|1291|NA|2670|434986|TO

F-16.jpeg
 

Photo: ~ https://news.usni.org/2023/05/11/report-to-congress-on-possible-f-16-fighter-sale-to-turkey - 

Ote ylläolevasta linkistä: " .. Helmikuussa 2023 ulkoministeri Antony Blinken vahvisti julkisesti, että, Bidenin hallinto tukee mahdollista F-16-hävittäjälentokoneiden myyntiä Turkkiin (Türkiye), ja on ottanut kongressin mukaan asiaan. Tammikuun 2023 tiedotusvälineiden, joissa viitataan nimettömiin Yhdysvaltain virkamiehiin, mukaan hallinto ilmoitti epävirallisesti kongressille aikomuksestaan ​​myydä 40 uutta F-16:ta Block 70/72 Viper -kokoonpanossa (F-16Vs) ja Viper-päivityspaketteja 79 olemassa olevalle F-16 hävittäjälle. 900 ilma-ilma-ohjusta ja 800 pommia, joiden kokonaisarvo on arviolta 20 miljardia dollaria. Sen jälkeen kun Turkki liittyi Pohjois-Atlantin liittoon (NATO) vuonna 1952, Yhdysvaltojen ja Turkin yhteistyö joissakin asioissa ja erimielisyydet toisissa ovat muokanneet maiden suhdetta. .. " -FI-Google-käännös englannista.

 

***

 

 

Ruotsalaiset pelinappuloina --- 

 
48x48_20191004131740879.jpg
 


2023-09-26  --   17:11:24
 

Yhdysvallat haluaa myös Ruotsin yhteiseen rintamaan |1, ilmiselvästi Venäjää vastaan -
.. varsinkin sen jälkeen kun US ilmoitti Suomessa julkisesti mediassa (
mediakuvalinkki https://ilkkaluoma.blogspot.com/2020/09/fakta-usa-haluaa-kayttaa-suomen-aluetta.html - ) haluavansa käyttöönsä Suomen alueita kriisissä.

|1 IS-linkki: ~ https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009880986.html -
IS-otsikointi:
 "Erdogan: Turkki ratifioi Ruotsin Nato-jäsenyyden yhdellä ehdolla – sysäsi vastuun Yhdysvalloille"
-IS-toimittajana Anna Nuutinen.

__ __
Ruotsi on US/Nato näkökulmasta sotatilakarttoja katsoen ja tutkien niin sanotusti sotilaallinen takamaa - Itämeren saariensa osalta vartioiva etumaa -

.. taistelutilanteiden reservi- ja täydennysalue (suojassa Suomen selän takana), josta syötetään sotilaallista voimaa eturintamille ja josta suoritetaan esimerkiksi lentorynnäköintejä ja risteilyohjusiskuja tilanteessa, jossa eturintamaamaan lentokentät on jo tuhottu tai muutoin saatettu käyttökelvottomiksi.

Suomi Ruotsin sijasta on täydessä eturintamassa mahdollisena taistelualustana, pitkällä noin 1300 kilometrin maarajalla Venäjää vasten

Sodissa eturintamat joutuvat kovimpien iskujen kohteiksi - oli sitten kyseessä hyökkäys itään tai puolustus idästä länteen.

IS-ote: " .. Erdogan kertoi Turkin ulkoministerin Hakan Fidanin keskustelleen viime viikolla New Yorkissa Ruotsin Nato-jäsenyyshakemuksesta Yhdysvaltain ulkoministerin Antony Blinkenin kanssa. Hän vahvisti myös, että Yhdysvaltain hallinto kytkee maiden pitkään hieromat F-16-kaupat Ruotsin Nato-jäsenyyden hyväksymiseen. .. "


Kovaa peliä ja keiden kustannuksella -herää vakava kysymys

Suomi on todetusti kiistaton eturintamamaa - ikään kuin Puola oli vuosina 1939 ja 1944-45, kun Saksan kolmannen valtakunnan Wehrmacht ja Waffen-SS ja Neuvostoliiton Puna-armeija marssivat mennen tullen Puolen halki - tunnetuin tuhoin ja siviilimenetyksin.

Tosin nykyään ei ehkä niinkään suoranaisia miehityssotilasosastoja, vaan täsmäytyviä ohjusiskuja, risteilyohjuksia ja drooneja - lennokkeja, jotka tuhoavat vihollisyksiköitä ja siinä sivussa siviilikohteita. Lisäksi isoa tuhoa aikaansaavat torjutut vihollisen ohjukset ja lennokit - kuten nyt nähdään Ukrainassa, missä muun muassa torjutut Venäjän ohjukset putoavat siviilikohteisiin, tätä ei meillä media osaa edes kirjoittaa!

