(Ruotsin Tukholmassa |1 raskas kuorma-auto niitti pehmeitä kohteita, kuten ISIS-ohje lähihistoriasta opastaa. Opastuksen jälkeen alkoi tapahtua - Nizza |2 ... suuret määrät täysin viattomia niitettiin - ja miksi?)

 

Typistämme tämän kertaisen kirjoituksen hyvin lyhyeen, tähän:

“... Vakava kysymys: "Miksi olemme Afganistanissa, sodan osapuolena? Miksi olemme Irakin Mosulin liepeillä kouluttamassa kuredja tappamisen oheistoimenteisiin? Ja vielä, miksi olemme Afrikan Malissa, suomalaisina sotilaina? Miten nuo valtiot ja niiden sisäiset asiat kuuluvat meille? ... “

 

Palataan sitten lähihistoriaan, kun silloinen maamme hallitus lähetti vapaaehtoiset sotilaat kriisialueille, joista sikiää terrorismia, pakolaisia ja hallitsemattomia ongelmia - niin meille kuin koko valkoiselle kolonialistiselle Euroopalle. Oletko Sinä huomioinut mistä pakolaiset saapuvat - osa hengen hädässä, osa ehkä väkivalta mielessä.

Suurin osa pakolaisista on saapunut juuri noista valtioista, joissa olemme sotilainemme - solidaarisuudesta, EU-puolipakosta - yhteistoimintana puolustamassa valkoisen miehen arvoja ja tavoiteita?

....

|1 ~ http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005161033.html -

 

Loppu ja erityisesti alku onkin tässä:

[U*][12012015] “ ... (YLE Uutiset mobiiliversiona ~ http://yle.fi/uutiset/ruotsi_lahettamassa_sotilasjoukon_irakiin__suomi_mukaan/7731027  – kirjoittaa arvion suomalaisten osallistumisesta Ruotsin mukana sotilaskouluttajiksi Irakiin – opettamaan sotimista ISIS-joukkoja vastaan)

Mikäli näin, tapahtuu tässä meille suomalaisille kohtalokas päätös, josta puolustusministeri Carl Haglund ja Alexander Stubb´in hallitus ei koskaan kykene kantamaan vastuuta mahdollisista seurauksista pahimmillaan, olisiko tämä niitä miltei ainoita kataiskuusilo-rääppeiden päätöksiä, joka viedään loppuun saakka?! 

· asetumme näin toimittaessa suoraan terroriuhan alle. Meidän on syytä pysytellä natottomuushengen 3] mukaisesti tässäkin tilanteessa puolueettomina. ... “

Linkki jatko-osaan ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2015/01/nykyhallituksemme-osapuoleksi-sotaan.html -

 

...

“ ... Me emme voi olla kouluttamassa tappamista,

tai kouluttamassa aktiivisessa sodassa toista osapuolta, näin toimien olemme välittömästi osapuoli ja näin toiselle puolelle jäävän toimijan kohdevaltio terrori-iskuilleen – me emme halua Pariisin kohtaloa Helsinkiin. Ei ole pelkuruutta olla osallistumatta – edes epäsuorasti väkivaltaan, eikä ole kunniatonta pysytellä poissa tappamisesta.

...
Me Suomesta sotatilanteen aktiiviosallistumisen sijasta voimme toimia rauhanvälittäjänä,

… kuten on orastavasti EU-joustavoitettuna sveitsittymisenä 6] testanneet jo Ukrainassa – idän ja lännen konfliktien neuvottelijavälitäjänä 7].


Taistelutoimien vastaisrintaman koulutustapahtumiin ei pidä osallistua

Me emme kuulu noille Irakin ja Syyrian taistelutantereille, ainoastaan kaikkien osapuolien niin pyytäessä, joko välitystehtäviin tai myöhemmin YK-mandatoituihin ja YK-johteisiin rauhanturvaamistehtäviin 8] – ne sopivat meille natottomana valtiona, jonka uskottavuus rauhanvälittäjänä kasvaa aktiivisten, presidenttimme Sauli Niinistön ja ulkoministerimme Erkki Tuomiojan toimesta. ... “

...

|2 ~ http://ilkkaluoma.blogspot.fi/2016/07/kuorma-auto-toimi-giljotiinina-ranskan.html -

 

Ilkka Luoma

Kansalaiskirjoittaja Helsingistä - 872

 

https://fi-ilkkaluoma.blogspot.fi

https://www.facebook.com/first.ilkka 

 

AL | US | VU | T | BL | BL | FB | FB | BLOG 134301

 

DOC Vakava kysymys_terrorismi_08042017.doc W

PVM 08042017

 

|397|