1150|  2316 | 358014 |  U1 | ORIG

.

mediamanipulaatio2.jpg
 

Piirros: ~ https://raremedia.fi/kenentietoo/ - 

 

***

 

..

 

Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

48x48_20191004131740879.jpg
 
 
  

07.08.2022 - 13:06

 

 

Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla ---
Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori

 

[Tämän vastinkirjoituksen tuotti lukukokemus, jossa HS-vastaava päätoimittaja Kaius Niemi tilitti sodan pelon olevan turhaa - tarkoittaen varmaankin Naton ja Yhdysvaltain suojelua - isällisesti asein pullistellen, joista uutisoidaan miltei pieni kastehelmi etumuksissa - A

 

.. tämä VPT Niemen juttu löytyy täältä ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000008988824.html -, HS-otsikkoingressiltään näin:

 

"Tutkimuksen mukaan lähes puolet suomalaisista pelkää nyt sotaa tai sodan uhkaa. Vaikka ympäröivä tilanne tuntuisi ahdistavalta, turvallisuustilanne Suomessa on itse asiassa paranemassa, asiantuntijat vakuuttavat."] B

 

 HS-TUNNUSTUS


--
Tämä kansakuntamme mielipiteiden, ajatusmaailmojen kuin pelkojenkin ruokkiminen ja lannoitus alkoi suomalaisesta mediapoolista - yhdessä Helsingin Sanomien ja valtiollisen verovaroin ylläpidetyn Yleisradion (Yle) kanssa jo ennen Ukrainan sotaa.

Venäjän hyökättyä Ukrainaan 02/2022, saatiin siitä HS-medialle herkullinen kohde tämän systemaattiseen sodan pelon luontiin ja Venäjän uhan ruokintaan.

 


Pelkojen ja uhkien HS- ja Yle-lannoitus on uponnut suotuisaan kansalaismaaperään -

.. ilman kansanäänestystä, jota ei suotu ja hyväksytty suomalaisille 
|1.
"Kansalaissiunaus valitulle natopolulle saatiin lopulta epäuskottavilla internet-paneelimielipidetiedusteluilla" -täysin päinvastaisena selvitystuloksena kansalaistemme nato-kannoista, verrattuna viimeiseen aitoon ja rehtiin tutkimukseen MTS 11/2021 |2.Niin harvat ratkaisivat niin monien kohtalon!

HS-manipulaatiotyöntö Natoon yhdessä lietsotun Venäjän pelon kanssa sai näin vauhtia muutaman tuhannen panelistin voimin ratkaisemaan meille todellinen sodan uhka - tosin hyväuskoinen ja takkinsa reippaasti kääntänyt TP Sauli Niinistö lupasi aiemmin kansanäänestystä Natosta |3, mutta sen mielipidetiedonanto eliminoitiin kansaltamme.

--
Sodan uhkaa, mutta mistä katsottuna!
[kuva 1 mediasta -photo by IJL]

 

 

 

us%20kriisiss%C3%A4%20suomeen.jpg

Esiintyykö tähän kuvaan ristiriita iltapäivämediasta: 

 

 

"

Kriisissä Venäjä haluaisi kontrollin Pohjois-Lapissakin – norjalaisten kartat paljastavat, mikä on pelin henki Pohjolassa

"

~  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/32d24975-2510-43c6-b6d8-125c9c17869e  - 

 

***Sodan uhka Venäjää kohtaan ei kumpua meistä suomalaisista - vaan medialuodusta uskostamme Yhdysvaltoihin, tuohon toiseen ydinasesuurvaltaan, joka jo Nato-Isäntämaa pöytäkirjan myötä |4 on tullut rynnäkköjoukkoineen ja aseineen meille harjoittelemaan ja "varoittamaan itää, Venäjää" -jopa itse itsensä kutsuen - eskaloitumasta Suomen suuntaan -näin vakuutellaan.Venäjä, Moskova ja Kreml on yksiselitteisesti kertonut Suomen omasta oikeudesta päättää missä "hiekkalaatikossa istuu",

.. "hiekkalaatikko" ei itsessään muodosta sodan uhkaa, mutta se muodostaa, missä laatikossa amerikkalaiset sotajoukot varikoineen, aseineen ja jopa ydinaseineen leikkivät isojen poikien sotaneppistä - harjoitellen uhkaa, hyökkäyksiä ja rynnäköintejä. 