 

EKSTRAMEDIA - TIETOISKU todellisuuden avautuessa tältäkin osin

 

Tunnustus Ukrainan suuntaan, jonka Kiovan kontolle yllättäen vihdoin mediakin julkisti tietämänsä kansallissosialistiset piirteet perinteinä - yllättäen Kanadasta |2

- kyseessä kunnianosoitus entiselle veteraanille - ukrainalaiselle SS-miehelle, joka palveli 1945 tuhotussa Waffen-SS Galitsia |3 divisioonassa - näin tuo suuntaan ja toiseen viuhunut 'natsistinen' todellisuus istui sen todelliseen 'azov'-maaperään - Ukrainaan.

|2 ~ https://yle.fi/a/74-20051820 -

Yle-otsikointi: "Kanadan parlamentti teki Ukrainan presidentin vierailun aikana nolon erehdyksen: kunniavieras olikin palvellut natsi-Saksan joukoissa

Kanadalais-ukrainalainen sotaveteraani sai parlamentissa suuret suosionosoitukset Volodymyr Zelenskyin vierailun aikana."

Yle-ote: " .. Myöhemmin juutalaisia edustavat järjestöt paljastivat, että Hunka palveli toisessa maailmansodassa natsi-Saksan Waffen SS:n vapaaehtoisdivisioonassa. Kanadalainen CTV-kanava uutisoi, että kyseinen 14. Waffen SS:n krenatööridivisioona tunnetaan myös nimellä Galitsian SS-divisioona. .. "

-Yle-toimittajana Jussi Nurminen

|3 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Galitsian_SS-divisioona -


__ __ __
Takaisin jenkkipeli F-16' ta, jossa Ruotsi on pelinappula!

Jää nyt nähtäväksi ehtiikö Ruotsin kansa vaatia vielä kansanäänestyksen Natosta,
.. siksi kovaksi on jo heidänkin näkökulmasta US-peli kiihtyneen - kuten tämä Turkki - USA vaihtokauppanokittelu on äitynyt - ja juuri ruotsalaisten selkänahasta.

Natoon liittyessään Ruotsi ajautuu uhkaavasti sotilaallisten iskujen kohteeksi - iskujen lähteeksi,
- mikä voi avata nyt ruotsalaisten silmiä, kun ovat saaneet elää tähän mennessä täyttä rauhan aikaa minkään uhkaamatta sotilaallisesti yli 200 vuoteen!

Ruotsin päiväuniaika on päättymässä -

.. joko todellinen Naton luoma uhka kolmansien järjestämän sodan varjojen alle tai sitten herääminen puolustamaan nykyistä yli 200-vuotista rauhantilaa, sen jatkuvuuden takaajana sotilaspoliittinen puolueettomuusihanne kansalaisten näkökulmasta.

Näinkö Ruotsi osoittautuu jälleen viisaammaksi kuin Suomi, varsinkin itsestään selvästä tilanteesta, jossa meidät suomalaiset juoksutettiin Natoon -

.. kysymättä kansalta mitään uskottavaa mielipidettä/ kansanäänestystä - näin tärkeässä asiassa, kohtalokkaammassa kuin Euroopan Unioniin liittyminen, johon sentään saimme antaa kantamme |4.

|4 ~ http://jontikka.blogspot.fi/2014/12/markasta-euroon-petos-raskauttavien.html -
"Markasta euroon - petos raskauttavien asianhaarojen vallitessa?"

__
128388

 

|  45  SUOMI24  126  |  VU  |  FB  |  Vapaa sana  |  FB BLOG  |  X  |

 

_____

ILU-MEDIA

IJL-Productions

 

ILU_hymy.jpg

 

Kansalaiskirjoittaja

Ilkka Luoma

YMPÄRISTÖTEOLLISUUS

https://www.ymparistoteollisuus.com

260923 -Total Visits: 910235 Total Visitors: 129746  

190923 -Total Visits: 906593 Total Visitors: 128966   

120923 -Total Visits: 900102 Total Visitors: 128017       

220823 -Total Visits: 832204 Total Visitors: 125125

 

https://www.jontikka.blogspot.com

IJL-kommentteja HS-artikkeleihin

 

__
e

e

e