1197| cxi|2413|378029|xzi

 

PUM Antti Kaikkonen ajettu läntisyyden joukkopsykoottiseen ihannointiin

 

.

vastuullista-journalismia-ukraina-kuva2.
 

Kuva: ~ https://avoin.media/2022/03/01/mediarintaman-yksipuolistettu-ukraina-kuva/ - 

otteeltaan näin "

OLETTE HYBRIDISODANKÄYNNIN KOHTEITA. OLETTEKO HUOMANNEET ASIAN?

" -kansalaiskirjoittajana Riikka Söyring.

 

..

 

Onko PUM Antti Kaikkonen ajautunut joukkopsykoosiin?

48x48_20191004131740879.jpg
 



2022-12-14  --  09:31:21
 

.. oman ajatus- ja nykyisen mediasta marinoidun maailman sulkiessa toisen silmän - ehkä sen itäistä viisautta luovan silmän?

 

Suomi on vedenjakajalla, ollut siinä yllättäen vuodesta 1809 

[ ~ https://yle.fi/aihe/kategoria/elava-arkisto/suomen-sota-1808-1809 - ] ..

- myös Venäjän tsaarien pitkän autonomiamme ajan!

__
HS: "Kaikkonen: Lännen pysyminen yhtenäisenä talven yli vaatii monessa maassa yhä enemmän työtä" -löytyy linkin ~ https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009263468.html - alta. Vastuutoimittajaksi oli merkitty vain STT.



--
PROLOGI - Meidän suomalaisten esi-isät ja -äidit olivat Ruotsin kuninkaan alaisia satoja vuosia täällä Suomen niemellämme. Olimme samalla "silloisen läntisyyden rajamaa itää vastaan", tästä todisteena monet Ruotsin kuninkaan hyökkäys- ja puolustautumisen sodat |1.
.
|1 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_Ruotsin_sodista -
.

Satoja vuosia kestänyt erimielisyys, vastakkain oleminen kuin erilaisten hallitsemismallien kasvotusten olo aikaansai elastisen Ruotsin kuningaskunnan itärajan tsaarien Venäjää vastaan. Rajanveto lainehti pitkin Karjalan laulumaita - huipussaan jopa niin, että sieltä meitä kurkisteltiin mongolioppien valosta.



Syttyi Suomen sota -

Venäjän tsaari oli päättänyt, että sodat Ruotsia vastaan päätetään ja näin kävikin - Ruotsi on saanut olla omalla puolueettomuuden hengellään rauhassa yli 200 vuotta. Me suomalaiset pääsimme sen sijasta tsaarin hoiviin erikoisalueena ja malliksi suurelle Venäjän maalle, miten yhteiskuntaa voidaan kehittää - saimme monia erikoisuuksia ja vapauksia itse tsaarin hallintona - muun muassa Suomen pankin aiemmin kuin Venäjä sai omansa! Näin saimme myös oman rahan - markan!



--
PUM Antti Kaikkonen on unohtanut keskustapuolueen suuren miehen - suosituimman Suomen presidentin - Kekkosen - kautta aikojen -

.. presidentti Urho Kekkosen opit puolueettomuudesta olla erillään kaikista sotilasliitoista. Tämä meille lähes 80 vuotta täyden rauhan tuonut sotilaallinen liittoutumattomuus ei ole estänyt meitä valitsemasta eloamme oman yhteiskuntamallimme mukaisesti, jossa on paljon läntisiä piirteitä -

.. kuitenkin siten, että Suomi on idän ja lännen vedenjakajalla ja tuon näkymättömän "veteen piirretyn viivan" kulkiessa jossain keskisen Suomen alueella.

Nyt valtiojohtomme on lietsottu hienostuneella mediamanipulaatiolla joukkopsykoosiin, josta tie johtaa takaisin tuonne vuoteen noin 1808, jolloin "länsi seisoi idän edessä" - nyt pitkällä 1300 kilometrillä.



Eikä tuossa edellä vielä kaikki -

.. osasimme pitää vieraat sota- ja hyökkäysvoimat poissa maastamme aina vuodesta 1946 alkaen kymmenien vuosien ajan (Neuvostoliiton armeija ei tullut maahamme harjoittelemaan armeijamme kanssa koko YYA-aikana, tämä saattaa olla monille melkoinen yllätys) -

.. kunnes kokoomuspuolue keksi määrätietoisen paatoksen päästä Natoon, jopa ilman kansanäänestystä! |2.

