trumputin.jpg

Trump kutsui Muellerin raporttia vallankaappaus­yritykseksi – oikeusministeri sanoi uskovansa, että Trumpin kampanjaa vakoiltiin

 

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006066418.html - 

Ilkka Luoma 11.4.2019 -21:29
 
Toivottavasti US-presidentti Donald Trump tietää mistä paukuttelee. Ehkä hänelle on luettu tuo koko Robert Muellerin raportti nauhalle, josta hän on voinut sen kuunnella iltasatuna iltapalaburgerin jälkeisenä sängyllä makoiluna.
 
Vakavasti ottaen on vihdoin kysymys lopullisesta käsirautojen irtautumisesta tai jäätymisestä koko loppukaudeksi. Jos näin, niin aseteollisuuden ja armeijan lobbareiden riemuvoitto on tosiasia - suhdetoiminta ei parannu Venäjän kanssa, ja alkaa ydinaseiden kilpajuoksu - kohtalokkain seurauksin. 

Tänään US' n suhdetoiminta on tärkeämpi kuin aikanaan Trumpin esikuvan presidentti Ronald Reaganin aikana, jolloin systeemi oli selvä: Pahan valtakunta pitää luhistaa - perustettiin mielikuvituksellinen "Tähtien sota trilogia", ja Neuvostoliitto nurin - näin kävi, ja presidentti Vladimir Putin katuu tuota tapahtumaa vuosisadan virheenä.
 
Nyt tilanne on toinen: Kiina saattaa olla Venäjän vieressä muutoinkin kuin vain rajanaapurina. Kiinan maailman suurin tuotantokone ja liukuhihna tarvitsevat Venäjän - maailman rikkaimman raaka-aineaitan materiaali- , ravinto- ja vesilähteet. Siis Venäjä ei jää yksin USA' ta vastaan! (?) 

Nuo Trumpin käsiraudat ratkaisevat paljon, jos irtoavat, palaa poliittinen rauha USA' n ja Venäjän välille ja se luo mahdollisuuksia hallita Lähi-idän tilanne, jossa Trumpin avustuksella Isrealin vaalit voittanut Benjamin Netanjahu saadaan pidettyä aisoissa ja erossa YK-lausumien mukaisesti sellaisesta mikä on toisen omaisuutta - kyseessä Länsiranta ja palestiinalaiset. Tuolla kipinöi suursotamahdollisuus, jossa saudit ja Iran ovat taustalla - eri puolilla massiivisine aseineen - emme voi myöskään unohtaa de facto Israelin ydinaseita. 

Siis: käsiraudat pois ja Trumpille lentolippu Moskovaan. Yhdessä vuorokaudessa maailma hengähtää ja alkaa aivan uusi toimeliaisuuden aika, ja ehkä USA' lle suuri helpotus - Venäjä ei lipsahda Kiinan taskuun, sillä yhdistelmänä Kiina ja Venäjä on maailman voimakkain asetelma - kauppana ja sotavoimana. Tätä maailma ei halua - haluamme rauhaa! 
 
 
...
88 Helsinki