.

korona.jpg

Kuva: ~ https://www.aamulehti.fi/a/af4d210c-fba4-4f8b-a785-fb4c3056e391 - 

 

...

HS:

Maailmalla koronaviruksen seurauksena kuolleita jo yli kolmetuhatta

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006424891.html  - 

...

Ilkka Luoma 2.3.2020 - 8:45
Kokonaiskuolleisuus Koronan uhreista on noussut yli 3 000' een. Tuo luku lähestyy erästä toista toivottoman vakavaa uhrilukua - 3 400' ää, nimittäin tuo määrä kuolee lapsia joka päivä saastuneen veden mikrobeihin (muun muassa ripuliin) - jo vuosikymmenien ajan.

Asioilla on aina puolensa, jokainen menetetty lapsi on pois jostain sellaisesta, mitä ei pitäisi tapahtua, sillä lapset ovat tulevaisuuden tekijöitä.

Toinen merkittävä tekijä on se, että jättiläisvaltio Kiina näyttää saavan selätykseen Koronan - suuren valtion määrätietoiset toimet, vahva käskytys ja kriisisietoinen kansa yhdistivät voimansa ja SARS-epidemian tavoin - alkukankeuden jälkeen - torppasivat tuon SARS-johdannaisen, Koronan. Täyttä varmuutta ei kuitenkaan ole - mutta suunta on lupaava.

Kiinasta estimoitiin jo tammikuussa 2020, että Koronan luvuiksi saadaan 5 000/200 000, josta alkaa Koronan voimallinen alasajo.

Koronavirus on vain yksi evoluution tuotekehityksen tulos. Viruksia on ollut "aina" - tuolla kuoleman ja elämän rajamailla. Virus tarvitsee aina "isäntäkasvin", joka tuottaa mahdollisuuden evoluution mahtikäskylle - lisääntyä. Näin viruksetkin kilpajuoksevat, kuten ihmiset.

Emme tiedä viruksien tehtävää, ehkä sitä ei ole - muuta kuin lisääntyä. Mutta se tehtävä voi yhtä hyvin myös olla, emme vain tiedä sitä. Vitsaukset ovat uskonnollisesti olleet pelotteita, että "tehkää kuten sanotaan, olkaa katuvaisia ja antakaa arvo jollekin sellaiselle, mikä on teitä ylempänä". Uskonnoilla on aina ollut väkevä merkitys, kun on annettu selitteitä joillekkin sellaisille, joita emme ymmärrä.


Se on kuitenkin täysin varmaa, etteivät virukset katoa. Ne kehittyvät, sopeutuvat ja iskevät, jos on pakko käyttää näitä ihmisille tyypillisiä sanontoja, kun soditaan, hyökkäillään ja taistellaan - elintilasta. Niin ne viruksetkin "taistelevat" - elintilasta. Ja huomenna jyllää jo jokin uusi virusmodifikaatio, sillä kehitysvauhti on niin kiivas, että se hengästyttää muuta eliö- ja oliokuntaa.
 
...