Syntyi eduskunnan ohi - kansaltakaan kysymättä Nato-Isäntämaa pöytäkirja |3, joka avasi Suomen kuin säilykepurkin Yhdysvaltain sotavoimille, kuten vuonna 1941, jolloin päästimme Saksan kolmannen valtakunnan armeijat maahamme ja valmiuteen hyökkäykselle Neuvostoliittoon - muistamme historiasta Operaatio Barbarossan |4 (osaltamme Jatkosota), jonka lopputulos on verisesti tiedossamme - lisämaa-alue menetyksineen.
.
|2 ~ https://yle.fi/a/3-7696313 -, otsikoituna näin: "Kokoomuskonkarit lavalla: Natoon voidaan mennä ilman kansanäänestystä"
-IJL-kommentti: Täältäkö kumpuaa TP Niinistölle annettu kokoomusohje todellisesta päämäärästä?


|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -
|4 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Barbarossa -



--
Nyt olemme Naton portilla, kohden vaaraa | uhkaa, jota ei meillä valtiojohdossa osata hahmottaa .. 

.. niin TP Sauli Niinistön kuin PM Sanna Marin' in historianäkymä on nähtävästi sangen ohut, eikä suurta kuvaa osata nähdä, edes hahmottaa - pidemmässä hahlossa; kymmenien vuosien tulevaisuuskuvana.

Tässä kohdin on hyvä katsoa uudelleen tämä Ruotsin sotahistoria [ https://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_svenska_krig - ] idän osalta ja nähdä yhteys siihen hetkeen, jos Suomi lopulta liittyy Natoon - lännen sotakoneeseen, tilassa, jossa meitä ei ole uhannut lähes 80 vuoteen mikään sotilaallinen tilanne!



Mikäli Suomi olisi Natossa,

.. tulkitsee Venäjä ja Kreml sen ydinasesuurvaltojen (USA - Venäjä) sotavoimien vastakkain oloksi, varsinkin sen osalta millaisin voimin USA ja sen taisteluvoimat ovat Suomessa!

Tuo edellinen "suurvaltojen" vastakkain olo Suomen niemellä oli silloisin sotavoimin (sisältäen suomalaiset torppalaiset, talonpojat ja tilalliset hevosineen!) Ruotsin kuninkaan kanssa aina vuoteen 1809 saakka, 

 

 -- jolloin silloisen tsaarin piti tehdä paljon soditulle rajalleen rauhaan tähtäävä ratkaisu!

 

..

 

 

Antti Kaikkoselle toivotamme hyvää isyysvapaata, se on kuitenkin niitä kaikkein tärkeimpiä tehtäviä! 

 

 



--
97238

--

 

|  SUOMI24  P  |  SUOMI24  A  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  | FB BLOG  |  Twitter  |

 

 

 

 

2

 

Mikä olisikaan nyt seuraavien vuosien - kymmenien vuosien rauhaan tähtäävä ratkaisu,

.. jossa karkotetaan yhteenoton mahdollisuus Suomen itäisen rajan osalta, joka tuo sen alussa mainitun uhan, suoranaisen vaaran joutua Suomena lännen taistelu- ja hyökkäysalustaksi itään suuntautuen? Tässä se ydinkysymys, jota sotapsykoosissa oleva media eikä reaalimaailmasta harhautunut valtiojohtomme ole ymmärtänyt -

.. meiltä puuttuu ratkaiseva isokuva ja pidemmän jänteen suunnitteluosaaminen!

 


VÄLI-INFO - Mainittakoon tässä Kiinalla olevan hyvin salainen komitea |5, joka rakentaa itsellisestä asemasta tiekarttaa koko miljardi-yhteiskunnalle, kuinka selvitä 100 vuoden kuluttua - kuluessa voimakkaasti muuttuvassa | muuttuneessa maailmassa.
.
|5 tähän kohtaan tulee myöhemmin tarkentava IJL-kirjoitus.
.

--
Nyt on viimeinen hetki avata presidentillinen silmä kykyyn hahmottaa kansakuntamme elo seuraavien vuosien - vuosikymmenien ajan. Tähän sopii erinomaisesti vanha sanonta - nykyaikaan mukailtuna, jossa todellinen vihollinen turvallisuudellemme pidetään kaukana (valtameren takana) ja ratkaiseva ystävä lähellä suoraan rajallamme! Kansalaisjärkeen hyvin sointuva lause.


--
Nyt ei voi paeta viisaan ajattelun reaalimaailmasta --

.. kyvyttömyytenä nähdä viisaus tosiasioiden tunnusteena -kuten presidentti Juho-Kusti Paasikivi yhdessä myöhemmän Kekkosen valtioviisaudella hoksasi | oivalsi idän vaikutteen - kaikkinensa, niin talouteemme kuin turvallisuuteemme.



--
EKSTRA

Saatamme tässä kohdin arvata, etteivät Turkki ja Unkari sittenkään ratifioi Suomea Natoon; vaan haluavat estää tulevina vuosina suuren eurooppalaisen sodan, jossa Yhdysvallat sodittaa Euroopan valtioita keskenään, massiivisena taistelu- ja hyökkäysaseiden toimittajana - ilman omien sotilaiden lähettämistä.



Alkaako "joskus" eurooppalainen suursota juuri pohjoisesta?