 

Suomen Lappi on US- / natorynnäköinneille oiva paikka - matkaa Venäjän Kuolan strategisten ydinsukellusveneiden tukikohtiin on lentoteitse erinomaisilta Lapin kentiltämme vain ~13 minuuttia ..  -torjunta-ajan jäädessä todella lyhyeksi.

Kuolassa sijaitsevat Venäjän ydinsodan pelote- ja uhkajärjestelmät (Borei - Bulava |5), ja nämä kiinnostavat amerikkalaista sotakoneistoa, sillä ne muodostavat itse USA' lle kansallisen uhan joutua suurydinsodan uhriksi -

.. siksikin USA on rehdisti suomalaisessa mediassa jo ilmoittanut tarvitsevansa kriisissä Suomen aluetta [kuva 2] ja näin se Natoon Suomen mahdollisesti liityttämällä saadaan - kuten meille de facto velvoite operoida Viron puolesta heidän ilmataistelukykynsä |6 - eikä varmaan Ruotsia vastaan! ---

.

|5 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2019/11/venajan-ydinaseiden-voima-kumpuaa-veden.html - 

.

--
Sodan uhka USA' n myötä ja mukana ollen on ilmeinen!

Tulee mieleen vuosi 1941, jolloin olimme revanssihenkisiä |7 Talvisodan "häviöllemme" ja maa-alueluovutuksille - Karjalan laulumaat piti saada takaisin, ja se silloisessa korskahtelevassa hengessä |8 onnistuisi Saksan kolmannen valtakunnan kanssa - yhdessä |9

 

 

Revanssiprojekti käynnistyi kesällä 1941, jolloin Suomi yhdessä Saksan sotakoneiden - Wehrmacht' in ja Waffen-SS' n kanssa hyökkäsi Neuvostoliittoon -

.. tuota hyökkäysaikaa kutsutaan Jatkosodaksi ja se päättyi tunnetuin seurauksin 1944 - jolloin syksystä lähtien meidän oli sitten "taisteltava" de facto aseveljeämme - Saksaa vastaan.

II Maailmansota Euroopan osalta päättyi Berliiniin, jonne Neuvostoliiton Puna-armeija voittajana marssi toukokuussa 1945.

 

 

US ja Nato eivät ole meidän aseveljiä.
( .. pidä ystävät lähellä ja viholliset kaukana .. )

--
Suomen kansa herää!
 

 

Ukraina ei ole syyn ja seurauksen laki meille suomalaisille!

 

Emme ole slaaveja, meillä ei ole kyrillisiä kirjaimia, emme ole suurelta osin ortodokseja, meillä ei ole venäläisyyttä kuin nimeksi Ukrainaan nähden -

.. olimme autonomian aikana kiinni Venäjän tsaareissa reilu 100 vuotta, kun Ukraina oli osa Neuvostoliittoa, osa Venäjää - jopa Kiev Rus' in aikakautta |10 - me emme olleet sitä koskaan.

 Emme ole ukrainalaisia, emmekä ruotsalaisia, ja venäläisiksi emme tule - olkaamme siis sotilaspoliittista puolueettomuutta vaalivia suomalaisia.


>

..
Vinkki: tohtorit Mika Aaltola |11 ja Heikki Patomäki |12 -kuinka eri näkökulmista voidaankaan luoda maailmankuvallisia arvokysymysnäkemyksiä - sotaa kiihottaen ja toisaalta rauhaa ensisijaisesti hakien. Helppo arvata kumpi herroista ajaa mitäkin aateideologiaa!..
76629

..

 

[kuva 2]

 

nato-kuola%20(1)2.jpg
 

 

 

 

2

 

HS lopettakoon kansaamme hämäävän raskassotuisen ja hiljalleen koko kansalle paljastuvan mediamanipulaation -

.. Venäjä ei ole uhka, Ukrainan sota ei ole meille sekään uhka - meidän ja Venäjän raja on Moskovan näkökulmasta se rauhanomaisin raja - emmehän ole edes Naton jäsen -ainakaan vielä.

--
Kun suomalaiset huomaavat lopulta yksipuolisen uutisvirran -

..toimittajatahdottomuutena aitoa ja ammattitaitoista journalismia vastaan, on kansakuntakäänne saatavilla jo seuraavista eduskuntavaaleista - keväällä 2023.

--
Olemme idän ja lännen vedenjakajalla ja meillä on paljon taloudellista etuutta hyvistä suhteista myös itään -

.. ei pelkästään länteen. Vastakkainasettelu |13 on meiltä päätyttävä, emme halua olla suursodalle raja- kuin taistelualuetta |14, emme halua kohdistuksia ydinaseista, emme ydinsotaa |15 ..

