maahanmuutto-luk.jpg

Kuva: ~ https://www.vihreatuuma.fi/ulkomailla-syntyneiden-lukumaara-osuus-vaestosta-2015/

 

*

 

[914]

..

HS-otsikko: ” Kelan tuore tutkimus: Maahanmuuttajat saivat viidesosan toimeentulotuista ja lähes 30 prosenttia Kelan työttömyysturvasta

..

 

Tästähän PS-Perussuomalaiset riemastuvat - ovat kansallismielisiä, siis suomalaiset ensin

 

1 - Aivan oikein, mutta heidät, jotka otamme Suomeen, heidät me myös hoidamme, kotoutamme, opetamme suomenkielen, tarvittaessa koulutamme ja huolehdimme - sehän myös maksaa, ja senkin me kustannamme.

 

Mutta! Kansallisen yhtenäisyyden nimissä voimme olla tarkkoja pakolaisvalinnoissamme

Otamme suhteellisen palolaisosuuden vastuuta kantaen ja huomioimme omien kansalaisten tilanteen, vaikeudet ja heidän huolehtimisen. Näin emme luo vastakkainasettelua eikä epäluuloa.

 

Ja he, jotka meille tulevat valintamme jälkeen - heille myönnämme määräajan jälkeen Suomen kansalaisuuden

Myönnössä edellytämme samantyyppistä nuhteettomuutta kuin omiltamme. Mikäli ennen määräaikaa syyllistyy rikokseen, josta ehdoton tuomio - voi erityinen perustettava monialainen arviointiryhmä ratkaista asian varoituksella ja jopa karkotuksella omaan lähtö-/ synnyinmaahan. Reilua - eikö?

..

Lähtökohtaisesti jokaisella Maailmamme ihmisellä on se oikea Isänmaa, jossa hänen tulisi tulla toimeen omalla äidinkielellä ---

--- tämäkin on reilua ja noudattelee evoluution vuosisatamiljoonaista reviiriajattelua ja sen ryhmäkeskeistä puolustamista.

Kaikki se mikä liittyy reagointiin liittyen maahanmuuttoon, ei ole rasismia - se on luontaista epäluuloa tuntemattomuutta kohtaan >

.

 

HS-linkki: ~ https://www.hs.fi/talous/art-2000007658950.html  –

HS-ingressi: ” Muuta väestöä yleisemmin maahanmuuttajat saivat erityisesti työttömyysturvaa, asumistukia ja perustoimeentulotukea

 

.

Evoluution luoma reviiripuolustus luo aina jännitteitä, jos valtaushalukkuutta tai sen pelkoa esiintyy!

2 - Se voi merkitä myös oman työn suojelemista, oman luodun sosiaaliturvan varjelua ja ennen kaikkea se voi olla oikeudenmukaisuuden käsitettä, jossa omista tulisi aina ensin huolehtia, jotta kansakunnan eheys, yhteenkuuluvuus ja keskinäinen luottamus säilyvät.

 

Meillä on tänään jo paljon työtehtäviä, joita ei voida automatisoida, robotoida kuin keinoälyllistää

Usein nuo ovat tehtäväkuvia, joissa ei juuri enää kantasuomalaisia näy - syystä tai toisesta. Mutta, noissa tärkeissä tehtävissä näkee yhä kansainvälisempää värikkyyttä ja se on hyvä, koska nuokin tehtävät on yleisen hyvinvoinnin vuoksi tehtävä.

 

Maapallo on lopulta yhteinen ja rajallinen elinympäristö

Kukaan ei ole toistaan arvokkaampi luontobiologian ja evoluution edessä. Silti evoluutio loi meille rajat, missä Elää - noita rajoja kutsutaan reviireiksi ja ne turvaavat tien kohden vähemmän väkivaltaista huomista.

 

Voi olla, että kirjoitus luo kipakkaa keskustelua, mutta tosiasiat tulee tunnistaa, sitä kutsutaan viisauden aluksi

Luottamus luo keskinäisyyttä ja keskinäisessä hyödyllisyyden tunteessa ei värillä ole enää väliä. Määrätietoinen kotoutus, täsmällinen tarvekoulutus ja isäntämaan kielen osaaminen tuottavat hyväksyntää ja näin uusi kotimaa tuntuu paremmin omalta isänmaalta.

 

Me suomalaisetkin tulimme joskus tänne Suomen niemellemme

Sanotaan, että hämäläiset (?) ajoivat alkuperäsaamelaiset pois kauas pohjoiseen - oliko todellisuudessa näin - emme täysin tarkoin tiedä.

 

Mutta - on periaatteessa oikein, että alkuperäkansoja edustavat saamelaiset voisivat ehdottaa itselleen omaa itsenäistä Saamenmaan valtiota, jossa noudatetaan 'maassa maan tapoja', jotka ovat siellä vaikuttaneet satoja, ellei tuhansia vuosia. e

 

..

EKSTRA - Maahanmuutosta - kiihkotta!

 

..

| BLOG | SUOMI24 | TIEDE |

 

..

 

pakolaiset.jpg