jaritervo.jpg

Kuva: ~ https://yle.fi/uutiset/3-8336058

"Jari Tervo: Valkoinen roskaväki" -Yle-otsikosta

 

*

HS-otsikko: "

Putin rakastaa ökyä ja blingiä

Navalnyi tiivistää Putinin ideologian: jos haluat lypsää Venäjää, jaa saaliisi Putinin kanssa, kirjoittaa kolumnissaan Jari Tervo.

"

...

Maineikas kirjailijamme Jari Tarvo astui suinpäin Aleksei Navalnyin asettamaan miinaan ja provosoitu ansa "Putinin palatsista" osui!
Ansa kolahti juuri nokkelaan sanaseppoon Tervoon - aikaansaaden syvällisempää pohdintaa miten tehokkaasti tämä lännessä viritetty 'West trolling manipulation ' -ilmiö toimii.
Navalnyi julkaisi kostoksi vangitsemisestaan videon, jonka tarkoitushakuisuus ja sihti oli tarkoin mietitetty - ja läntinen laatumedia julistaa päivästä toiseen kasvavista katseluavauslukujen miljoonista, joihin Tervokin varmaan hullaantui?
 
Uusia vastinevideoita palatsista Youtubessa - vastamanipulaatiota?
Emme tiedä miten amerikkalainen Youtube manipuloi, ehkä vahvistaa miljoonavirtaa - ei näytä haittaavaan laatumediaa, vaan innostaa enemmän tukemaan Navalnyin myöhempiä vaaliasetelmia. Onko tämä sitä epäsuoraa toisen valtion omiin vaaleihin sekaantumista? Tästähän juuri syytetään Venäjää.
 
"Piilorikas" HS-kirjoitus innosti myös Tervoa?
Tervo verbalisoi jälleen ilkamoimismielisiä sanayhdistelmiä sättien viereisen maamme - ydinasesuurvalta - Venäjän laillista johtajaa. Lienee tervomaista nokkeluutta - täältä sananvapauden, demokratian ja oikeusvaltioperiaatteiden mallimaasta.
 
Onko meillä oikeus mennä opastamaan, neuvomaan ja vaatimaan vieraalta itsenäiseltä valtiolta kuuliaisuutta ideaalimallejamme kohtaan?
Eikö muilla ole omat oikeutensa laatia lakikirjojaan ja yhteiskuntamallejaan omien systeemiensä myötä, ja jos siellä on jotain eripuraa säädöksistä ja toimista - niin ratkaiskoot ne itse, ilman meidän sekaantumista.
Edellinen us-presidentti Donald Trump oli myös mediasättimisen kohde, sen kiihtyen kohden häviönsä varmistumista - kertoi yhden viisauden:
"Miksi me menemme opettamaan sellaisia tapoja, mitä he eivät sitä edes halua?"
Kauaskantoinen viisaus maailmassa, jossa läntinen malli elää pienenä vähemmistönä - miten se sitten asemoituu demokratian kartalle? Millaisia vähemmistösääntöjä demokratia suo lännelle olla maailmanpoliisi - us-asevoimineen?
 
..
 
...