- me haluamme pitää suhteita kaikkiin ilmansuuntiin, koska olemme hyvin erikoisessa geopoliittisessa maantieteessä itäisten ja läntisten maailmankuvien ja arvomaailmojen välissä. Olemme läntisiä, sen muutamia hyviä arvoja vaaliva itää tunnustava kansakunta, joka ymmärtää rajalla olon.

Olemme parhaimmillamme "hyvien palveluksien" antajina |16, muun muassa neuvottelupöytinä, joissa pelaa puolueettomalta isännältä huomaavainen diplomatia, sekaantumattomuus muiden sisäisiin asioihin kuin hienotunteisuus ymmärtää, ettei maailmassamme ole vain yhtä ainoaa ehdottomuutta, varsinkaan sen vähemmistöisenä jopa hyökkäyssodan avulla päälle käyntinä!

--
HS edustaa nyt näin pääkirjoitustoimistonkin kautta vain yhtä ehdottomuutta - näköalattomuutta nähdä enemmän, joka maistuu sanoina kauniilta, mutta tekoina ollen aivan muuta -

.. vai mitä mieltä olette USA' n - Naton ainaissotilasjohtajan useista hyökkäyssodista viimeisten 20 vuoden aikana Afganistaniin, Irakiin, Somaliaan, Jemeniin, Libyaan, Maliin, Syyriaan - emmekä voi unohtaa US/Nato pommituksia Euroopan Serbiaan - Kosovon sodassa  ..

Kysymys kuuluukin: "Miten Venäjä on meitä aikuisten oikeasti uhannut noina 20 vuotena, joina US kävi omia hyökkäyssotilaan kaukana sen omilta rajoilta - aiheuttaen kaikkinensa suoraan ja epäsuorasti yli 100 000 siviilin kuoleman?"

-vastaako HS vastaava päätoimittaja Kaius Niemi? 

 

Kansa odottaa vastausta -rehdisti ilman manipulaatiota, tutkivan journalismin todellisuusorientoituneen metodin tavoin - näin voisi median asema instituutioarviointina kansakuntamme silmissä kohota alemmuuden tilastaan! |17 

.

|17 ~ https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/dc3ec3ff-bb9c-4332-a74a-911aefb91d86 -, IL-otteena näin: 

 

"Luottamusta suomalaisissa herättävät myös erityisesti tiede ja tutkimus, poliisi, puolustusvoimat ja koulujärjestelmä.

 

Vähiten instituutioista luotetaan puolestaan poliittiseen päätöksentekoon, työnantajajärjestöihin, kirkkoon, mediaan ja Euroopan unioniin.". 

.

 

 

.

Viitteet, linkit ja lisäinfo

 

|A  ~ https://yle.fi/uutiset/3-12564060 - 

|A  ~ https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008988140.html - 

 

|B  ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17518152/ja-nain-maailma-astui-lahemmaksi-mahdollista-suursotaa---jopa-ydinasesotaa - 

 

--

 

|1 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/miksi-suomalaisilta-estettiin-nato.html - 

|2

|3

|4 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html - 

|6

|7 ~ https://keskustelu.suomi24.fi/t/17308991/toistammeko-tanaan-1930--ja--40-lukujen-virheita -

|8 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/78344/olemmeko-matkalla-jatkosotaan - 

|9 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2013/01/1933-80-vuotta-sitten-adolf-hitler_31.html - 

 

|10 ~ https://fi.wikipedia.org/wiki/Kiovan_Rusin_seuraajavaltiot - 

|11 ~ https://twitter.com/mikaaaltola/status/1508717001623183364?lang=bn - 

|12 ~ https://patomaki.fi/2022/04/ukrainan-liittoutumattomuus-ja-john-stuart-millin-haittaperiaate/#more-3593 - 

|13 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/02/miksi-ihmiskuntaa-ajetaan.html - 

|14 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/73914/varisuora-suomi-naton-etuvartiosta-taistelualustaksi - 

|15 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2022/05/ydinaseita-usa-sta-venajan-viereen.html - 

|16 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2021/02/suomi-tarjoaa-mielellaan-hyvia.html - 

 

.

 

 

.

|  346  SUOMI24  1172  |  119  TIEDE  1004  |  VU  |  Vapaa sana  |  FB  |  FB BLOG  |  Twitter  |...
e