Onkin helposti todettavissa, ettei yksikään Nato-maa halua tulla omin sotilain sotimaan Venäjää vastaan, erityisesti Lappiin, josta on vain reilu 10 minuutin lentorynnäkkömatka Venäjän Pohjoisen laivaston strategisten ydinsukellusveneiden tukikohtiin |6 -, tämän tietää Suomen Armeijan johto erityisen hyvin - eikä SUPO - Suojelupoliisikaan ole siitä jäänyt paitsioon, kun se muutoin tutkailee omia mielikuvitusvirittyneitä vakoilutrillereitään |7.
.
|6 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html -
|7 ~ https://yle.fi/a/3-12378792 -

.

Yhdysvaltojen taloudelle ja kansalaistensa hyvinvoinnille on sen sotateollisuudella valtava merkitys |8. USA on aktiivisella sekaantumispolitiikalla repimässä Eurooppaa kahtia |9 - haluten heikentää Venäjän armeijaa juuri nyt esimerkiksi Ukrainassa, jossa ukrainalaiset saattavat näillä amerikkalaisaseilla taistella sen viimeiseen mieheen.
.
|8 ~ https://voima.fi/artikkeli/2011/muutaman-biljoonan-bisnes/ -, otteeltaan näin: "Muutaman biljoonan bisnes".
.



--
EPILOGI - Kansakuntamme haluaa Nato-kansanäänestyksen, tee se mahdolliseksi -pyydetään nyt Sauli Niinistöltä, samalla muistutetaan Saulin takinkäännöstä |10 - ilman minkäänlaista reaalista perustelua - ilmaisten, ettei kansamme tarvitse Nato-kansanäänestystä! |11.
.
|10 ~ https://yle.fi/a/3-12448687 - otteeltaan näin: "Suomalaiset eivät kannata Natoa ja minä olen suomalainen", presidentti Sauli Niinistö sanoi, kun hänet oli valittu toiselle kaudelle vuonna 2018.
IJL-kommentti yllä olevaan: Näinköhän Sauli luottaa epäselviin internet-paneelisiin kansalaisselvityksiin - tietääköhän miten nuo paneelit junaillaan?
.
|11 ~ https://www.is.fi/politiikka/art-2000008718906.html -, IS-otsikoituna näin: "Presidentti Niinistö Ylellä: Natosta ei tarvita kansan­äänestystä tai virallista mielipidemittausta", toimittajana Päivi Lakka.

.

Miksi näin kohdassa |11 - kerrotko Sauli tämän kansallemme?

-luotatko internet-paneeleihin tutkimusmenetelminä?

Tämä sama kysymys esitettiin YLE' lle, jotta se olisi esitetty presidentillemme - ei esitetty, eikä kysytty, mikä olikin arvattavissa, jo kysymystä lähettäessäni.




--
PS1.
Nyt ei ole varaa minkäänlaisiin valtiojohdollisiin psykooseihin, ei ole varaa olla "EU-luokan paras oppilas", eikä olla sokeasti meneillään olevan "veljes- ja slaavilaissodan" osapuoli aktiivisena sodan osapuolena - yhdessä USA' n kanssa -tämä asia ei varmasti jää huomioimatta niin Kremlissä kuin myös Kiinassa!

PS2.
Nyt on aika keskittyä sotapsykoosin aiheuttamasta Ukrainan sodasta meidän Suomen ja suomalaisten omiin hyvin vakaviin ongelmiin -

.. nyt pitää tarttua kaksin käsin koulu- ja katuväkivaltaan, lasten ja nuorten jaksamiseen yhteiskunnassamme ja ravintomme hintojen voimakkaaseen nousuun - unohtamatta yhä vakavammaksi yltyvään sote-alueen työvoimapulaan, toistaiseksi epäonnistuneisiin SOTE-alueen tietojärjestelmiin ja pisteeksi i-kirjaimen päälle yleiseen kansalaisluottamukseen huomisen meitä kaikkia elättävän luontobiologian selviämiseen* evoluution tehtäväkartassa.

.

|* " .. Yhdysvallat on ylivoimaisesti eniten hiilidioksidipäästöjä aiheuttanut valtio menneen 171 vuoden aikana, käy ilmi ilmastokysymyksiin erikoistuneen Carbon Briefin analyysistä. USA:n osuus ajanjakson kokonaispäästöistä on 20 prosenttia. .. "

.

--

 

 

3

 

Kansan silmät ovat nyt avautumassa - ja saatamme nähdä keväällä 2023 valtavan eduskuntamuutoksen, kun se vaihdetaan lähes kokonaan - jätän lukijoiden pohdintaan millaisen eduskunnan olemme saamassa -

tätä eduskunnan mahdollista suurmuutosta ennakoi nykyisen eduskunnan pelko ettei uusi eduskunta enää ratifioi mahdollista Nato-maiden kokonaishyväksyntää, siis liittymistämme Natoon, lännen sotakoneeseen - siksi tuo Nato-lain käsittely istuvassa eduskunnassa aloitetaan, on aloitettu suurella kiireellä, ettei kansa käännä oikeutetusti omaa jättitakkiaan - ennen lopullista päätöstä!

 

 

---

e