaan. Tutuilta haetaan turvaa ja hyväksyntää. Ulkomaalaisia vieroksutaan ja epäoikeudenmukaisuutta vihataan – kuten ei siedetä myöskään selitteitä, että olemme velkaa kehitysmaille, joista ”vieraamme” usein meille pakolaisina |6 muuttavat.

 

Moni laukoo tekstiä rasismista |7, usein ymmärtämättä täysin mitä se syvimmiltään tarkoittaa. Suomalainen keskiarvoihminen ei ole rasisti, eikä kovin moni muukaan. Hyväksymme erilaisuutta, mutta emme etuoikeuksia ansiotta.

Reviiripuolustus on evoluution vuosimiljoonatuote, joka on taannut sen, että esimerkiksi me ihmiset olemme olemassa. Perusreviiri on maapallo, nk. yleisreviiri; on sanottu että biosfääri |8 on vain yksi eliö, jossa ihminen muodostaa vain osasen, kuten haima ihmisessä.

On syytä perehtyä reviiripuolustuksen ominaisuuksiin ja tapoihin, onhan se ylläpitänyt suvun jatkamisen voittoa kuhunkin.

..

 

  1. https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/11/villina-kehittyva-suora-kansalaisvaikute.html
  2. https://ilkkaluoma.blogspot.com/2017/06/some-repesi-reviiripuolustaja-halla-aho.html - 
  3. ~ x - 
  4. ~ x -
  5. ~ x - 
  6. https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/09/miksi-saksa-ottaa-pakolaisia.html - 
  7. ~ x - 
  8. https://ilkkaluoma.blogspot.com/2012/04/elonkeha-jatkaa-myos-ilman-ihmista.html  - 

 

..

| TIEDE | SUOMI24 | SUOMI24 |

 

...

975|1003